reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
No i nikogo ta chatka baby jagi nie zainteresowała ? :zawstydzona/y: foch ! :-D
Znajomi właśnie poszli.. miałam iść jutro tzn dziś z moczem na badania i z wymazem ale z wrażenia za mało wody dzisiaj piłam, więc mocz mogę mieć rano średni- a ja zawsze tak oszukuję no i na golenie broszki troszkę późno..więc chyba se odpuszczę i pójdę w czwartek :confused2:

Widzę, że się nam Devi pruje lub rozpruła, Devi trzymam kciuki !
Dobranoc

Nie wiem czy pisać dzień dobry czy dobry wieczór:-)

Devi dajesz kochana!;-)

Dołączam do tych zapoznanych przez net (na kurniku dokładniej:szok:) i posiadających pamiątkowe archiwum.

Ja wczoraj ponarzekałam zupełnie niepotrzebnie chyba. Młodego wyjęto z inkubatora i umieszczono w łóżeczku!:-) Przekroczył 1600 g. Był tak zaaferowany nowym otoczeniem, że prawie nic przez dzień nie spał i jadł trochę gorzej. Dzisiaj transfuzja więc z jedzeniem powinno się poprawić:-)
To do 5 rano:-p

Cześć Kochane :)

U devi cisza jak tylko coś będę wiedzieć to dam znać. JA dzisiaj mam wizytę. Mój M zabierze mnie prosto z pracy (mam na 12:30) już się nie mogę doczekać jestem ciekawa co i jak :)

Powodzenia na wizycie mal-gosia:-)

Ja robię się na bóstwo i zasuwam po zaświadczenie, że byłam u ginka w trakcie ciąży, do becikowego. I niestety będę musiała oglądać tego pana, który moją ciążę prowadził a nie bardzo mi się to uśmiecha. No ale będzie tysiak na rzeczy dla młodego. Wczoraj przyszło łóżeczko, tatuś już poskładał i zasuwał do castoramy po deską pod monitor oddechu. To miłe widzieć, jak dorosły facet tak się stara aby jego synkowi było jak najlepiej. Najbardziej rozczulił mnie jak kąpał Dominika, w życiu nie trzymał chyba nic delikatniej:-)

Akutan wysyłam Ci trochę słonka bo u mnie będzie go dzisiaj chyba zbyt dużo więc nie będę sknerzyć;-)

dominic - ja myślałam, że wystarczy karta ciąży bo tam są wpisane wszystkie wizyty :)

a jaki monitor oddechu kupiliście bo my kupiliśmy angelcare

reklama
Mal-gosia to musi być zaświadczenie na specjalnym druku, karta ciąż czy wynik innego badania ginekologicznego odpadają. Też kupiłam angelcare:-)

Do góry