reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

he he babki, slodkie jestescie!!!!

co do zapachow to za mna ostatnie dni chodzil zapach drozdzy, dlatego tez upieklam dzis jagodzianki z przepisu DEVI tylko ze na prawdziwych drozdzach i z maslem (bo zapach masla tez lubie) ............moze nie urosly, moze nie sa najwspanialsze na swiecie ale ten zapach no i zjadlam juz 3 ..............

reklama
Susumali- jaką ja mam ochotę na jagodziankę- ło jezu. A w brzuchu brak miejsca.
Nie wiem czy któraś z was była w Augustowie- tam są najlepsze jagodzianki na świecie- oczywiście kupne- bo zrobione samemu w domku to już inna bajka.

ja bym też se coś zjadła.. najlepiej jakiś jabłecznik.. ale pali mnie rura.. :baffled:
idę z psami się pokulać po lesie.. pokuśtykać troszkę.. powkurzać się.. za dobry mi się humor włączył :-D

Malgoo proszę ja tylo sadomasochistycznie sobei oglądam bo słodyczy jeść nie mogę teraz Monia w kuchni

a ja jestem idiot do potęgi ntej!!:crazy:
tak się podjarałam że pzryjechał kurier i przywiózl prezencik urodzinowy dla mojego M (ma 29) ze zbieglam ze schodow jakbym w ciazy nie byla ale to jeszcze nic, na dole stwierdzilam ze nie bede pzred kurierem cyckami swiecila w samej koszulce na ramiaczkach wiec polecialam na gore skacze po 2 schody na raz po swetr pozniej wtaszczylam karton na gore i.......w gaciach mokro jakoś sie zrobilo i brzuch boli i właśnie to chyba jest skurcz - jeszcze na porodowce wyladuje zaraz!! KRETYNKA!! 9 miesiecy laże z brzuchem a teraz w sekundzie zapomnialam
moze jak sie poloze to sie uspokoi - chcialabym dotrwac do 1 zeby miec te 2 tyg wiecej z niunia

flower, szalona kobieto! Kladz sie i to juz! Rany, ja tez taki numer raz w pracy odwalilam, zaczelam skakac jak glupia, no kompletnie o brzuchu zapomnialam i moi koledzy malo nie padli, jak to zobaczyli. Mam nadzieje, ze polezysz i sie wszystko uspokoi.

Ten blog Devi to przesada, booosszzeee jakie boskie ciasta!

A ja poszlam do kuchni z mysla o kanapce z dzemem, z lodowki wyciagnelam szynke i ogora kiszonego a przy stole skonczylam z kanapka z tunczykiem. :errr: Ta ciaza mnie wykonczy...

reklama
Mnie i tak nikt nie przebije raczej. Na prostym chodniku noge zlamałam w kostce, i przeszło 2 miesiące gips do kolana był. Teraz kuśtykam jak kaleka nadal, noga w kostce spuchnięta, więc o skakaniu to jeszcze długo sobie pomarzyć będę mogła tylko:-( A teraz dodatkowo nogi obie puchna całe, tak ze palcami ledwo ruszam wieczorem... ale ogólnie to kocham być w ciąży <3

Do góry