Hej!
Ogarnia mnie przeogromna panika przed porodem. Boję się tego kosmicznego bólu i w ogóle tego wszystkiego. Chyba mi odwala.
Witaj w klubie..mi też odwala, bólu porodu się nie boję z wiadomych przyczyn, ale zestresowana jestem na maksa......
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej!
Ogarnia mnie przeogromna panika przed porodem. Boję się tego kosmicznego bólu i w ogóle tego wszystkiego. Chyba mi odwala.
Ja myślę, że wszystko będzie dobrze, bo niby czemu miałoby być coś nie tak? Mężuś na pewno sobie poradzi z Wiki, to już nie taka mała dziewczynka więc pewnie zrozumie, że tak musi być, przecież Mamusia nie ucieka na zawsze! Dacie radę!;-)Samej CC się nie boję, ale wiesz..zastanawiam się czy mały będzie zdrowy, jak poradzi sobie Wiki beze mnie w domu tyle dni...i ogólnie to płakać mi się chce
Szuszu, mam podobne obawy do Twoich, tym bardziej, że w sytuacji, która mnie/moją rodzinę spotkała, moja mama nie będzie mogła do mnie przyjechać i ciągle mam dylemat co zrobić z Filipem jak się zacznie. Także najlepszą opcją dla mnie byłoby urodzić w ciągu przyszłego tygodnia między 8 a 16, jak Filip jest w przedszkolu, bo od 15 sierpnia siedzi w domu do września.
Poza tym boję się bólu, krzyku, wszystkiego. Mam mega doła, a równocześnie wszystko mi wisi. Skurcze pojawiają się wieczorami, rwie mnie krzyż i ogólnie masakratycznie bolą mnie dłonie. Wszystko jest do d.........
Szuszu, oczywiście, ze czekam na Ciebie i tak sobie myslę, ze jak będę bardzo przeżywała Twoja cesarkę to i mnie wezma bóle :-)
Mam te same obawy co Wy dziewczynki, tym bardziej, ze moja kolezanka ma chore dziecko, a w ciąży nikt nic nie mówił. Maly ma 19 m-cy a nie siedzi nawet sam :-( taki jest śliczny a tyle w życiu przeszedł juz. Dlatego i ja się obawiam o zdrowie małego, a do tego ta nieszczęsna lewatywa
hej Dziewczyny!
mi dzisiaj opadł brzuch i mam jakieś nieregularne skurcze, ciekawe czy się coś rozwinie, czy tylko sobie wkręcam