reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Magada nie przejmuj się. A który to dc? Ja nie wiedziałam kiedy zrobić bo mam cykle różnej długości. Zroibiłam w 29 dc a ostatnio miałam 26 lub 26d cykle. Jeżeli termin spodziewanej miesiacyki nie minal to nie ma co sie martwic tzlko pocyekac.
OLI Wzsykoni jest fajna, te ja lubie. Ja w ramach relaxu ide jutro do Teatru na KLIMAKTERium , PODOBNO niezle

Magda Moniek ma rację glowa do góry poczekaj chwile:)
Oli B byłam na koncercie ale jeszcze ŁEZ bo od jakis 2 tyg juz nie są i woka na life to coś niesamowitego uwielbiam ja i jej piosenki:)l

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny:blink:
@ mam dopiero za 3 dni dostać, więc jest jeszcze szansa
A jakie macie plany na andrzejki? Do nas mają przyjść goście więc trochę się rozerwię. bo z racji tego że mam Hanie i karmię ją jeszce cyckiem to zabardzo nie mamy gdzie iść a poszłabym gdzieś potańczyć...

Mój tata to Andrzej, ale impreza przełożona na weekend. No a we wtorek bede zajmowała się gościem, który przyjeżdza do naszej szkoły. Jestem przerazona :szok:. Wpadnę później. Pozrowionka

A ja żadnych planów no, ale nie powiem że też bym gdzieś potańcowała,... jednak z moim samopoczuciem nie zdałabym egzaminu na żadnej imprezie tylko bym się męczyła:p
Magda w domu też możesz potańcować z gośćmi:D:D:D
Moniek jesteś Nauczycielem???

reklama
Oj widze, że pusto tutaj. No tak ale jak narazie jest nas mało. No ale doczekamy się kolejnych sierpnioweczek;-))).
Saga, tak jestem nauczycielem...
Magda miłej zabawy Andzrzejkowej
Trochę się dzisiaj zmęczyłam bo mnialam napięty dzień. Najpierw korki, potem praca w domku. A jak Wasza sobota?

Do góry