reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Najważniejsze, że masz plan:-D

Dziewczyny orientujecie się czy do depilacji brwi woskiem trzeba je zapuścić?
No muszą być trochę dłuższe żeby wosk mógł je złapać no ale nie muszą być dłuugie jak wszystkie inne, najlepiej takie żeby można było je złapać też pęseta bo z reguły woskiem robi się te bardziej 'na około' a przy samej linii brwi żeby nadać kształt robi się pęsetą.:-)

Mlodam, witamy w domku.

Szuszu, ja tem mam bielizne ciagle mokra, odkad siedze w domu przestlam urzywac wkladek, zeby to miec bardziej pod kontrola i tez sie zastanawiam, czy to nie wody. Ale mialam juz tak wczesniej i paniki narobilam a w szpitalu sprawdzili i powiedzieli, ze to sluz. Zreszta ten plyn wylatuje jakby partiami a polozna mi mowila, ze wody saczyly by sie caly czas.

Mal-gosia, Ty jeszcze pracujesz? Podziwiam!

Ja od rana w ruchu, standardowo w kuchni, Dzisiaj pichcilam nalesniczki z serem, pychota a zaraz bede brala sie za obiad. Moze zrobie roladki z piersi kurczaka i mlode ziemniaczki? Potem paznokcie, brwi i golenie, bo nie znamy dnia ani godziny i trza byc na stand by'u! :-)

U nas od rana leje i jest boooskooo! Chlodek i wiaterek i w koncu mozna odetchnac. Pogoda dobra na prasowanie.

edit. Kurcze JJ urodzila, ale super. Kolejna sierpniowka zalatwila sprawe sprawnie i szybko, tylko pozazdroscic. Gratulacje!

Ostatnia edycja:
No to nie pocieszyłyscie mnie z tym sluzem :-) ja myslałam, że to czop, a może się okazać, że nie :-( Bóli nie mam nic a nic i tego czopo-śluzu też nie widzę :eek: No cóż, moze cos sie wyklaruje z tego..
Karolinkaz, powodzenia na wizycie.

Marcelinaa współczuję przygody, no ale nic nie zrobisz, szykuj się na jutro:biggrin2:
No właśnie nie jutro.
Wymazy robią tylko w czwartek i w poniedziałek.
Tylko w szpitalu na 100 tyś ludzi.
Jakaś pieprzona położna nie przyjechała se dziś do pracy i już wymazów nie robią.
Razem ze mną weszła babka, poryczała się aż ze złości bo na taksówkę żeby dojechać wydała 27 zł, na marne..
A jak wychodziłyśmy to mijałyśmy w drzwiach kolejną z mężem, która przyjechała z jakiejś wsi 24 km oddalonej a mąż się specjalnie z pracy urwał i też lipa..
Także żenada to jest mało powiedziane..
Teraz czy mam paciorka czy nie dowiem się w czwartek, w piątek idę do lekarza a w poniedziałek mam mieć niby CC, ciekawe kiedy mnie podleczy jeśli wynik będzie pozytywny.. ?? bardzo mnie to zastanawia..

Byłam u mamy na kawie, powiedziała "Chyba brzuch Ci się opuścił" także jest coś na rzeczy już na pewno..zwłaszcza ze rozstępy mi na podbrzuszu wylazły a wcześniej ich jakoś nie było..no ale skoro wszystko spada w dół to chyba nie dziwne :confused2:

czesc laseczki..
ja dzis od rana pracuje- wreszcie wysprzatalam moja kuchnie :-)
teraz lece na obiadek do baru mlecznego - nie chce mi sie gotowac no i nie bede brudzic hihihi
pozniej zamierzam zajac sie lazienka

wlasnie gdzie biedroneczka?!
mucha to fajnie ze mialas kogo podpytac o ta Polna
szuszu hmm a moze to wody powolutku i moze cos sie ruszy?
onaion, edyta czekamy na wiesci jak sie sytuacja rozwija...

co do stanika - ja tez musz emiec fiszbiny, by jakos wygladaly te moje cyce...

uciekam na obiad -glodna jestem strasznie... do pozniej papap

reklama
Witam się z Wami. po dość długim czytaniu zaległości stwierdzam że mam dość :eek: :-D :-D od rana śmigam z odkurzaczem i nawet na to nie mam siły. odkurzyłam tylko połowę piętra i padam , zrobiło mi się tak gorąco i duszno że nie mogłam stać. a za razem mokro poczułam w gatkach że się aż przestraszyłam że coś mi tam leci :szok: kurde z tych nerwów to już nawet na kibelek biegam co 10 min :zawstydzona/y: Jak nie urok, – Demotywatory.pl
nie pamiętam gdzie czytałam o tym ale ponoć organizm się przygotowuje do wysiłku i teraz mam przesrane :zawstydzona/y: :-D
Bym zapomniała Gratulacje dla kolejnej rozpakowanej mamusi!!

Edit : karolap5 kurcze to w Gdyni są jeszcze bary mleczne :eek: :confused2: :confused:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry