reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
witam
kurcze tez myslalam ze DEVI juz po..no ale jak pelne rozwarcie nie boli, no to super! nadal trzymam kciukasy i nie moge sie doczekac newsa o nadejsciu Mikolajka!

no niezle dziewczyny dzialacie z tym sexem, ja ochote moze bym miala ale focha strzelam, nawyzej urodze we wrzesniu...a tak na serio powoli zyczynam sie bac ze w kazdej chwili moze cos sie zaczac:szok: no ale jak widze niektore z Was w 40. tyg juz to stwierdzam ze jestescie pierwsze w kolejce:tak:

ja juz po kawce i sniadanku z kolezanka i po malych zakupkach, kupilam dla corci prezent z okazji porodu- krzeselko samochodowe dla lalki
http://www.karstadt.de/Prinzessin-Lillifee/Babytrage/p/?pid=3726412
, bo wiem ze bardzo by cus takiego chciala i chyba bedzie fajna niespodzianka jaj jej po porodzie dam.:-)

kurcze okna mi przeszkadzaja, chyba tez dzis umyje jak Ty BLACKBERRY...
i kurde tez nie mam pojecia co na obiad...????

SZUSZU, COKIES, wow, niezle biusciki!!!! no wlasnie jak to jest (bo zapomnialam he he), jak pokarm bedzie to jeszcze piersi troche urosna po porodzie, prawda?tzak z 1-2 miseczki, co?

Ostatnia edycja:
Ja wymyśliłam co na obiad - kotlety ziemniaczane z sosem grzybowym - teściowa mi o nich mówiła w weekend więc spróbuję. Co do okna - na razie odpuszczam, aż słońce pójdzie sobie z balkonu bo jest zarąbiście gorąco!

Wracając do cyborga-Devi - ja mam koleżankę, która partych nie czuła...położne jej mówiły kiedy ma przeć, a w końcu lekarz kładł jej się na brzuchu:szok:!!! A po wszystkim stwierdziła, że gdyby miała tak bolesne miesiączki jak ten poród to by szalała z radości - bo ona to się męczy co miesiąc, a poród to był pikuś...

nie kupowałam w tym sklepie
rozmiar miseczki mierzy się w obwodzie na wysokości sutków, ale najważniejsze zmierzyć się na scisk pod biustem wtedy dobrac miseczkę i super trzyma biust, podstawowym błędem jest branie większego obwodu pod biustem bo wtedy jest luz a wtedy już biust fruwa nawet jak się schylamy to zwyczajniej wysuwa się z miseczek

wracając do rozmiarów przy karmieniu na pewno będzie z dnia na dzień inny, ale te cyckonosze typowo do karmienia mają troszkę elastyczny materiał i będzie się dopasowywał:-)

Ostatnia edycja:
Ja na pewno polecałam Allesa, ale ja kupuję w realu, więc z pomiarami nie pomogę, natomiast były dwie dziewczyny, które kupowały na necie i wydaje mi się, że jedną z nich była Devi.

Wróciłam od lekarza - daje mi 48h :szok: a mnie chyba już dziś bierze...od kilku godzin mam nieregularne skurcze ale się nasilają...ogarnę domek, zrobię obiad...połażę po schodach i dam Wam znać co się dzieje....trzymajcie kciukasy
A tak w ogóle to cały czas chce mi się płakać ze wzruszenia, że to już niedługo...

A Devi dalej pracuje...dzielnie sobie radzi z tego co czytałam, dawaj Monia dawaj!!!!

Ja kupowałam ten stanik z neta co polecała Devi i jestem zadowolona...zaraz poszukam linka

reklama
Do góry