reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Wróciłam do domu wściekła jak osa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Marcelina no to powodzenia w pokazywaniu ogolonej brochy przy wymazie:):):)

Dzięki Cokies.. chciałabym bardzo ale...

Nosz co za popierdykany szpital !
Goliłam broche po nocach, wstałam wcześniej, topiłam się w moim głupim aucie bez klimy, znalazłam miejsce na tym popierdykanym parkingu przed szpitalem, zapłaciłam za parking, doczłapałam się w ten upał na miejsce a tam na drzwiach..:

!cid_DSC00472.jpg :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ale właśnie pożarłam sorbet truskawkowy i jest mi trochę lepiej...

jak do ciasta dodaje się surowe jajka to przed tym nalezy je sparzyć i oczywiście wybierać świeże :biggrin2:

dokładnie :tak:

A tak ogolnie to cala ciaze mialam spokoj z zebami, a teraz tak mi nawala 7 albo 8, albo 7 i 8 , ze jakby mi przyszlo przec to nie wiem jakbym to zrobila bo zebami gornymi dolnych nie dotykam! jak ja sie boje dentysty :(( i co teraz? eh taki stres na koniec!

Ja przez dentyste zbankrutuje, co chwila mi coś wynajduje nowego :baffled:

Marcelina, mi brzuch opadł jakieś 3 tygodnie temu i do tej pory nic, zero rozwarcia, zero czopa..Także nie martw się kochana, pwoinnaś wytrzymać:-D

Właśnie to chciałam usłyszeć, dzięki ! :-D
a teraz idę poczytać inne działy..

reklama
Mucha, też się kieruję w życiu tym stwierdzeniem "co mnie nie zabije to mnie wzmocni", gdy by nie to to chyba tylko Tworki by zostały:-D

Dziewczynki, jadę po staniki:-)

Dzień Dobry!

Tonya - a ja myślałam,że Ty już na porodówce :* trzymam kciuki za szybką akcję i szybkie rozwiązanie...
Młodam - super,że jesteś już z córcią w domu
Marcelinaa - ja nigdy nie umiałam uhodować sobie ładnych paznokci,a tak szalenie podobają mi się naturalne i dłuuugie.
Ale pech z tą przychodnią!!!!!!!!

Pozdrawiam!

karolaola i akutan

z facetami naprawdę jest ciężko, a co ja mam powiedzieć: jak on tylko patrzy by w wolny weekend i w ładną pogodę wsiąść na motocykl i śmigać ze znajomym....

"biedny" bo dopiero ma pierwszą ładną niedzielę na takie hobby

a ja w sumie boję się zostać sama w domu z obawy że jakby się zaczęło, to z kim na szpital? (z sąsiadem) a mam jakieś 20 km.... Masakra....
a dzwonić też nie pasuje za nim, żeby sobie w pogoni krzywdy nie zrobił...

Mucha dzięki za wieści ze szpitala. Tak mi się wydawało, że jak to na oddziale neonatologii to u wcześniaków i takie terminowo urodzone tam nie leżą...czyli jeden problem z głowy mam :-)

Bishopka Ty się nie wygłupiaj z tym czopem, bo w końcu mnie wyprzedzisz...u mnie czopa ani widu ani słychu, a skurcz jeden na godzinę pomimo zakrojonych na dużą skalę porządków domowych ;-)...ale gin mówił mi, że bardzo często kobiety czopa nie zauważają...więc luz

Marcelina pechowo dzień Ci się zaczął, ale może teraz już z górki i będzie coraz fajniejszy :-)

Szuszu bardzo ładne te staniki wybrałaś :-)

karolaola i akutan

z facetami naprawdę jest ciężko, a co ja mam powiedzieć: jak on tylko patrzy by w wolny weekend i w ładną pogodę wsiąść na motocykl i śmigać ze znajomym....

