reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

szuszu piękne :-) a brałaś większy rozmiar niż masz teraz wymiary? ja mam jeden bawełniany zwykły a chcę dokupić po porodzie taki sztywniejszy ale jak już będe wiedziała jaki rozmiar potrzebuję bo teraz nie wiem jak to przewidzieć :-(
jeny jestem ciekawa jak tam Devi czy ani jedna nie może mieć porodu SN i urodzić w 2 h ? ;-) baaardzo by mnie to pozytywnie nastawiło na rodzenie , a nie jak myślę o Was - Saga męczarnia a i tak CC, Malinowa też tyle godzin że szok, nadziejka też się wymęczyła ehh poproszę przed moim rozwiązaniem jakiś ekspersowy poród :-)

Agulalula, wzięłam taki jak mam teraz, biust tylko na początku będzie dużo większy (wtedy bawełniany stanik ponoszę), a później jak ten I ogromny nawał minie cycki będą mniej więcej takie jak teraz. No i tak jak Cokies piała, te staniki w miarę dopasują się do biustu zmieniającego swą wielkość:-D

Szuszu, śliczne, jak ubierzesz to nie tylko młody będzie chciał cycusia, ale i "stary" :-D;-)
Tonya, co 3-4 minuty? :szok: Ty jedz do szpitala, poskaczesz na piłce to i rozwarcie będzie, to sa zbyt częste skurcze.

Hehehe:-D Uwielbiam Cię:-D

A co do bawełnianych staników to nie chcę ich mieć, mój biust jest za duży i wygląda w nich strasznie..wiem jak Wiki karmiłam, czułam się kompletnie nieatrakcyjna w tych antysexach:-)

reklama
szuszu bardzo ładne-także je oglądałam i cały czas się zastanawiam...Jejciu dziewczyny MALUSZKI PCHAJA SIĘ NA ŚWIAT.
Ciekawe kiedy na mnie przyjdzie kolej...Wczoraj umyłam okna w salonie i nic,oczywiście robiłam to powolutku-niesety ja z dwojga złego muszę wybrać okna,bo M wcale się nie kwapi...Ciekawe co u devi...?
Musze się przyznać,ze ja nie mam jeszcze torby spakowanej-może dlatego,ze lekarz uspokajał,a może dlatego,ze podświadomie czuję,że to jeszcze nie czas...

Devi gratulacje!
To nie sprawiedliwe, całą ciążę przeszła lekko, poród też... Co to ma być ? Gdzie ta równowaga w przyrodzie?:-D

Szuszu, mogę wstawić.

Przeszłam I etap rekrutacji na kolejne studia, chociaż coś, co poprawiło mi humor.

Devi gratulacje!
To nie sprawiedliwe, całą ciążę przeszła lekko, poród też... Co to ma być ? Gdzie ta równowaga w przyrodzie?:-D

Szuszu, mogę wstawić.

Przeszłam I etap rekrutacji na kolejne studia, chociaż coś, co poprawiło mi humor.

Mucha, gratki wielkie:-)

Jestem pełna podziwu dla Devi, bez kitu..pierwszy poród, a ona tak sobie super dała radę.
I to w szpitalu, w którym nie chciała rodzić:-D

PS. Mucha numer mi swój wyślij na PW.

maggie, ale to jeszcze nie ostateczny wynik. Ale i tak się cieszę. Nic mi nie mów, o moim humorze, sama ze sobą się męczę ;-) A Tomek to powinien być postawiony pod murem i rozstrzelany :-D. Już padło mocne stwierdzenie z mojej strony, że jeśli nic się nie zmieni to łatwiej mi będzie samej, więc będziemy musieli się rozstać, ale nie wiem czy zrobiło to na nim odpowiednio duże wrażenie.

reklama
Do góry