reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Marcelina - tylko ty tam w lesie nie szalej :):) Niech tylko psiaki sie wychasają :-)

Flower - kobito szalona marsz się położyć !!!!!!!!! Niech się wszystko uspokoi ! ŁOBUZIARO !!!!:szok:

Ja siedze teraz z męzem - wrócił wkońcu z pracy, biedaczek wiecznie w pracy :-(. Może jeszcze wlece na chwile ;-):tak:

A ja właśnie wróciłam do domu i po raz pierwszy mam brązową wkładkę...brzuch mnie pobolewa jak na miesiączkę...gin kazał się położyć i przyjść na 20.40 jeśli nie zacznie się dziać nic wcześniej...DZIAĆ co przepraszam bardzo???Ja nie jestem gotowa!!!

Oj możliwe, że to poród..Trzymaj się kochana!

Blackberry, mnie lekarz powiedzial, że od 36 tygodnia dziecko jest donoszone, a kolezance w szpitalu powiedzieli, że jak sie skonczy 36 tydzien. Wiec moze nie bedzie tak zle, jakby co. Dodam tylko, ze moj gin byl ponad 20 lat ordynatorem.
A moj małżon na stwierdzenie, ze powinien mi kupic herbatke z liscia malin powiedzial, ze z liscia to mi moze dac, wtedy szybko urodze :-D swinia jedna, ale sie zebral i pojechal, kupil, teraz sie to cos parzy i zaraz bede spozywac :-D

Hahaha..uwielbiam Was (Ciebie i Twojego męża):-D:-D:-D

Blackbery -leż kochana może minie w sumie to ten tydzień mogłabyś jeszcze poczekać ale jak maleństwo się uprze to nic nie poradzisz .
Ja tak jeszcze na chwilkę do Was wpadłam bo dokładam jeszcze co nie co do walichy na jutro .Właśnie skończyłam gotować zupine dla Wiki i mężusia co by mieli na 2 dni bo będą tacy zaganiani przez ten mój szpital ,że nie będą mieli czasu załadować.Później sobie coś już sami upitraszą .Takiego zapachu narobiłam w całej chacie tą zupą ,że chyba sama się na nią skuszę:-) o a córa właśnie już krzyczy "mamo nalej mi tej zupy do kubka" :-D
W czwartek dam Wam kochane znać mam tam chyba 2 nr.tel. więc puszczę eska z wiadomością po cesarce.
Trzymajcie za mnie kciuki !!!!!

Trzymam kciuki!!!!!!!;-)

a ja kocham zapach podłóg po sidoluxie !! :-)

Beyonce to najsexowniejsza babka na świecie :tak:

Hehe ja też, jeszcze kocham zapach benzyny i zapach w garażach podziemnych...mmmmm:-D Mówię poważnie;-)

czesc
ja dzis dalej w kiepskim nastroju, ogolnie coraz bardziej boje sie porodu...ze bede sama jak sie zacznie, ze nie bedzie mial mnie kto zawiezc
czuje sie jak wielka ociezala slonica cokolwiek zrobie, zadyszka... powinnam posprzatac ale boje sie zeby nie przyspieszyc za bardzo...

jedyny plus - dziw w nocy wstalam tylko 2 razy na siku i nawet mnie nic nie bolalo jak sie przekrecalam z boku na bok, ani jak wstawalam do toalety - normalnie szok!!

akutan ochrzan kumpla ze ci przeszkadza hihi
mucha moj maz chce byc ze mna przy porodzie i ja tez chce by byl, tylko boje sie czy pozniej to on nie bedzie unikal seksu...
tonya co do cwiczenia krocza iestety sama jestem w domku ciagle wiec nie moge tych cwiczen wszystkich robic, zreszta jak sie ruszam to wszystko mnie boli...- jak stara baba!
malgoo co do golenia- sprobuj ja lubie to podniecenie, taki dreszczyk emocji hihi, co do tych orgazmow- kurde czemu moj nie ma takiego podejscia hmmm......
sagaa ja co chwile latm do lazienki, mam wrazenie ze mi "mokro", sluzu gestego zadnego nie mam raczej wydzielina taka bezbarwna ale tez nie za duzo jej
blackberry sluchaj rad lekarza, trzymaj sie

Karolap, tez miałam taki gorszy okres, ale minął. Fizycznie też czuję się średnio, zwłaszcza że zapieprzam jak mały samochodzik (praca). Będzie dobrze, głowa do góry:-)

witam was kochani ja jutro mam wizytke u lekarza trzymajcie kciuki

Kciuki zaciśnięte;-)

