reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
szuszu piękne :-) a brałaś większy rozmiar niż masz teraz wymiary? ja mam jeden bawełniany zwykły a chcę dokupić po porodzie taki sztywniejszy ale jak już będe wiedziała jaki rozmiar potrzebuję bo teraz nie wiem jak to przewidzieć :-(
jeny jestem ciekawa jak tam Devi czy ani jedna nie może mieć porodu SN i urodzić w 2 h ? ;-) baaardzo by mnie to pozytywnie nastawiło na rodzenie , a nie jak myślę o Was - Saga męczarnia a i tak CC, Malinowa też tyle godzin że szok, nadziejka też się wymęczyła ehh poproszę przed moim rozwiązaniem jakiś ekspersowy poród :-)

Tonya, JJ ale super, zaciskam kciuki za was!

Szuszu, bardzo ladne modele. Ja mam na poczatek dwa takie antysexualne, bawelniane. Kupie cos moze pozniej.

U nas burza w oddali, w koncu! Taka parowa byla, ze sie oddychac nie dalo. Mam nadzieje, ze lunie porzadnie.

A ja dzis znow od rana na wysokich obrotach. Sniadanie, sprzatanie, obiad, zmywanie. Po schodach latam non top ale nic to nie daje. Okna odpadaja, z dwojga zlego wole sex! :cool:

Szuszu, śliczne, jak ubierzesz to nie tylko młody będzie chciał cycusia, ale i "stary" :-D;-)
Tonya, co 3-4 minuty? :szok: Ty jedz do szpitala, poskaczesz na piłce to i rozwarcie będzie, to sa zbyt częste skurcze.

Przyłączam sie do Tonya, JJ mnie chyba dzisiaj też bierze :szok: Bóle mam od 3 tygodni, ale od nocy mam cały czas praktycznie twardy brzuch, ból i skurcze. Tylko właśnie skurcze- czasami łapie mnie cały brzuch, czasami po prawej bądź lewej stranie, a jeszcze czasami w okolicach kości ogonowej. Kurde i nie wiem co mam robić. Na razie czekam na rozwój sytuacji, ale od kilku godzin jest to samo:wściekła/y:
Jak mają w ogóle wyglądać te skurcze?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry