reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witam i się żegnam... shakowali mi skurwysyny z Egiptu stronę..wszystko poszło w diabły :( o 16 jadę do szpitala obejrzeć porodówkę na USG itd.. miłego dnia

reklama
asiacur nie rób smaka bo ja też uwielbiam warzywa i owoce :wściekła/y: ja mogę tylko gotowaną marchewkę, ziemniaka i buraczki a z owoców też niewiele bo 2 porcje surowych dziennie i to też tylko określone: kiwi na krzepliwośc krwi, banana, jabłko tylko pzretarte i cytrusy bez skórki (bo usprawniaja wydalanie bilirubiny) właśnie wcinam pomarańczę...
czopiczek - ładnie nazwałaś te gluty:-D u mnie ni cholery, brzucho na spowim poziomie 100cm, zero skurzcy chyba ze ich nie rozpoznaje, zero czopiczka a do toalety zerkam jakbym skarby jakies chciala tam znalezc a nie jakies paskudztwo:-D grunt ze humor dziisiaj dopisuje i pogoda ladna

uffffffffffffffff dostałam @

Mamy do przekazania bardzo wazna wiadomosc dotyczaca serwera s2.hostpark.pl, na ktorym znajduje sie Panstwa serwer wirtualny. Dzisiaj w godzinach nocnych, nastapilo wlamanie do serwera i atak na strony naszych klientow na nim.
W tej chwili wylaczylismy kompletnie serwer i bedziemy przywracac dane z backupow, co jednak moze potrwac wiele godzin.
Bardzo prosimy o wyrozumialosc i nie wysylanie kolejnych zgloszen - caly czas pracujemy nad jak najszybszym przywroceniem funkcjonalnosci serwera.
O statusie prac bedziemy informowac mailowo.

Ja zmykam Babeczki, nie wiem czy dam radę dzisiaj tu jeszcze zajrzeć.

BTW rozczulałam się nad ciuszkami w rozmiarze 56, wczoraj mi przyszły rozmiar 44, masakra jakie to jest słodkie. Mogę siedzieć 20 minut i gapić się w jedne śpiochy.

Buziaki, dużo zdrówka i mało stresu związanego z porodami;-)

Hejka!
Wybaczcie, ale nie nadrabiam, bo jakoś weny brak...jakaś śpiączka mnie trzyma od wczoraj...wpadłam tylko przekazać wiadomość od Silenenigmy i sprawdzić czy ktoś nam się nie rozpakował...

Mlodam gratulacje!!!!

Zaraz kumpela przychodzi, może uda się nie wałkować tematu porodu...

Taycia spokojnie, mam nr telefonów więc jakby co, będę pisać sms, że akcja trwa :-) Ale zaczynam wątpić w to, że nastąpi to w tym tygodniu...

Witam sie i ja :-)
Nie wiem co pisac, nic mi sie nie chce :-( Ogolnie do dupy wsio....
Szuszu, ja mam takie boleści i nic na to nie pomaga, w nocy to nie moge sie z boku na bok przewrocic tak mnie napiernicza.
Devi, dla własnego spokoju zadzwon do poloznej, pamietaj, ze kazda ciaza jest inna.
Mucha, ................... nie wiem co chciałam Ci napisac :-D
Qrwa, ale mam pamięc :confused2:

U nas pora karmienia :-D......znaczy mamy i synka ! Przerwa na kawkę i II śniadanko. Więc poczytałam, bo potem wieczorem nie daję rady ;-)

Dziś dla odmiany po wczorajszym leniu ogarnęłam pokój F., umyłam tam okno, bo mu gołąb walnął w locie srakę na szybę :-p:cool2:, ugotowałam buraczki i sobie poszatkowałam i w słoikach zagotowałam - będzie w sam raz na po porodzie do obiadku. Jutro chcę kisić ogórki, bo w środę mi u rolnika wykupili - za późno poszłam :crazy:.
A w drodze po F. wskoczę do rybnego, bo mam chęć jutro na pulpeciki lub klopsy rybne......
aaaa i zaraz lecę dokończyć łazienkę, bo wypucowałam we wtorek "biały montaż" :tak: a muszę jeszcze podłogę ogarnąć i za szafką i pralką, półki odkurzyć......

Na razie w tym ferworze zapomniałam o dolegliwościach ciążowych.....

do potem

reklama
A ja mam jutro wizyte starej znajomej i zamiast sprzatac chate to ja co? Wywalilam dupsko w ogrodzie, dopycham sie serniczkiem i kawka i mam luz. A co tam, jutro tez jest dzien, ogarne cosik rano :-D

Do góry