ja dzis byłam zrobić badania krwi i moczu. Myslałm ze bedzie pusto w labaratorium a tam tłumy i czekanie na ponad godzine. 5 minut przed zamnkieniciem lab były przede mna jeszcze 3 osoby naszczecie Panie nie zamkneły przede mna drzwi przed nosem ale w zamian sie nasłuchałam ze powinnam przyjść o 7 rano, że mam cała liste badan i ze bedzie musiala nade mna siedziec 10 min, ze powinna zamknac przede mna drzwi i sie nie przejmowac itd. itd......dobrze ze z panią miała kontakt ttlko przez chwile a badania chociaz zrobione na nfz i ponad 100 zł w kieszeni
Jutro idziemy podpisac akt notarialny na domek...stersuje sie...a wieczorem świetujmey ze znjaomymi przy sushi mojego męza A czy ja moge to jesc?? Oczywiscie tylko te bez surowej ryby- a wedzony łosoś czy paluszki krabowe surimi??
Jutro idziemy podpisac akt notarialny na domek...stersuje sie...a wieczorem świetujmey ze znjaomymi przy sushi mojego męza A czy ja moge to jesc?? Oczywiscie tylko te bez surowej ryby- a wedzony łosoś czy paluszki krabowe surimi??