no ja obstawiam u siebie okolo tygodnia rozbieżnosci ale zobaczymyJa przed, na 7 stycznia, moj ginekolog wyjechał na okres świąteczno-sylwestrowy, a innym nie ufam Ale jestem dobrej myśli i nastawiam się co ma być to będzie, bo co osoba to inna historia na tym etapie wszystko jest możliwe, bardzo mnie ciekawi czy jak potwierdzi ciążę to jaka będzie różnica między terminem miesiączki a tym co wyjdzie na USG
reklama
StaraStaraczkaNew
Fanka BB :)
Czy jeśli jest owulacja potwierdzona monitoringiem (14 lub max 15dc rano) to może być jakaś rozbieżność w stosunku do OM?no ja obstawiam u siebie okolo tygodnia rozbieżnosci ale zobaczymy
angeliskax
Moderator
Ja tak samono ja obstawiam u siebie okolo tygodnia rozbieżnosci ale zobaczymy
angeliskax
Moderator
Nie powinno.Czy jeśli jest owulacja potwierdzona monitoringiem (14 lub max 15dc rano) to może być jakaś rozbieżność w stosunku do OM?
nie wiem ja miałam owulację w 16 dc i i ostatnio z USG wyszło idealnie wlansie obsuwa tych dwóch dniCzy jeśli jest owulacja potwierdzona monitoringiem (14 lub max 15dc rano) to może być jakaś rozbieżność w stosunku do OM?
Imbryczek
Początkująca w BB
Hej Dziewczyny, ja jutro mam 1 USG. Jestem koniec 6 tygodnia. Nie umiem się zrelaksować, tak się boję. Niby do tej pory beta przyrastała poprawnie ale cycki w ciągu dnia miękkie niebolesne, czuję je w nocy i nad ranem i troszkę powiększone. Mdłości też raczej nie ma...a były duże w 5 tygodniu. Jestem po 2 poronieniach i mam 40 lat na karku. Obstawiona lekami wzdłuż i wszerz. Trzymajcie kciuki bo ledwo funkcjonuję
Super, że impreza się udała!Hej
My wróciliśmy o 2:30 z wesela i obudziłam się z bólem głowy i lekkim katarem , ale zwalczam to herbatka z cytryną i miodem plus syrop z czosnku . Myślę , że będzie dobrze Dzisiaj cały dzień w łóżeczku .
Annnna1994
Mnie zaczyna boleć gardło x) więc też super
reklama
StaraStaraczkaNew
Mnie wszystkie mięśnieMnie zaczyna boleć gardło x) więc też super
Podziel się: