reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

dzień doberek
jak się wam spało? bo ja znów od 3 do 5-tej nie mogłam spać ale za ta udało sie nad ranem zasnąć, wczoraj wieczorem składaliśmy kołyskę i robiliśmy gruntowne porządki w kuchni w szafie z szufladami i dostałam kilka mocniejszych skurczy ze juz myślałam ze sie zaczyna na dobre no i nici wszystko ustało nawet w nocy nie miałam ani teraz cisza totalna
a męża próbowałam teges i słuchajcie odmówił mi:szok: rano pytam czemu mi odmawiasz przeciez kobiecie w ciąży sie nie odmawia? a on zaczął się śmiać i mówi a co będzie jak mały będzie miał ślad na czole? myślałam że sie rozłoże:rofl2::rofl2:

malgoo to fakt super sie czyta twoje opowiastki:-), powiedz mi będziesz tą gwiazdą telewizyjną czy sie wycofawałaś?

Tonya i Malgosia &&&&&&&&&&&&& zaciśnięte

akutan
super że humor dopisuje i dobre samopoczucie

flower i devi
jesteśmy z wami

reklama
Cześć Dziewczynki!!!
U mnie też wkońcu słonko!!!:))

No proszę to Devi z Mężem ładnie przyspieszyli :) 3mam kciuki za slzybki porod!!!chociaz jak przeczytalam wiadomosc, ze rozwarcie na 4cm to bylam pewna, ze z rana będzie informacja, że już jesteście we trójkę!!!:))

My też wzięliśmy się do roboty!:) ale poki co dalej nic sie nie dzieje, zadnego czopa sluzowego nie widac, brzuch mam dalej wysoko :) ale spokojnie, mi sie nie spieszy :p jestem zestresowana na sama mysl, ze bedzie bolec :p

milego dzionka, ja ide korzystac z pogody!!!bo podobno niedlugo ma byc ladnie!

dzień doberek
jak się wam spało? bo ja znów od 3 do 5-tej nie mogłam spać ale za ta udało sie nad ranem zasnąć, wczoraj wieczorem składaliśmy kołyskę i robiliśmy gruntowne porządki w kuchni w szafie z szufladami i dostałam kilka mocniejszych skurczy ze juz myślałam ze sie zaczyna na dobre no i nici wszystko ustało nawet w nocy nie miałam ani teraz cisza totalna
a męża próbowałam teges i słuchajcie odmówił mi:szok: rano pytam czemu mi odmawiasz przeciez kobiecie w ciąży sie nie odmawia? a on zaczął się śmiać i mówi a co będzie jak mały będzie miał ślad na czole?
Moj też mówił,że młody pierwsze co powie, to zapyta czy dobrze by mu było jakby go ktos po głowie walił :-Dale wczoraj pediatra :szok: go przekonała, ze to przyspiesza poród, więc się zgodzil i zadziałał :-D

Bijcie mi brawo...przespalam cała noc....nie wiem jak to sie stało ....szok....nagle budze sie a tu 9.15....śniło mi sie ze przymierzam buty....to może dlatego...kupiłam 4 pary.a wczoraj mi sie śniło ze zamachowiec z Norwegii coś majstrowal w naszej piwnicy....hahahaha.

Ale szok z tym porodem Devi-trzymam kciuki.....rozwarcie 4 cm ,skurcze i zero bólu jakiegoś ....życzę żeby wszystko poszło szybko.

Do mnie maja dzwonić ze szpitala na wizytę żeby ustalić ułożenie dzidzi ...ale coś nie dzwonią ,to czekanie męczące bo już bym chciała wiedzieć i jak ma być cesarka to żebym miała termin i już.

Witam !

Tonya, Malgosia - powodzenia na wizytach :-)
Malgo - przezabawna historia :-) uśmiałam się od samego rana :-)
Devi - Ty spryciulo :-) mam nadzieję,że już niedługo będziesz trzymała synka na rękach. Powodzenia Kochana!!!!!!
Flower - Ty też zaraz się rozpakujesz,więc trzymam mocno kciuki!

Miłego dnia....

reklama
Do góry