sagaa31
Fanka BB :)
tO dobrze ze masz takiego fajnego pediatre!!!:-) na pewno jj przejdzie nie ma inej opcji... umylam szyby w oknach zaraz sie chyba wyszykuje i na sklep pojade ...bo tu cisza pogoda na dworze piekna, poza tym musze korzystac bo jak mnie zamknal w szpitalu zeswiruje;/sagaa, ja mam tak super pediatrę, że wiszę z nią na telefonie, ona mną steruje. Dopiero przyszły tydzień wizyta, jeśli nic się nie poprawi. A do przychodni nie pójdę, bo kiedyś byłam z Li (miała kilka tyg.) i mówię, że widzę że jej coś dolega, to wzięła mnie za nastolatkę, która sobie dziecko zrobiła i świruje. Olała mnie totalnie, nie chciała spojrzeć na Li (mimo próśb i czekania - nie chcieli mnie zapisać). Okazało się potem, że ma bakterie w kale, które mogłyby doprowadzić do sepsy, że wyniosła to ze szpitala jak byłyśmy na żółtaczce. Przyrzekam, pierwszy raz bez skrupułów bym kogoś zabiła!
I co do produkcji.. odnoszę to samo wrażenie - jak mam czas, relaksik, to cisza (ewentualnie nadrabiam), jak mnie nie ma to jebz
Onaion witaj i wspolczuje mnie tez tak mowiono ze gotowe do porodu a dalej nic cisza..i kazda z nas w tym stadium chce urodzic;-)