jestem z siebie dumna bo chyba odpisałam wszytskim z dzisiaj (ale robiłam notatki podczas czytania ;P)
karolaola - toś się nacharowała
ja też rozkładam takie prace bo chyba bym sie zasapała robiac to na raz tak jak ty - szacun!
mucha - współczuje stresu z Li, przy cukrze to się właśnie dużo pije (mój ojciec ma cukrzycę) więc moze to nie to ale tzreba sprawdzic. dobzrez że Twoj sie tak przejal i pomaga
JJ - u
Igasi chyba chodziło o wczesną faze porodu tak myślę ale fakt dziwne ze ją odeslali
devi - jeżeli podejrzewasz sączenie wód i sie niepokoisz to dzwoń! ale od 37 tc dzieciaczki wogóle mniej się ruszają podobno bo i miejsca mają malutko już. moja też teraz rzadziej się rusza tzn ma większe przerwy ale np wieczorem kiedy była zawsze najbardziej aktywna to dalej daje czadu (dziś o 4 w nocy jej się zachciało harców)
onaion - życzę żeby się rozkręciło!heheheh ja zawsze w nocy chodzilam po ciemku zeby sie nie rozbudzac (problemy z zasypianiem) a teraz światło zapalam i patzre do kibelka tez
nadzieja!, akutan, - współczuję złego samopoczucia a ty
nadziejka odsypiaj póki nie boli!
blackberry - może ty jedz lepiej do gina?
dominic - no sie zdziwiłam jak pzreczytałam poczatek posta ze malo pzrybiera - przeciez on ma jeszcze malusi zoladeczek i nie moze pzrybrac 500g tygodniowo!
anulek - wspolczucia stresu - glupia pinda ta lekarka!
dobzrez
szuszu ze troche pzreszło ale może dzisiaj troszke wrzuc na luz z praca?
a jak u ciebie
malgoo?
no wlasnie
mlodam sie nie odzywa jakos...
asiacur - zazdroszczę wizyty u frzyzjera! ja nie byłam od połowy maja a włosy obciełam wtedy na króciutko więc możecie sie domyślać jaki teraz mam fryz - w sobotę pójdę jak nie wyląduję do tego czasu na IP, chociaż teraz to mam wrazenie ze jakos pzreznosze z tego wszytskiego
a
saga jak zwykle pomyśli o każdym i każdemu odpisze mimo ze sama ma swoje "żale" - buziak dla dobrej duszyczki :* z tym olejem rycynowym to tzreba uwazac bo mozna sobie zaszkodzic ale mysle ze zalezy od dawki