reklama
tak rozmawiałam. Ale mój lekarz pozostawia wiele do życzenia. W piątek mam wizytę u innego, ciekawe czy ten więcej coś powie. Pewnie skończy się tym co zwykle- w ciąży to normalne
A czasami kobiety mają takie powtórki z rozrywki z 1 trymestru.
A czasami kobiety mają takie powtórki z rozrywki z 1 trymestru.
Tonya
Zadowolona z życia :)
Hej dziewczyny! Piszę do Was między jednym skurczem a drugim....na razie jest do wytrzymania. Byłam u mojej położnej, rozwarcie 2cm więc wciąż małe, wolę w domku czekać niż na oddziale na rozwój wypadków...ale do jutra to chyba urodzę :-)
Devi gratki wielkie!!!!
Devi gratki wielkie!!!!
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
TONYA fajnie sie czyta Twoje optymistyczne posty, trzymam wielkie kciuki!!!!
JJ i PETUNIA za Was tez kciukasy ogromne, ale emocje!
no i DEVI nasza guru urodzila, suuuuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeeeeeeeeeeer! nie ma co, jest stworzona do bycia w ciazy i do porodow!!!
ja wymywalm dzis wszystkie okna, popralam firanki, poskakalam na drabinie,bylam w McDonaldzie na niezdrowym ale smacznym obiedzie, potem na lodach, no i maz dostal mandat bo chcial nas odebrac i dupki nie chcieli odpuscic, stwierdzam ze moja ciaza na nikogo nie dziala, nikt nigdy mnie w kolejce nie przepuscil, glupia straz miejska tez zlewa ze maz odbiera kobiete na koncowce ciazy i naprawde stal tylko minute a ci juz numer spisali, mandat tez i na moje prosby nic...
jestem wkurw..............................
AKUTAN wspolczuje powtorki z pierwszego trymestru...ale to naprawde podobno u niektorych normalne...
JJ i PETUNIA za Was tez kciukasy ogromne, ale emocje!
no i DEVI nasza guru urodzila, suuuuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeeeeeeeeeeer! nie ma co, jest stworzona do bycia w ciazy i do porodow!!!
ja wymywalm dzis wszystkie okna, popralam firanki, poskakalam na drabinie,bylam w McDonaldzie na niezdrowym ale smacznym obiedzie, potem na lodach, no i maz dostal mandat bo chcial nas odebrac i dupki nie chcieli odpuscic, stwierdzam ze moja ciaza na nikogo nie dziala, nikt nigdy mnie w kolejce nie przepuscil, glupia straz miejska tez zlewa ze maz odbiera kobiete na koncowce ciazy i naprawde stal tylko minute a ci juz numer spisali, mandat tez i na moje prosby nic...
jestem wkurw..............................
AKUTAN wspolczuje powtorki z pierwszego trymestru...ale to naprawde podobno u niektorych normalne...
Tonya
Zadowolona z życia :)
Tonya - 3mam kciuki a skurcze masz co ile?
Chwilowo nawet nie mierzę, ale cały czas co 2-3 minuty...
Bishopka wiem, że to częste skurcze dlatego do szpitala w końcu z M. pojechaliśmy sprawdzić, ale nie były takie silne więc coś mi podpadało. No i jak się akcja zaczyna tak jak u mnie od skurczy co 5 min. a potem częstszych to raczej oznacza, że to jeszcze nie ten właściwy poród. Bo takie częste są przy pełnym rozwarciu a u mnie marne 2cm. Może się to jeszcze dziś wyciszyć i jutro na nowo ruszyć, albo się dziś rozkręci na dobre...no zobaczymy
reklama