reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

flower facei nie myślą jak my :-) ja bez tel w domu nie wyjdę i zapewnie większość z Was też nie.
Mucha jak coś Ci dolega to jesteś częściej na BB - taką zależność zauważyłam więc liczę na zwiększoną ilość postów ;-)
ja na bloga Devi wchodzić nie mogę bo nie dość że robi same super słodkości to jeszcze robi tym cudom pięęęęęękne zdjęcia :-p
my wczoraj miałyśmy bardzo udane baby shower ! kuzynka spisała się na medal - Agatka od cioć podostawała super prezneciochy, były konkursy , quizy, napisały kartę dla Agaty którą moge jej wręczyć jak skończy 18 lat. było malowanie brzucha i śliczny tort pieluszkowy.

Załączniki

• tort pieluszkowy.jpg
    tort pieluszkowy.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 31
  • brzuchol.jpg
    brzuchol.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 33
reklama
sagaa, spoko jak się zacznie to wskoczysz jeszcze pod prysznic ;-) nagle się wydaje, że jest dużo czasu. A Twój mąż niech się cieszy bo potem 6 tygodni bez bzykania ;-).

edit. agulalula a Tobie jeszcze mało?:-D I wcale że nie, ostatnio miałam gorszy okres i nie chciałam smęcić

Ostatnia edycja:
Uwaga nadrabiam....połowa sie rozpakowała a ja tylko wsykoczyłam na imieny Anki do babci i teraz czytam Was i czytam.
Po kolei:
Lana- trzymam kciukasy za czwartek. I dawaj szybko znać jak juz bedziesz po

zapachy- ja uwielbiam zapach benzyny, mokrego asfaltu, świeżej wylwki betonowej i jeszcze jedno mam zapachowe zboczenie ale możecie tego nie przezyc :p

susumali-ooo jagodzianki ale bym zjadła, takie świeże, akutan coś pisała o Augustowie- ja najlepsze w zyciu jagodzianki jadłam w Mragowie....Mazury chyba sie tym specjalizuja :) Od kilku dni myśle gdzie we Wrocławiu wyhaczyć dobra jagodzianke...wie ktos:D i z tym przepisem chyba jest cos nie tak bo mi tez nie wtedy nie wyrosły, myslam ze za slabo ciasto wyrobiłam ale to chyba nie to
agulalula- faktycznie kuzynka ma talent :) pozazdroscic takiej rodziny i imprezy
Bishopka- u mnie tez dzis pierwszy kubas herbatki z lisci malin poszedł :)
Malgo000- na bloga już trafiłas :) Ciesze sie ze ciacha sie podobaja:)

ja o słodkościach nawet nie chce juz dziś mysleć....caly dzien w domu spedziłam na jedzeniu słodyczy...chyba jednka wróce do pracy bo z 9kg+ w 2 tygodnie dobije do 15-stu :/

Mucha ale ja myślałam że to że ostatnio "milczałaś " nie było związane z bólami, skurczami itp dolegliwościami ciążowymi. ja tam" wole "jak Wy mówicie że coś Was boli bo wiem że jak mnie to samo boli że to normalne w ciąży i nie mam się czym martwić ! sama już bym wtedy pewnie tysiąc razy dzwoniła do gina - bo skąd mam wiedzieć o tym że to normalne w ciąży że boli , kłuje, biegunki , wymioty , że się nic nie chce itp gdyby nie BB.

reklama
Do góry