reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Witam sie.

Chyba przestane tu zagladac, bo wkurzam sie tym mysleniem i czekaniem. I jeszcze te wszystkie szczesciary, co sie przed terminemnm rozpakowuja...

Ja bole okresowe mam caly czas i to spore ale tak juz od tygodnia i nic poza tym. Ehhh, kolejny dzien czekania. Jutro mama przylatuje, to chociaz bede miala towarzystwo. Z tym, ze ona miala do mlodego przyleciec a nie do mnie!

czesc
witam sie w calkiem dobrym nastroju, po przespanej nocce:-)
nocowala dzis u mne kolezanka- po wczesniejszej nocy zaproponowala z emoze zostanie u mnie na noc zebym czula sie spokojniejsza jakby cos zaczelo sie dziac (ona 3 razy rodzila), i co... jest chyba super odstraszaczem porodu hihi, bo czulam sie wieczorem i w nocy doskonale, nawet przewrocenie sie z boku na bok nie bylo dzis w nocy takie straszne....;-)
smialam sie z ewiecej nie spi u mnie, bo urodze po terminie hehehe

co do pakowania rzeczy do szpitala przez meza-jak niespodziewanie trafilam do szpitala w poczatku ciazy dowozil mi rzeczy, bo nic nie mialam i... musze przyznac ze calkiem dobrze mnie zaopatrzyl! no tylko zjednej rzeczy sie smialam, wpakowal mi chyba 3-4 pary gatek a jedne to byly kapielowki hihi, ale i tak bylam w szoku, pamietal nawet o kilku rzeczach o ktorych ja nie pomyslalam

Witam zaraz sobie was przy kawce poczytam....za około 9 dni będę miała Wernisie na raczkach niesamowite uczucie...powoli dociera do mnie,boje sie tej cesarki,ja to panikara jestem.
Coś malutka sie dziś słabo rusza ..pewnie tez przejęta hahaha.

Karolap dobrze ze sie dobrze czujesz....tylko sie cieszyć cisza przed burza.

hej,

witam się i ja. I uciekam obiadek wstawić......

Devi liczę na ten ciepły weekend.....skoczymy na działeczkę.....mały cały dzień na powietrzu będzie....

Malgoo bez nerwacji choc wiem jakie to frustrujace tym bardziej ze wiekszosc ropakowanych mam chwile wolnego bo tak od rana zawsze do popoludnia wlcze z malym nie chce spac cyck co chwile i tak brak czasu bo i dowiedziny sie zaczely....
Karola mile to ze strony Twojego meza ;)

reklama
Do góry