reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
hej,

ja na chwilkę, bo siedzieć nie mogę :baffled:

Od 2 miałam bolesne skurcze co 12 minut. O 6 poszłam pod prysznic i zrobić się na boostwo, bo myślałam, że jedziemy.......Po ciepłym prysznicu na chwilkę do wyrka i.....zasnęłam na 2 h, bo pół nocy znów się gapiłam na zegarek :szok:
Póki co w domu jestem ale M. dziś poprzekładał sobie wszystkie sprawy i jest ze mną i F. w domu.
Skurcze mam nieregularne co 15- 10-15 min ale bolesne......jak nie padnę do wieczora to trzecia taka nocka z rzędu już mnie chyba do szpitala wygoni :sorry2:

Jakby co dam znać.

Kciuki trzymam za Devi.

Pozdrawiam

JJ-ale ci dobrze, kurcze u mnie wszystko ustało dzisiaj to moge góry przenosić nic kompletnie się nie dzieje nawet kręgosłup mnie nie boli choć wczoraj na wieczór kilka miałam mocniejszych aż się skrzywiłam i po wszystkim, może to cisza przed burzą teraz? na wadze też już trace, rozdzwojnienie też od rana a tak poza tym rewelacyjnie się czuje dziwne:baffled:

szuszu - ja kupiłam b.fajny i wygodny w H&M w którym też maj a odzież ciążową i bardzo polecam nie czujesz że coś masz na sobie taka mięciutka bawełna :)

Mam skurcze co 3-4 min. - ściągnęłam M. z pracy...ale na razie nie są bardzo bolesne, a rozwarcie rano miałam nadal 1 cm więc chyba to jeszcze potrwa. I oby bo przez tego gina M. zostawił mi auto a sam dojedzie za 1,5h najszybciej....

JJ widzę, że jedziemy na tym samym wózku :-)

ojejku jaka jestem podekscytowana tymi waszymi porodami... chyba zaczynam robić się niecierpliwa.
Słoneczko u nas takie super. Poleżałam na tarasie, poczytałam sobie a teraz pichcę krem z kalafiorka i już mi ślina cieknie.... jaaaaka głodna jestem.

reklama
Do góry