reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Magda*** Zobaczysz powtrzysz go i beda 2krech :):) Ja również dużo testów zrobiłam za wcześnie - bo zawsze jest ta nadzieja :). Trzymam mocno kciuki :):) Czekamy na dobre wieści :)

Ostatnia edycja:
Moniek moja sobota podobnie jak u Ciebie również pracowita;-)A wieczór miło spędzony z przyjaciółmi i mężem oczywiście:-)

Witam Was Kochane, mam pytanko. Czy umowiłyście się już do lekarza, a jak tak to na kiedy? Bo ja jeszcze nie i nie wiem na kiedy sie zapisac i czy iść jeszcze na betę, no nie wiem. Podobno do lekarza idzie sie w 6,7 tygodniu. Jak wy robicie? A może iśc teraz, żeby potwierdził ciąży, a potem dop na usg????
Agnes rób jutro teściora i daj nasz szybko znac co i jak ;-)))
Wpadnę wieczorkiem, żeby sprawdzić co mi odpisałyście. Miłej niedzieli ...

reklama
ja jutro ide do lekarza bo mi tak gin kazał jak tylko zajde odrazu przyjsc i bede na lekach napewno wiem ze na usg nic nie bedzie widac ale moze chociaz mnie zbada dla mojego spokoju

Do góry