Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i prawidłowo trzeba sie cieszyc ze sie udałoanesssss napewno bedzie dobrze. Widze ze dużo z nas jest po "przejsciach". Dlatego jestem pewna że wszystkie razem sobie poradzimy Musi byc teraz dobrze - ja żyje ta nadzieją i nie dopuszczam innych myśli bo bym zwariowała !!!!
to nie pozastaje mi nic innego jak podzielic sie z nim tym szczesciemCo ty Mąż powinien byc na bieżąco!!Takie moje zdanie
dziękuje bardzo ja mu powiem po pracy juz chociaz mi sie juz tu tak nie chce siedziecNo coś Ty kochana - powiedz mu Wspólne wsparcie jest bardzo ważne Ja odrazu zadzwoniłam do mojego męża A tak wogóle to chyba Ci jeszcze nie gratulowałam Więc:
GRATULUJĘ !!!!!
ja tez w pracy musze tu do 17 siedziec i tez mega mi sie nie chce;/dziękuje bardzo ja mu powiem po pracy juz chociaz mi sie juz tu tak nie chce siedziec
Tez tak mam ale staram sobie tym nie zaprzatac mysliJa nie mogę się doczekać tygodnia gdzie będę czuła ruchy maleństwa. Jak będę je czuła to już będę bardzo spokojna , a tak każde USG stres czy wszystko ok
Moze to glupie stwerdzenie ale do 3 razy sztuka nie no na pewno bedzie inaczej!!! wiecie jak duzo robi nasze podejscie i myslenie pozytywne mega duzo i niech tak bedzie przez juz niecalych 40 tygja tez sie juz nie moge doczekac, najelpeij juz bym chciała 40 tydzien
ja poprzednią fasolek straciłam w 7t.c i synka w 23t.c teraz wierze ze bedzie inaczej