reklama
flower188
Fanka BB :)
mucha - zawsze to coś:-)
asiacur - Ty głodomorze juz kiedyś byłaś na IP chyba jezlei dobrze pamietam bo też się cosik za dużo owoców najadłaś niechzyje umiar
szuszu - dobrze ze to ostatni dzień od jutra masz leżec i pachnieć
asiacur - Ty głodomorze juz kiedyś byłaś na IP chyba jezlei dobrze pamietam bo też się cosik za dużo owoców najadłaś niechzyje umiar
szuszu - dobrze ze to ostatni dzień od jutra masz leżec i pachnieć
mucha_nie_siada
asiacur :|:| i jeszcze powiedz, że nie ma ochoty na leżakowanie i przytulaski? Bo moja to nie dość, że śpi, to połowę czasu kiedy nie śpi przeznacza na buziaczki, przytulaski, robienie 'cacy cacy', leżakowanie z mamusią i w ogóle . Chyba mam kapitalne dziecko, a narzekam
T
taycia
Gość
Ignasia – szkoda,że Ciebie cofnęli do domu…ale jeszcze tylko chwilka!
Blackberry – to na pewno czop . Mojej siostrze wypadł równo 2 tygodnie przed porodem.
Nadzieja i wszystkim niewyspanym paniom współczuję – ja odpukać od dwóch dni śpię jak dziecko.
Malgo – powodzenia na wizycie!
Tonya - za każdym razem jak Ciebie nie ma to myślę,że to już !!!!!
Ja też sprawdzam kibelek i moje dziecko jest ciągle w miarę aktywne,więc powodu do stresu nie mam.
Znowu mam lenia...... u mnie ciepło,ale słońca brak... no nic... udanego dzionka Wam życzę!
Blackberry – to na pewno czop . Mojej siostrze wypadł równo 2 tygodnie przed porodem.
Nadzieja i wszystkim niewyspanym paniom współczuję – ja odpukać od dwóch dni śpię jak dziecko.
Malgo – powodzenia na wizycie!
Tonya - za każdym razem jak Ciebie nie ma to myślę,że to już !!!!!
Ja też sprawdzam kibelek i moje dziecko jest ciągle w miarę aktywne,więc powodu do stresu nie mam.
Znowu mam lenia...... u mnie ciepło,ale słońca brak... no nic... udanego dzionka Wam życzę!
flower188
Malgoo - i mnie wszytsko wporzo nic nie boli, nic nie dokucza to i pisac nie ma co o sobie czekamy, obajadamy sie tym co mozemy i tyle
mucha_nie_siada
szuszu, zobacz jaka jestem zajebista
W związku z tym mlodam urodziła - na to wygląda. Gratuluje!
witam i tutaj... tak długo się zbierałam, by się oficjalnie tu przedstawić, że chyba będę ostatnia... ;-)
Mam na imię Ela, mam ... jeszcze 29 lat (do grudnia ;-)), pochodzę z lubuskiego i po kilkuletnim pobycie we Wrocławiu znów wróciłam na stare śmieci. Meżatką jestem od niespełna 2 lat (niedługo rocznica :-)). To moja 3 ciąża... jak widać pod suwaczkami mamy dwa aniołki. Wierzyłam ze wszsytkich możliwych sił, że ta ciąża będzie inna. I JEST :-) mimo że z przebojami, ale dotrwałam do tego 33 tygodnia i już niewiele pozostało. Zawodowo - pracownik biurowy od lutego na zwolnieniu - od pobytu w szpitalu Kocham zwierzęta, szczególnie psy, jednego jestem właścicielką ;-) fotografować, oglądać filmy, słuchać muzyki.
Termin mam na 10 sierpnia.
Pozdrawiam Wszystkie sierpniówki ;-)
W związku z tym mlodam urodziła - na to wygląda. Gratuluje!
Dzieki dziewczyny za odpwoiedzi w moim temacie. Tez mysle ze to nic groznego ale chyba pierwszy raz w ciazy zapalila mi sie lampka czy oby wszytko oki. Ruchami mlodego sie tak nie martwie bo wiem ze maluchy maja spokojniejsze dni , bardziej mnie ta wydzielina zastanowila bo z dnia na dzien z kremowej i bialej zmienila sie na wodnista i przezroczysta. I przypomnialo mi sie jak polozna mowila ze jesli ma sie obawy co do saczenia wod to zeby obesrwowoac ruchy maluchow..i tsak mi sie jakos razem złozylo. Narazie obserwuje a moze popludniu zadzownie do poloznej.
aaa i ja do kibelka nie zagladam bo nie wiem czego mailabym tam wyszukiwac:?
a dzis krece dupka i ide umyc 3 brudne okna
szuszu- to mowisz ze od jutra wolne?? ja od 3 dni siedze w domu i zaczynam wariowac, w zwiazku z czym jutro ide do pracy P. jutro daleko nie jedzie to jak cos mnie zwinie wczesniej
aaa i ja do kibelka nie zagladam bo nie wiem czego mailabym tam wyszukiwac:?
a dzis krece dupka i ide umyc 3 brudne okna
szuszu- to mowisz ze od jutra wolne?? ja od 3 dni siedze w domu i zaczynam wariowac, w zwiazku z czym jutro ide do pracy P. jutro daleko nie jedzie to jak cos mnie zwinie wczesniej
reklama
Mucha, jakie leżakowanie?? NIe wiem co to jest. Zawsze miałam problem, żeby Filip poszedł na drzemkę i musiałam na siłę usypiać. Przytulaski lubi w formie drapania go po plecach, hehehe...
Flower, wtedy się nażarłam kalafiora, hehehe... Teraz już tego nie tykam. A owoce uwielbiam, śliwy, winogrona. Z warzyw ogóry, rzodkiewki, fasolę szparagową i tak się opycham tym przez dzień, a wieczorem piję mleko, hehehe i rano mam w kiblu armagedon, hehehe...
A mi chyba zaczął powolutku odchodzić czopiczek. Zauważyłam niteczki śluzu. Chyba, że mam urojenia.
Flower, wtedy się nażarłam kalafiora, hehehe... Teraz już tego nie tykam. A owoce uwielbiam, śliwy, winogrona. Z warzyw ogóry, rzodkiewki, fasolę szparagową i tak się opycham tym przez dzień, a wieczorem piję mleko, hehehe i rano mam w kiblu armagedon, hehehe...
A mi chyba zaczął powolutku odchodzić czopiczek. Zauważyłam niteczki śluzu. Chyba, że mam urojenia.