reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Taycia spokojnie, mam nr telefonów więc jakby co, będę pisać sms, że akcja trwa :-) Ale zaczynam wątpić w to, że nastąpi to w tym tygodniu...

Będzie dobrze... z niecierpliwością wyczekuję twojej wiadomości i Sagi... oby to już długo nie trwało ...

A ja jednak postanowiłam ruszyć moją szanowną i zabieram się za sprzątanie domku....

reklama
A ja mam jutro wizyte starej znajomej i zamiast sprzatac chate to ja co? Wywalilam dupsko w ogrodzie, dopycham sie serniczkiem i kawka i mam luz. A co tam, jutro tez jest dzien, ogarne cosik rano :-D
świetne podejcie- moje ulubione, z tytułu masz coś zrobić dziś, zrób pojutrze, będziesz mieć 2 dni wolnego
yes2.gif

Możecie ze mnie być dumne, mimo że jestem już na górce swojej wytrzymałości i mam ochotę tylko siedzieć i ryczeć (jedyne co mnie powstrzymuje to, to że będzie mnie głowa później boleć) zrobiłam 4 prania. Byłam zapisać się w przychodni NFZ-towskiej bo nie byłam:) Mam już wybraną położną środowiskową. Załatwiłam ziemię do ogrodu:D Byłam po margarynę i mam upieczoną świeżą szarlotkę- zapraszam. A zaraz jeszcze się spakuję. Jednak moje ciało działa tylko na baterie słoneczne- 1 raz widzę słoneczko od wielu dni i od razu coś się udaje zdziałać. Bo spać to już nie mam siły. Wczoraj przespałam cały dzień i całą noc.

Witam dziewuszki, dopiero wstałam... Ale miałam jazdę w nocy...
Zacznijmy od tego, że moim jedynym pełnowartościowym posiłkiem wczoraj była bułka na śniadanie, cały dzień jadłam same słodycze:zawstydzona/y: Wieczorkiem wszystko ok, gramy sobie z M na komuterku, kolo 12 w nocy sie położyliśmy, co chwilę z boku na bok się przewracałam tak mnie brzuch bolał, ale miałam wrażenie, że cała macica! Po 1 jak wypaliłam do toalety... to myślałam, że moja dupa z porcelana się nigdy nie pożegna... M musiał wstać zrobic herbate, ponarzekać jeszcze na mnie... A ja blada z wypiekami na ryju... wypiłam położyłam się i jakoś zasnęłam... Ale jazda mówię Wam, aż zaczęłam się zastanawiać czy nie urodzę przypadkiem:-D

A nadrobię Was za niedługo;-)

hej
jakos dzis nie mam weny na pisanie, u mnie AKUTAN odwrotnie- dzis pada, pogoda barowa, wiec po wizycie u ginka i malych zakupkach sie larwie..ale musze przynajmniej jakis obiad zgotowac...

czesc
witam sie po ciezkiej nocy...
brzuch kilka razy stawal, pojawialy sie bole jak na miesiaczke wiec budzilam sie sporo razy, spalam z chustka w nosie bo inaczej by caly czas lecialo - alergia daje o sobie znac..
o 11 zwleklam sie z lozka
i jeszcze siedze w pidzamie...

szuszu, malgoo bidulki az tak to nie mam i jakos daje rade - jeszcze...
Igasia widze ze sie mylilam, a bylam prawie pewna ze rodzisz...
akutan ja rowniez slyszalam ze pod koniec ciazy moga wrocic dlegliwosci z poczatkowej fazy, trzymaj sie
onaion mam nadzieje z enie bede sie tyle meczyc co Ty, ja chce urodzic za jakies 2 tyg! tez ciagle lukam przy siusianiu czy moze cos leci....

reklama
Do góry