reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Susumali, wszystkiego najlepszego kochana, samych szczęśliwych chwil Ci życzę:-)

Anulek, trzymam za Ciebie kciuki, ja to jestem pewna że to co wyciekło to wody były, te papierki to lipa jest:-)
Maggie, po CC ja od razu zakładam stanik, wystarczająco krępujące jest dla mnie leżenie bez niego na stole;-)
Sagaa, baw się dobrze, pamiętaj że chciałaś w weekend rodzić, może to już dzisiaj?:-)
Maggie, dzisiaj nie odpocznę bo lecę na zakupy:-) I muszę posprzątać mieszkanie bo syf mam taki, że się nie da wytrzymać, a na swojego A. nie mam co liczyć.

Lekarz przesunął mi termin CC na 08.08, w poniedziałek mam jeszcze wizytę, może się okazać, że 27.07 mnie już położy, jeśli szyjka będzie rozwarta itd. Denerwuję się tym trochę..

Jestem przerażona tym co się stało w Norwegii...masakra jakaś...

Susmali wszystkiego najpiękniejszego, spełnienia marzeń i oczywiście szybkiego bezbolesnego rozwiązania:-)
Anulek! To jeszcze chwila:) Super;-)
Szuszu 27.07 to baaaaardzo fajna data:happy:

Ja chyba nie na czasie, co sie stało w Norwegii?

Susmali wszystkiego najpiękniejszego, spełnienia marzeń i oczywiście szybkiego bezbolesnego rozwiązania:-)
Anulek! To jeszcze chwila:) Super;-)
Szuszu 27.07 to baaaaardzo fajna data:happy:

Ja chyba nie na czasie, co sie stało w Norwegii?

Karolinka, ładna data ale termin z OM mam na 15.08, trochę za wcześnie jak dla mnie, ale jak się okaże że szyjka skrócona nie będę ryzykowała i synek przyjdzie na świat trochę wcześniej;-)
A w Norwegii zamach był, zginęło prawie 100 osób..

Susumali - Wszystkiego najcudowniejszego w Dniu Urodzin! przede wszystkim szybkiego rozwiązania i spełnienia najskrytszych marzeń!!!!!

Anulek - może to już?? powodzenia!!! trzymam za Ciebie kciuki!
Szuszu - no niezła akcja z Norwegią, szczególnie,że nie jest to kraj który jakoś ingeruje w sprawy międzynarodowe. Wydaje mi się,że tu chodzi o jakieś potyczki wewnątrz kraju,ale szok wielki.
Ja znowu na euronews oglądałam naszą kochaną,zalaną Polskę... i to Wawę pokazywali.... zaraz znowu rzeki wyleją.... :-(
Sagaa - Kochana... postukaj do Wiktorka,że już czas na niego :-) i miłej zabawy na weselu życzę... może wtedy się jakoś ruszy :-)

Miłego weekendu :-)

szuszu-super że wcześniej mogą ci zrobić wcześniej, oj jakbym chciała 27.07 w moje urodziny taka niespodzianka

a co do Norwergi to masakra jakaś i to człowiek młody tego dokonał jak pokazują jego zdjęcie to nie dowierzam

mnie się przysnęło na 1,5 godz od razu lepiej się czuje ale musze wyjsc a jak wróce to spróbuje jeszcze raz zasnąć bo mężuś powiedział żebym obiadu nie robiła że gdzieś później wyjdziemy juupii..

Szuszu Karolinkaz dzieki ale za duzo z moim mezem sie nie pobawie bo raz ze kolano a dwa nie chce isc na to wesele i idzie ze wzgledu na mnie tylko;/ trzy jutro do pracy wiec cza bedzie o czasie wrocic wiec tylko pare godzinek i do dom...a Wiktor tak albo dzis wyjdzie albo jutro musi przetrzymac bo maz w pracy i wroci w pn ...dzieki ja juz zmykam bede ogarniac wykapac sie i czas jechac jak cos odezwe sie jutro bom sama wiec bede siedziec na necie :-) milego dzionka wszystkim....

susumali- WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJII URODZIN :*
anulek- czyzby juz sie zaczeło? mialas poczekac do 26 :))
saga- moze po weselichu malutki w koncu zacznie sie 'pchac' na swiat
szuszu zacisnij porzadnie nozki i wtedy sie uda, ja juz chcialabym urodzic bo taka nie pewnosc dojade do wawy czy nie powoli mnie dobija :(

Susumali pełnego miłości i szczęścia życia, dodatkowo oplecionego super zdrowiem w dniu Twojego święta. By to o czym marzysz sie spełniło, a to co kochasz by Twoim na zawsze było :-)
roze.jpeg
Mucha, przecież wiesz, że bez Ciebie me życie nie ma sensu :-D:-D
A tak poza tym to chyba pora depresyjna przyszła na mnie :baffled: nic mi się nie chce i do tego stres bo mały mało sie rusza, wszak ważne, że się w ogóle rusza. Jem ananasa, ale z puszki, ciekawe czy też działa na skurcze ?
edit. bo zapomniałam :zawstydzona/y:
Anulek trzymam kciuk oby było jak najlepiej :-)

reklama
Witajcie:)

susumali
samych szczęśliwych dni, zero smutków i aby spełniły się Twoje marzenia!!:happy:
anulek powodzonka i oby maleństwo szybko znalazło się w Twoich ramionach. Czekamy na wieści!!
dominic rośnie te Twoje szczęście. Strasznie dzielny i taki silny, aż miło się czyta!
sagaa baw się dobrze i z oczekiwanym skutkiem:laugh2:

A mnie dziś w nocy kilkakrotnie obudził ból jak na miesiączkę i aż mi się przypomniało czego mogę się spodziewać brrr

Do góry