reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
No i sie poryczalam. Tak z niczego, chyba ze stresu juz. Drugi raz w tym tygodniu mi tak nerwy poscily :-( Ale teraz mi troche lepiej.

Ja tez z przyjemnościa część tego weekendu moge spędzic na porodówce :-D tak właściwie to tylko bym chiała góra godzine :-D
Karolinkaz, mi 15 lat temu wywoływali poród zastrzykami, a teraz to sa tylko chyba kroplówki. Ja sie tego obawiam (w razie w juz we wtorek mam sie zgłosic na wywołanie) czytałam, że bóle po oxy sa silniejsze :confused:
Malgo00, nie wyj, juz nieduzo zostało :-D U mnie chyba jest tylko stres, bo mi zatwardzono sie rozluźniło :zawstydzona/y::-D
Przyszły moje, a włąsciwie młodego buciki Fila :-D sa zarąbiste, a wczoraj kupiłam strój piłkarski z adidasa za 13 zł. :-)

pulababy od jakiegos czasu czuje rozne bole i "skurcze", pierwszy raz poczulam chyba z tydz temu..., w nocy z wt- na srode bardzo mocne bole juz myslalam ze zaczne rodzic... ale przeszlo
a teraz boli mnie podbrzusze...

no to odebrałam wyniki, mam paciora "pojedyncze w preparacie" więc nie wiem czy to dobrze że pojedyncze czy źle że w ogóle jest ale się dowiem jutro.
jeszcze swoją alergolog spotkałam, dostałam ochrzan i musiałam wziąć kartę i dać się zbadać, dostałam jakieś leki które nie zaszkodzą przy karmieniu, więc w sumie extra..
teraz idę robić obiad

reklama
Dziewczyny mam sprawę a raczej pytanko. właśnie wracam z WC i na gatkach miałam "coś " ( przezroczysto brązową galaretkę bardziej była brązowa ) domyślam się że to ten cały czop ale czemu jest brązowy ?? :szok: plissss o odpowiedz bo aż się troszkę przestraszyłam że to jest brązowe ( chyba że to aż taka ciemna czerwień :dry: )
od razu powiem że dzwonienie do lekarza nic mi nie da ( to nie polska :-( :wściekła/y: )

Do góry