reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
anesssss napewno bedzie dobrze. Widze ze dużo z nas jest po "przejsciach". Dlatego jestem pewna że wszystkie razem sobie poradzimy :) Musi byc teraz dobrze - ja żyje ta nadzieją i nie dopuszczam innych myśli bo bym zwariowała !!!! :tak:

anesssss napewno bedzie dobrze. Widze ze dużo z nas jest po "przejsciach". Dlatego jestem pewna że wszystkie razem sobie poradzimy :) Musi byc teraz dobrze - ja żyje ta nadzieją i nie dopuszczam innych myśli bo bym zwariowała !!!! :tak:
i prawidłowo :) trzeba sie cieszyc ze sie udało :)
dzisiaj mezowi powiem o tescie chyba nie za wczesnie ?

No coś Ty kochana - powiedz mu :):) Wspólne wsparcie jest bardzo ważne :) Ja odrazu zadzwoniłam do mojego męża :) A tak wogóle to chyba Ci jeszcze nie gratulowałam :( Więc:

GRATULUJĘ !!!!!:happy2:

reklama
ja tez sie juz nie moge doczekac, najelpeij juz bym chciała 40 tydzien
ja poprzednią fasolek straciłam w 7t.c i synka w 23t.c teraz wierze ze bedzie inaczej :)
Moze to glupie stwerdzenie ale do 3 razy sztuka:p nie no na pewno bedzie inaczej!!! wiecie jak duzo robi nasze podejscie i myslenie pozytywne mega duzo i niech tak bedzie przez juz niecalych 40 tyg:)

Do góry