reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

A co tu taka cisza ?? :eek: rodzicie czy co? :-D Bo ja znowu nie :-D
A tak w ogóle to witam sie niedzielnie ;-) Jeszcze tylko dwa dni i bede sie meczyć w bólach :szok:

reklama
"jaki tu spokoj...nanana" tu cisza na FB cisza chyba nierozpakowane sie r5ozpakowuja a mamusie odsypiaja :) a ja poslalam B. na zakupy z mloda i mam tylko jedno dziecko pod opieka hihi wiec jest chwila czasu na kompa.

ja też jeszcze na posterunku w 2paku :-) wczoraj do 3 nie mogłam zasnąć przez tą pełnie i przepowiadnaki Muchy że rodzić zaczniemy ;-) niech już coś się zacznie dziać wreszcie :-)

hej!
Nie mam czasu na nadrabianie. Witam się ze szpitala i niestety spędzimy czas tu do wtorku, bo musimy czekać na wyniki badań małej. Nudno jest. Ja czuję się ok.
O porodzie napiszę jak wszystkie urodzą. Było hardcorore, hehehe. Gdyby to było moje pierwsze dziecko, to ns drugie bym się nie zdecydowała.

Która jeszcze w dwupaku??

:-D :-D
Otóż stwierdzam oficjalnie, że ta pełnia to(żeby ładnie ująć;-) ) w ryj przereklamowana jest, ŻADNA się nie posypała! No chyba, że jeszcze wieści do nas nie dotarły. :-D

Ale jeszcze nie traćmy nadziei, ponoć 2-3dni po też jest 'wzmożony ruch na porodówkach'.

A mi Tomek zabrał Li na spacer, i zamiast walnąć się i być dumna, że mam trochę czasu, to sprzątam :|:| I znowu gnojek się nie narobi.

O 7.30 wparowała mi moja mama(bez zapowiedzi) budząc całą rodzinę J. by se pogadać o zusie i podatkach. No ktoś tu chyba sobie jaja robi! :-D

A mówią, że kolejny poród łatwiejszy :-D ciekawe co mnie czeka, coraz bardziej zaczynam się bać :eek:
karolaola gratuluję :-) a jednak jest jeden mały wilkołaczek :-)

Ostatnia edycja:
Mucha, zgadzam sie, pelnia przereklamowana! Moj mlody olal swoj termin na wczoraj, olal pelnie i dalej siedzi sobie wysoko i werci mi w pepku. Nawet bole brzucha przy tej pelni ustaly! :eek:

Mama przyleciala, to chociaz jest razniej ale na porod sie nie zapowiada.

reklama
Mo mały tez olał pełnie :-) choc w nocy złapał mnie taki ból brzucha, ze myślałam, że to się juz zaczyna i nawet sobie pomyślałam, ze nie będę sie ruszać, bo jak rusze to bóle ustaną :-) i co ? i ustały bez ruszania :-D

Do góry