reklama
szuszu piękne :-) a brałaś większy rozmiar niż masz teraz wymiary? ja mam jeden bawełniany zwykły a chcę dokupić po porodzie taki sztywniejszy ale jak już będe wiedziała jaki rozmiar potrzebuję bo teraz nie wiem jak to przewidzieć :-(
jeny jestem ciekawa jak tam Devi czy ani jedna nie może mieć porodu SN i urodzić w 2 h ? ;-) baaardzo by mnie to pozytywnie nastawiło na rodzenie , a nie jak myślę o Was - Saga męczarnia a i tak CC, Malinowa też tyle godzin że szok, nadziejka też się wymęczyła ehh poproszę przed moim rozwiązaniem jakiś ekspersowy poród :-)
jeny jestem ciekawa jak tam Devi czy ani jedna nie może mieć porodu SN i urodzić w 2 h ? ;-) baaardzo by mnie to pozytywnie nastawiło na rodzenie , a nie jak myślę o Was - Saga męczarnia a i tak CC, Malinowa też tyle godzin że szok, nadziejka też się wymęczyła ehh poproszę przed moim rozwiązaniem jakiś ekspersowy poród :-)
T
taycia
Gość
Tonya, JJ - och Dziewczyny na Was kolej ! trzymam bardzo mocno kciuki! obyście jak najszybciej i najmniej boleśnie się rozwiązały :-)
Szuszu - bardzo ładne...
Szuszu - bardzo ładne...
cokies
Fanka BB :)
szuszu śliczne naprawde
Malgo000
Fanka BB :)
Tonya, JJ ale super, zaciskam kciuki za was!
Szuszu, bardzo ladne modele. Ja mam na poczatek dwa takie antysexualne, bawelniane. Kupie cos moze pozniej.
U nas burza w oddali, w koncu! Taka parowa byla, ze sie oddychac nie dalo. Mam nadzieje, ze lunie porzadnie.
A ja dzis znow od rana na wysokich obrotach. Sniadanie, sprzatanie, obiad, zmywanie. Po schodach latam non top ale nic to nie daje. Okna odpadaja, z dwojga zlego wole sex!
Szuszu, bardzo ladne modele. Ja mam na poczatek dwa takie antysexualne, bawelniane. Kupie cos moze pozniej.
U nas burza w oddali, w koncu! Taka parowa byla, ze sie oddychac nie dalo. Mam nadzieje, ze lunie porzadnie.
A ja dzis znow od rana na wysokich obrotach. Sniadanie, sprzatanie, obiad, zmywanie. Po schodach latam non top ale nic to nie daje. Okna odpadaja, z dwojga zlego wole sex!
a nie mówiłam ,że zamkniesz alfabet:-)? a staniki b.ładne:-)A ja się zmierzyłam według tabelek i mam rozmiar biustu 70GWTF?
devi co tak długo????
Tonya,JJ powodzenia!
Petunia
Zaangażowana w BB
Przyłączam sie do Tonya, JJ mnie chyba dzisiaj też bierze Bóle mam od 3 tygodni, ale od nocy mam cały czas praktycznie twardy brzuch, ból i skurcze. Tylko właśnie skurcze- czasami łapie mnie cały brzuch, czasami po prawej bądź lewej stranie, a jeszcze czasami w okolicach kości ogonowej. Kurde i nie wiem co mam robić. Na razie czekam na rozwój sytuacji, ale od kilku godzin jest to samo
Jak mają w ogóle wyglądać te skurcze?
Jak mają w ogóle wyglądać te skurcze?
Ostatnia edycja:
reklama
myszka1987
Mama Mikołaja:)
szuszu świetne masz te staniki i bardzo seksowne... Ja planuje karmić butelką ale zaopatrzyłam się w jeden i tak jak mal-gosia w h&m z miękkiej bawełny taki zwykły. Wygląda tak jak ten H&M MAMA biustonosz STANIK do karmienia 80 E (1740963970) - Aukcje internetowe Allegro
Ostatnia edycja: