reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

hej LANA , fajnie ze u Was wszystko w porzadeczku!!!! a Krystiano cudniutki jest!!!! i jaki elegancik! kurcze ogladajac wlasnie jego zdjecia stwierdzilam ze nie mam rekawiczek dla mojego synulka...sa potrzebne???????? nie pamietam zebym uzywala u corci....DOMINIC o kurde no to blizniaki daja sie we znaki...

reklama
Dominic, super że Dominik tak świetnie sobie radzi:-) Obyście już byli w domku w przyszłym tygodniu;-)
A85, ja też leczyłam zęby w ciąży, baa nawet jednego wyrywałam i dostałam znieczulenie. Mój dentysta tylko powiedział, że nie chce mnie widzieć w III trymestrze ciąży. Uprzedziłaś swojego, że jesteś w ciąży?
LANA, Krystianek jest śliczny, docierajcie się a potem zapraszamy na BB:-D

Susumali, wspolczuje przezyc, zwlaszcza, ze mi sie takie sytuacje zbyt czesto przytrafiaja…

Dominic, super wiesci. A tego lekarza to nie mozna do sadu podac albo cus?

Lana, synek przeslodki. Jeszcze raz gratuluje i ciesze sie, ze tak szybko sie ogarnelas i super sobie radziecie.

A u mnie dalej zastoj
skurczy = 0
boli = 0
czopa = 0

A wszyscy lekarze mi mowili, ze dziecko duze i nie donosze…

witam
nawet wyspana... widze spokojnie dzis, to moze i lepiej bo ja zaraz musze leciec na zakupki, pozniej mezus przyjezdza na weekend wiec pewnie bede miala mniej czasu na forum- mniej nadrabiania ;-)
biedroneczka no nareszcie jestes...
a85 ja mialam problem z osemka ok 12-13 tyg ciazy, musialam przecierpiec bo by ja ruszyc potrzebowal dentysta zdjecia RTG... :-(i niestety jechalam na apapiei mialam ochote umrzec...tak nawalal no ale przetrwalam, co do znieczulenia to moga dac miejscowe...

moja coreczka od wczoraj jakas spokojniejsza...rusza sie ale tak leniwie...
susumali to pobiegalas troszke, ale wazne ze portwel znaleziony... no i szkoda ze ta wycieczka nie wypalila...

Susumali, wspolczuje przezyc, zwlaszcza, ze mi sie takie sytuacje zbyt czesto przytrafiaja…

Dominic, super wiesci. A tego lekarza to nie mozna do sadu podac albo cus?

Lana, synek przeslodki. Jeszcze raz gratuluje i ciesze sie, ze tak szybko sie ogarnelas i super sobie radziecie.

A u mnie dalej zastoj
skurczy = 0
boli = 0
czopa = 0

A wszyscy lekarze mi mowili, ze dziecko duze i nie donosze…

nie mów hop;-) jeszcze masz trochę czasu do przenoszenia! :-)

Ja jutro idę na wizytę :-) prawdopodobnie poznam datę cc :-) mam tylko nadzieję że wszystko jest ok i że nie będzie mnie trzymał do końca :-) proszę o kciuki za jutro!:-)

LANA przystojniak mały z Twojego synka :-)

Ostatnia edycja:
Witam się.
Bez humoru.
Mal-gosia, dziękuję, że o mnie pomyślałaś. Mała nadal leniwa i nie wiem co robić. Jechać do Opola żeby mnie tam zostawili w szpitalu (a to nie jest szpital w którym chcę rodzić) czy nie? Bo tam mogę się wybrać autobusem a do Strzelec nie;/ a dalej auta nie ma:wściekła/y:

Dziewczyny :) Żyje...
ale jaja ze zaczełam rodzic...szok:) hehhe
siedze jeszcze w szpiatlku ale dzis wychodzimy :)
Postaram sie Was powoli nadrobic...ciekawe ile z was urodziło...widze ze czesc 'w terminie' wciaz czeka :)

Buziaki...teskinalm za Wami :)

reklama
rybkaa, to powodzenia jutro na wizycie! Zazdroszcze, ze bedziesz juz znala termin.

KarolinkaZ, jesli sie bardzo denerwujesz to jedz. Ja mialam taki dzien przed wczoraj i malo co nie zwariowalam, gdyby mlody sie wczoraj nie rozruszal to jechalabym do jakiegokolwiek szpitala.

Do góry