reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
mucha - zawsze to coś:-)
asiacur - Ty głodomorze:-D juz kiedyś byłaś na IP chyba jezlei dobrze pamietam bo też się cosik za dużo owoców najadłaś:-D niechzyje umiar :p
szuszu - dobrze ze to ostatni dzień od jutra masz leżec i pachnieć :p

asiacur :|:| i jeszcze powiedz, że nie ma ochoty na leżakowanie i przytulaski? Bo moja to nie dość, że śpi, to połowę czasu kiedy nie śpi przeznacza na buziaczki, przytulaski, robienie 'cacy cacy', leżakowanie z mamusią i w ogóle :-D. Chyba mam kapitalne dziecko, a narzekam :-D

Ignasia – szkoda,że Ciebie cofnęli do domu…ale jeszcze tylko chwilka!
Blackberry – to na pewno czop . Mojej siostrze wypadł równo 2 tygodnie przed porodem.
Nadzieja i wszystkim niewyspanym paniom współczuję – ja odpukać od dwóch dni śpię jak dziecko.
Malgo – powodzenia na wizycie!
Tonya - za każdym razem jak Ciebie nie ma to myślę,że to już !!!!!

Ja też sprawdzam kibelek i moje dziecko jest ciągle w miarę aktywne,więc powodu do stresu nie mam.
Znowu mam lenia...... u mnie ciepło,ale słońca brak... no nic... udanego dzionka Wam życzę!

szuszu, zobacz jaka jestem zajebista :cool2::cool2:

witam i tutaj... tak długo się zbierałam, by się oficjalnie tu przedstawić, że chyba będę ostatnia... ;-)

Mam na imię Ela, mam ... jeszcze 29 lat (do grudnia ;-)), pochodzę z lubuskiego i po kilkuletnim pobycie we Wrocławiu znów wróciłam na stare śmieci. Meżatką jestem od niespełna 2 lat (niedługo rocznica :-)). To moja 3 ciąża... jak widać pod suwaczkami mamy dwa aniołki. Wierzyłam ze wszsytkich możliwych sił, że ta ciąża będzie inna. I JEST :-) mimo że z przebojami, ale dotrwałam do tego 33 tygodnia i już niewiele pozostało. Zawodowo - pracownik biurowy od lutego na zwolnieniu - od pobytu w szpitalu :crazy: Kocham zwierzęta, szczególnie psy, jednego jestem właścicielką ;-) fotografować, oglądać filmy, słuchać muzyki.
Termin mam na 10 sierpnia.
Pozdrawiam Wszystkie sierpniówki ;-)

W związku z tym mlodam urodziła - na to wygląda. Gratuluje!

Dzieki dziewczyny za odpwoiedzi w moim temacie. Tez mysle ze to nic groznego ale chyba pierwszy raz w ciazy zapalila mi sie lampka czy oby wszytko oki. Ruchami mlodego sie tak nie martwie bo wiem ze maluchy maja spokojniejsze dni , bardziej mnie ta wydzielina zastanowila bo z dnia na dzien z kremowej i bialej zmienila sie na wodnista i przezroczysta. I przypomnialo mi sie jak polozna mowila ze jesli ma sie obawy co do saczenia wod to zeby obesrwowoac ruchy maluchow..i tsak mi sie jakos razem złozylo. Narazie obserwuje a moze popludniu zadzownie do poloznej.

aaa i ja do kibelka nie zagladam bo nie wiem czego mailabym tam wyszukiwac:?
a dzis krece dupka i ide umyc 3 brudne okna:)

szuszu- to mowisz ze od jutra wolne?? ja od 3 dni siedze w domu i zaczynam wariowac, w zwiazku z czym jutro ide do pracy :) P. jutro daleko nie jedzie to jak cos mnie zwinie wczesniej :)

reklama
Mucha, jakie leżakowanie?? :-D NIe wiem co to jest. Zawsze miałam problem, żeby Filip poszedł na drzemkę i musiałam na siłę usypiać. Przytulaski lubi w formie drapania go po plecach, hehehe...

Flower, wtedy się nażarłam kalafiora, hehehe... Teraz już tego nie tykam. A owoce uwielbiam, śliwy, winogrona. Z warzyw ogóry, rzodkiewki, fasolę szparagową i tak się opycham tym przez dzień, a wieczorem piję mleko, hehehe i rano mam w kiblu armagedon, hehehe...

A mi chyba zaczął powolutku odchodzić czopiczek. Zauważyłam niteczki śluzu. Chyba, że mam urojenia.

Do góry