reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
No i sie poryczalam. Tak z niczego, chyba ze stresu juz. Drugi raz w tym tygodniu mi tak nerwy poscily :-( Ale teraz mi troche lepiej.

Ja tez z przyjemnościa część tego weekendu moge spędzic na porodówce :-D tak właściwie to tylko bym chiała góra godzine :-D
Karolinkaz, mi 15 lat temu wywoływali poród zastrzykami, a teraz to sa tylko chyba kroplówki. Ja sie tego obawiam (w razie w juz we wtorek mam sie zgłosic na wywołanie) czytałam, że bóle po oxy sa silniejsze :confused:
Malgo00, nie wyj, juz nieduzo zostało :-D U mnie chyba jest tylko stres, bo mi zatwardzono sie rozluźniło :zawstydzona/y::-D
Przyszły moje, a włąsciwie młodego buciki Fila :-D sa zarąbiste, a wczoraj kupiłam strój piłkarski z adidasa za 13 zł. :-)

pulababy od jakiegos czasu czuje rozne bole i "skurcze", pierwszy raz poczulam chyba z tydz temu..., w nocy z wt- na srode bardzo mocne bole juz myslalam ze zaczne rodzic... ale przeszlo
a teraz boli mnie podbrzusze...

no to odebrałam wyniki, mam paciora "pojedyncze w preparacie" więc nie wiem czy to dobrze że pojedyncze czy źle że w ogóle jest ale się dowiem jutro.
jeszcze swoją alergolog spotkałam, dostałam ochrzan i musiałam wziąć kartę i dać się zbadać, dostałam jakieś leki które nie zaszkodzą przy karmieniu, więc w sumie extra..
teraz idę robić obiad

reklama
Dziewczyny mam sprawę a raczej pytanko. właśnie wracam z WC i na gatkach miałam "coś " ( przezroczysto brązową galaretkę bardziej była brązowa ) domyślam się że to ten cały czop ale czemu jest brązowy ?? :szok: plissss o odpowiedz bo aż się troszkę przestraszyłam że to jest brązowe ( chyba że to aż taka ciemna czerwień :dry: )
od razu powiem że dzwonienie do lekarza nic mi nie da ( to nie polska :-( :wściekła/y: )

Do góry