"biedny" bo dopiero ma pierwszą ładną niedzielę na takie hobby

a ja w sumie boję się zostać sama w domu z obawy że jakby się zaczęło, to z kim na szpital? (z sąsiadem) a mam jakieś 20 km.... Masakra....
a dzwonić też nie pasuje za nim, żeby sobie w pogoni krzywdy nie zrobił...
Tylko ja nie narzekam. Ja go zachęcam. Wolę mieć faceta z pasją i takiego co się realizuje poza pracą niż z piwem w ręku i oglądającego mecz za meczem. A jak już nie raz pisałam nie nudzę się sama ze sobą. A jak mój Ł. wraca do domku to jest ciągle ze mną i tyle mi jego uwagi w zupełności wystarcza.
A co do szpitala to też mam ponad 20 km - cały krk do przejechania. Pocieszę cię, poród nie trwa 5 min:) Jak to nie pasuje dzwonić? Przecież zatrzyma się żeby odebrać... inaczej tego nie widzę:)

Marcelina, Ty coś pecha masz osatatnio..;-)
Dzięk Tonya, właśnie próbuję się do Pani dodzwonić i uprzedzić, że będę za godzinę, a tu abonent niedostępny i tak siedzę i czekam..

A ja mam ciągle całe majtki mokre..nie wiem czy to śluzu tyle czy co to jest..

dziękuje dziewczyny za odpowiedzi. napisałam do lekarza prowadzacego moja ciazę co robić. W sumie jutro mija termin porodu więc moze cos tam sie zadziałało, a moje dziecko wazyło juz w zeszłym tygodniu we wtorek 3500. Ale mały się normalnie rusza, rozpycha i męczy zgaga więc nie widzę zeby było cos złego ;) Dam znać po lekarzu.
papa

dziękuje dziewczyny za odpowiedzi. napisałam do lekarza prowadzacego moja ciazę co robić. W sumie jutro mija termin porodu więc moze cos tam sie zadziałało, a moje dziecko wazyło juz w zeszłym tygodniu we wtorek 3500. Ale mały się normalnie rusza, rozpycha i męczy zgaga więc nie widzę zeby było cos złego ;) Dam znać po lekarzu.
papa

Ale tego nie widać..jak wody zielone są to trzeba jak najszybciej do porodu doprowadzić. Zgaga nie jest wyznacznikiem zdrowej ciąży;-)
Daj znać jak lekarz Ci odpisze.

reklama
Dziewczynki, jadę po staniki:-)
Zazdraszczam.. ja mam żenujące staniki za 15 zł w kropki :baffled: ale boje się coś kupić ładnego teraz, bo mi cycki nic nie urosły, nie wiem czy będe mieć pokarm itd..więc się wstrzymam z zakupami do potem, ale oglądałam co pokazywałaś i właśnie też takie coś bym chciała :tak:

Marcelinaa - ja nigdy nie umiałam uhodować sobie ładnych paznokci,a tak szalenie podobają mi się naturalne i dłuuugie.
Najlepsze mam teraz, teraz to zero problemów, rosną jak szalone i są mocne..ale normalnie to też bywało różnie :sorry:

Marcelina pechowo dzień Ci się zaczął, ale może teraz już z górki i będzie coraz fajniejszy :biggrin2:
Oby oby :-)

Marcelina, Ty coś pecha masz osatatnio..;-)
Dzięk Tonya, właśnie próbuję się do Pani dodzwonić i uprzedzić, że będę za godzinę, a tu abonent niedostępny i tak siedzę i czekam..

A ja mam ciągle całe majtki mokre..nie wiem czy to śluzu tyle czy co to jest..

No z tymi lekarzami to mi nie bardzo wychodzi :baffled: najlepsze że ona czynna jest tylko poniedziałki i czwartki.. pytam się baby ile się czeka na wynik, a ona że 7 dni.. a ja mówię, a jak ktoś nie ma 7 dni ??? :angry: no to może 3 dni a nie 7.. :eek::nerd:

Ja majty też mam mokre..ale to chyba kwestia potliwości, bleh !

Do góry