reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Malami ja też brałam Duphaston, w razie potrzeby Nospe,
reszta należy już do Maluszka...

Szuszu dzięki za radę, muszę coś wziąć...

Z okazji Sylwestra chciałabym Wam i waszym Fasolnikom życzyć zdrowia i spokoju :)))
to chyba na najbliższe miesiące najważniejsze !

Bardzo się cieszę, że jestem w Waszym gronie :))))

reklama
Nie bylo mnie to dluugo. ale watek caly nadrobilam :) Widze, ze u jednych lepiej u drugich troszke mniej, ale mam nadzieje ze to co zle minie ze Starym Rokiem i pozostana same dobre wiadomosci w tym Nowym Roku:):)
U mnie swieta minely bardzo milo, rodzinka cieszy sie ciaza razem ze mna :) Jeszcze tylko jutro musimy powiedziec tacie mojego A. o dzidzi i troche sie obawiam. BO to osoba dosyc rygorystyczna i jesli dowie sie, ze dziecko w drodze a my bez slubu to moze byc nieciekawie...:no: Jednak mam nadzieje, ze jakos to przezyjemy....
Teraz mykam robic cos do jedzonka :):)
DZIEWCZYNKI SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU WAM ZYCZE! Bo rok 2011 to nasz szczesliwy rok :D:D

My ruszamy do znajomych. Ciekawe, czy dotrwam do północy, bo chodze spać o 22 ;-)

Życzę Wam Kochane spokojnego roku 2011 - to nasz rok, więc musi być dobrze. I zdrowia dla Was, Waszych rodzin i Waszych Fasolek :-D

Cześć dziewczyny

Kochane Mamuśki życzę Wam wszystkim i Waszym Najbliższym w Nowym Roku niech na co dzień i od święta, gęba będzie uśmiechnięta.
Niech też zdrowie tęgie będzie, i kasiory niech przybędzie.
Niechaj łaski płyną z nieba - tyle ile będzie trzeba.
Pociechy z dzieci, od mężów pomocy - na każdą chwilkę każdego dnia i nocy!

Witam wszystkie przyszle mamy!

Bardzo sie ciesze, ze znalazlam to forum. Przeczytalam wiele wpisow i dodaly mi one otuchy. Ja jestem w mojej pierwszej ciazy i w srode po raz pierwszy zobaczylam moja fasolke i uslyszalam bicie serducha. Lezka mi poplynela ze szczescia.

Niestety mdlosci i wymioty mnie mecza straszne wiec od 10 dni nie wychodze z lozka a tu w poniedzialek trzeba isc do pracy. Ehh, mam nadzieje, ze po pierwszym trymestrze to przejdzie.

Ja wiec spedze Sylwestra w lozku z moim Ukochanym i nasza fasolka a wszystkim sierpniowym mamom zycze fantastycznego Sylwestra i wspanialego Nowego Roku! Zdrowka dla Was i waszych maluszkow!

reklama
Witam wszystkie nowe mamusie :)
Starym mamusią gratuluję dobrych wieści
mama pewnie że pamiętamy, trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& kochana
Jola my mamy mieszkanie w remoncie (brak kuchni itd...) i nie sądzę, żeby udało się zrobić do porodu, a tu dzidzia w drodze i synek jeszcze malutki, ale wszystko się poukłada. Większość z nas jest przerażona i ma wrażenie że jeszcze nie czas... ale dobrze będzie. Oby dzidzie zdrowe

Dziewczyny w Nowym Roku życzę Wam przede wszystkim szczęśliwych miesięcy i szczęśliwego rozwiązania. Spełnienia marzeń

Jestem dziś nieprzytomna oglądaliśmy koncert do 2 w nocy, a o7 syneczek zrobił akcję pobudkową :-( Ale może uda mi się popołudniu jakąś drzemkę zaliczyć. We wtorek wizyta, już nie mogę się doczekać

Ostatnia edycja:
Do góry