reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

masz rację zostaw sobie wszystko na poniedziałek rano ;-)

No jakoś takie mam przeczucia.. intuicja.. przezorność.. nie wiem co, ale boję się spakować :-D:-D
Nic.. czas na mnie, miłej nocki Kobitki.
Tym co chcą w dwupaku, tym co nie- życzę rozpakowania.
Ja się zaczynam tych nocek bać, śnią mi się jakieś głupoty, brzuch mi twardnieje na maxa i jeszcze te gazy :zawstydzona/y: dziwna sprawa..
DOBRANOC !

reklama
Susumali gratulacje !!!!

jaka ja dzisiaj jestem zła po prostu nie mam siły tak mnie wkur*** ta wizyta dzisiejsza że szok :wściekła/y:
a matka się jeszcze śmieje ze mnie że urodzę 22 sierpnia ( moja mama urodziła pierwsze dziecko 22 sierpnia ) :-( jestem taka zła i tak mi smutna jednocześnie że po prostu zastane ostatnia :-(

Marcelina sugeruję dobrze się spakować. Jak ja poprosiłam tatę Kurczaka o podkłady ginekologiczne (już po cc) to mi przyniósł, owszem ... ale podkład ceratkowy do łóżeczka.

Kurczak nakarmiony, przewinięty i oczy jak 5 złotych;-)

Susumali gratki wielkie!!!
Kto ma kontakt z Flower - niech jej przekaże, że trzymamy kciuki za malutką bardzo mocno!!!

U mnie ciągle nic...zamówiłam na dziś herbatkę z liści malin, bo nigdzie nie mogłam cholery kupić. Ochlam się jej i może wreszcie coś zacznie się kurczyć! Spojenie łonowe wkrótce mi pęknie. Wczoraj wyciągnęłam męża na meeega spacer, a dzisiaj bryknę się do babci - 3 piętro - wlezę ze dwa razy, zrobię jej zakupy+jak znam życie ciśnienie mi podniesie może to pomoże:-D czy on naprawdę czeka aż mi stuknie 30???Wszyscy tak mówią - rób co chcesz i tak urodzisz w sobotę...:wściekła/y:

Dominic propo panów - moja koleżanka wylądowała w szpitalu niespodziewanie po KTG i nie spakowała rzeczy na wyjście (ja zresztą też muszę to zrobić:-D) Poprosiła więc męża, żeby jej coś przyniósł. I owszem z bluzką i spodniami poszło mu nieźle, ale majtki...Przyniósł jej ekstra wyszczuplające majty w których była przed ciążą na weselu i nawet nogi nie dała rady w nogawkę włożyć...skutek...ze szpitala wracała bez majtek. Dlaczego z całej szuflady wybrał właśnie te??? Tego nie wie nikt:-D

Ja się zaczynam tych nocek bać, śnią mi się jakieś głupoty, brzuch mi twardnieje na maxa i jeszcze te gazy :zawstydzona/y: dziwna sprawa..
DOBRANOC !
Marcelina nie jestes sama-mi od dwóch dni to takie pierdoły się śnią,ze szok-oczywiście o dzieciach-dziś np.przysniło mi się jak ubierałam się po porodzie-na urodziny-no i wlazłam w dość małe ciuchy.Jedyne tylko to było pocieszające.
beti ja już pisałam,że mam ostateczny termin na 22 sierpnia.Moja mam wciąż mi powtarza,żebyś tylko w tym sierpniu urodziła.
Mój Maluszek grzecznie siedzi w brzusiu-i co bym nie zrobiła to i tak sobie siedzi.Oczywiście nie przesadzam z tymi dokonaniami,no ale cisza.Brzuchol tylko od 3 dni twardy jak skała,no ale doktorek powiedział,ze na tym etapie to wskazane :-)
Kochane zniecierpliwione Mamusie jestem z Wami-ja dziś mam termin i co...ani rusz-wczoraj skurczyki pod wieczór,ale to nic.

agulalula ja już odpuściłam-bo co mogę-nic jak Maluszek sam nie gotowy.Pocieszam się tym,że ja zaszłam w ciąże w dość późnym dniu cyklu i to pewnie dlatego-Mamy opóźnienie

reklama
Edyta mnie tam już nic nie pociesza , wyprzedza nas Taycia która ma 16 dni do terminu :-p no u mnie moge to tlumaczyć jedynie tym że miałam dłuższe cykle niż 28 dni więc niby wtedy też termin powinien być późniejszy , ale ja już bym chciała żeby się coś zaczeło dziać, a brzuch nie opadł, rozwarcia brak, skurczy brak i tak tu się nastawiać na poród o czasie?
co do przeterminowanych jak dziś u ciebie Bishopka?

Do góry