Malgoo proszę ja tylo sadomasochistycznie sobei oglądam bo słodyczy jeść nie mogę teraz Monia w kuchni

a ja jestem idiot do potęgi ntej!!:crazy:
tak się podjarałam że pzryjechał kurier i przywiózl prezencik urodzinowy dla mojego M (ma 29) ze zbieglam ze schodow jakbym w ciazy nie byla ale to jeszcze nic, na dole stwierdzilam ze nie bede pzred kurierem cyckami swiecila w samej koszulce na ramiaczkach wiec polecialam na gore skacze po 2 schody na raz po swetr pozniej wtaszczylam karton na gore i.......w gaciach mokro jakoś sie zrobilo i brzuch boli i właśnie to chyba jest skurcz - jeszcze na porodowce wyladuje zaraz!! KRETYNKA!! 9 miesiecy laże z brzuchem a teraz w sekundzie zapomnialam
moze jak sie poloze to sie uspokoi - chcialabym dotrwac do 1 zeby miec te 2 tyg wiecej z niunia

Flower, Ty może lepiej do lekarza pojedź, bo to mogły być wody:baffled:

ło matko nadrobic Was to wyczyn normalnie:-D
Ja dopiero do domu wróciłam, nawet butów nie zdjęłam i już na BB:-D

Akutan Augustow, Augustow, kurcze demencja, to nad jeziorkiem, prawda? w zielonogorskim czy jednak na MAzurach..wiem ze bylam, nie wiem kiedy a jagodzianek tam nie jadlam...

FLOWER ojej moze to wody? a Ty nic nie mow, ja tak skacze caly czas, nieraz maz mi zwraca uwage ze powinnam spokojniej ale nieraz sie nie da he he, a potem chodze jak kaczka...

no wlasnie jak tam BLACKBERRY???

KURDE SIE rozpisujecie a ja pozniej nie nadazam ale jak ja siedze rozmowa sie nie klei :p
Mucha podrzuc no tych skurczy do mnie;p
Blacberry miala lezec jakby jej nie porzeszlo na 20:40 miala lekarza.... ciekawa tez jestem...???
Marcelina no to masz nosa do zapachow;-)
Nadzieja Ty tez niezle z tym Palmolivem:p
Tonya ja nie licze na to :p zakladam ze rozpakujesz Ty lub Bishopka :p
Anka 3 mam kciuki a wizyte...
Karola p zycze lepszejszego samopoczucia ;-)
A ja wykapalm siedze zjadlam wlasnie lody z nutalla:baffled:nie wiem po co jak glodna nie bylam;/ wykapalam sie i nie golilam pierwszy raz od dawien dawna < bo caly czas twierdze ze nie wiem kiedy mnie chwyci ja bede na porodowce a dzis mam to w D**** bo i tak na nic nie licze a ja sie tylko mecze:p> ide polezec z mym lubym jakos sie rozluznic :-D
FLower Ty zakreciolku heh ale juz mozesz rodzic luzik dawaj znac co i jak ?

ano leżymy i odpoczywamy, nic się więcej ze mnie nie leje więc może się tak spociłam tam pzry tym bieganiu po schodach? brzuch troszkę pobolewa ale już jakby mniej. Njapierw byłam wystrachana a teraz jestem zła bo męzu dzisiaj przyjechał nawet szybciej do domu i pojechał sobie na tenisa na 19 nie biorąc ze sobą żadnego z jego telefonów i do teraz go nie ma!! więc nawet gdyby top były wody to k.... po karetke bym musiala dzownic bo w domu sama na zadupiu a ten bęcwał nie pomyśli żeby telefon wziąć ze sobą!!

Megmarion, tak naprawdę jeden pies:-)

sagaa, i co jak Cię złapie? taka nieogolona??:-D Mogę podrzucić, ale nie sądzę żeby one jakoś wpłynęły na poród;-) i znowu idziesz się seksić? jezuuuuus!:-D

Mucha trudno beda ogladac broche z jednodniowym zarostem w co watpie:p kurde myslalam ze jakos pomoga te Twoje skurcze.., OMG musze jeszcze pokorzystac raz dwa zrobic te rozwarcie nasieniem bo co polozna kazala jak najwiecej sie seksic:p wyjde teraz na jakos sexholiczke :-D:-D:-D

reklama
flower no ci faceci nie mysla, my za nich musimy, ja ostatnio mowie do meza czemu nie odbierales- a bo gralem w karty tel byl gdizes tam i pomyslalem zaraz oddzwonie- a ja do niego a jakbym dzwonila ze rodze?! - mowie masz odbierac...ach te chlopy...

do tych co sie seksza- szczesciary!

Do góry