szuszu piękne :-) a brałaś większy rozmiar niż masz teraz wymiary? ja mam jeden bawełniany zwykły a chcę dokupić po porodzie taki sztywniejszy ale jak już będe wiedziała jaki rozmiar potrzebuję bo teraz nie wiem jak to przewidzieć :-(
jeny jestem ciekawa jak tam Devi czy ani jedna nie może mieć porodu SN i urodzić w 2 h ? ;-) baaardzo by mnie to pozytywnie nastawiło na rodzenie , a nie jak myślę o Was - Saga męczarnia a i tak CC, Malinowa też tyle godzin że szok, nadziejka też się wymęczyła ehh poproszę przed moim rozwiązaniem jakiś ekspersowy poród :-)
Agulalula, wzięłam taki jak mam teraz, biust tylko na początku będzie dużo większy (wtedy bawełniany stanik ponoszę), a później jak ten I ogromny nawał minie cycki będą mniej więcej takie jak teraz. No i tak jak Cokies piała, te staniki w miarę dopasują się do biustu zmieniającego swą wielkość
Szuszu, śliczne, jak ubierzesz to nie tylko młody będzie chciał cycusia, ale i "stary" ;-)
Tonya, co 3-4 minuty? Ty jedz do szpitala, poskaczesz na piłce to i rozwarcie będzie, to sa zbyt częste skurcze.
Hehehe Uwielbiam Cię
A co do bawełnianych staników to nie chcę ich mieć, mój biust jest za duży i wygląda w nich strasznie..wiem jak Wiki karmiłam, czułam się kompletnie nieatrakcyjna w tych antysexach:-)