reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Dziewczyny teraz na pewno wszystko będzie ok i w sierpniu będziecie tulić swoje maleństwa:-D ( ja może też)
Ja z Hanią pracowałam do 22 tyg. oj ciężko było b0 rzygałam jak kot do 14 tygodnia praktycznie przez cały dzień
a teraz jestem na wychowawczym więc trochę lepiej...

reklama
Ty też, Ty też moja droga :):)

Wiecie mam wielka nadzije ze każdej z NAS sie własnie teraz uda :):) a w sierpniu bedziemy sie chwalić naszymi kochanymi Pociechami :) NIE MA INNEJ OPCJI !!!!:)

Magadaaa*** Masz już wspaniałą córeczke, więc pytam :) : Jakie wrażenia po pierwszej ciąży :) ? Też mnóstwo emocji, brak cierpliwości (jeśli chodzi o czas który nagle zaczął tak wolno lecieć - he przynajmniej mi :) ) ??

Magadaaa*** Masz już wspaniałą córeczke, więc pytam :) : Jakie wrażenia po pierwszej ciąży :) ? Też mnóstwo emocji, brak cierpliwości (jeśli chodzi o czas który nagle zaczął tak wolno lecieć - he przynajmniej mi :) ) ??

Ciąża to wspaniały czas, ciesz się każdym dniem:-)
ja też żyłam od wizyty do wizyty. odliczałam dni do następnego usg...

Witam Was serdecznie. Nieźle się rozpisałyście. Ja dop wróciłam i postanowiłam zajrzeć. Nie powiedziałam nikomu o wyniku testu - tzn wie tylko mąż. Jestem w szpoku że w sumie tak szybko nam się udało. To był nasz drugi cykl. Jak tak was podczytuje to wydaje mi się, że zanim powiem o ciąży rodzicom to powinnam zrobić betę. Tylko problem jest taki, że cały przyszły tydzień mam zalatany w pracy. Mamy gościa z zagranicy i musze się nim zajmowac od poniedziałku do czwartku. Betę moge zrobić dop w piątek. Kurde a tak bardzo chciałabym wiedziec, że wszystko jest ok.
Fajnie, że jest to FORUM. Musimy się wspierać.
Agnesss GRATULACJE!!! Ważne że jest kreska. Kreska to kreska kochana. A masz jakieś objawy, bo ja nic a nic. I to mnie dziwi, no ale chyba na objawy mamy jeszcze czas ;-))))

Ja to mam objawy od tygodnia, dziś zwolniłam sie z pracy .....pospałam trochę i lepiej na szczęście...

Moniek u mnie objawy pokazały się dopiero od 6 tyg. więc masz jeszcze czas. :tak:
Na pewno wszystko bedzie ok. Musisz myśleć pozytywnie. ja w pierwszej ciąży też na poczatku nie chciałam nikomu mówić ale mój mąż to wielka pepla i wszyscy już wiedzieli jak byłam w 5 tyg.
Dziś jest 30dc, jak myślicie jak jutro zrobie test to mogło by już wyjść. A tak średnio to mam cykle 34 dniowe. czy lepiej poczekać? Tak bym chciała aby Hania miała rodzeństwo...

Magda Moim zdaniem powinno ale nie musi obstawiam 50 na 50:):-D Mozesz sprobowac a jesli nie wyjdzie nie lamac sie i poczekac te 3 dni i zrobic jeszcze raz:D

reklama
Do góry