reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

No tylko mnie wczoraj wieczorem nie było a tu takie wieści - DEVI kciuki ogromne trzymam za Ciebie!!!!!
Sama też myślałam w nocy, że się zaczęło...ale lipa jak zwykle...
Jadę zaraz do gina - trzymajcie się babki!
Flower powodzenia dla Ciebie też!!!!

reklama
angelcare - moja szwagierka właśnie nam go poleciła a że ja jako dziecko miałam bardzo często bezdech także postanowiliśmy trochę zainwestować
:) jeszcze wczoraj podpisaliśmy umowę na pobranie komórek macierzystych :)

Witajcie :-)
Devi, :szok: miałaś na mnie poczekac, raz dwa trzy foch :wściekła/y::-D Trzymam kciuki Kochana.
Kolejny raz uważam, że sexs jest przereklamowany :-( jak juz sie staruch dał namówić na bara bara, to nic to nie dało (prócz przyjemności :-D) a miałam zacząć rodzić hmmmm.... na mnie to chyba nic juz nie działa i zaczynam się coraz bardziej obawiac kroplówek :szok:
Tonya, powodzenia u gin :-)

hej dziewczynki:D
Wróciłam z laboratorium :) Świeci słoneczko:D Pralka pracuje a mi chce się żyć. Uwielbiam słoneczko.
Nawet to, że wszystko mnie boli jakoś przestaje mi tak bardzo przeszkadzać. Jeśli komuś brakuje humorku chętnie dam troszkę swojego. A dzisiaj calusi dzień siedzę sama w domku z Pomidorkiem w brzuszku bo Ł. po pracy na rowerową wycieczkę się wybiera. No i dobrze niech korzysta z pogody. Buziole
DEVI- myślami jestem z tobą
Marcelina- co to za chatka?

Witam!

Szuszu, ciasto wyszlo nie najgorsze, cale szczescie, bo bym sie juz calkiem wkurzyla :-)

Mal-gosia, Tonya, powodzenia na dzisiejszych wizytach!

Bishopka, moze sex pomoze, tylko nie tak od razu a z lekkim opoznieniem? To moja ostatnia szansa! Jak po wczorajszym nie urodzilam to juz mi tylko sex zostaje :eek: Jak sie balam infekcji, tak w ten weekend zaczynam dzialac, bo kompletnie nic sie nie dzieje i trza to przyspieszyc!

akutan,
to pieknie, u mnie tez slonko i bede sie larwic w ogrodzie. Milego dzionka!

Ciekawe co tam u Devi???
edit. Wlasnie przeczytalam, co tam u Devi :-)

Ostatnia edycja:
reklama
szuszu, moze pomysle nas spisywaniem podobnych sytuacji, moj M mnie zawsze namawia i wiecznie ze mnie chuczy, jak mu cos opowiadam. Smutne jest to, ze ja mam mase takich sytuacji! :-D

Do góry