reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

jejku jakie jestescie kochane!!!!!!!!!!!!!!! DZIEKUJE KAZDEJ Z WAS ZA ZYCZENIA URODZINOWE; WIECIE JAM BABA W CIAZY WIEC SIEDZE; CZYTAM WASZE ZYCZENIA I RYCZEEEEEEEEEEEEEEEE......he he

no straszne to co sie stalow Norwegii, i masz racje COKIES na zdjeciu ten facet taki potulny, Boze jakie zlow ludzisch siedzi ukryte....

SAGAA zycze Ci przewspanialej zabawy na weselu, co tam pare godzin a zawsze to fajna rozrywka!!

AGULEK bardzo Ci dopinguje, w koncu moze sie ktos urodzi w ten sam dzien co ja...jakby nie bylo to pierwszy dzien LWA he he, a tu widze wiecej lwic urodzinki bedzie swietowac (i to w ten sam dzien?), juz nawet w przyszlym tygodniu!

DOMINIC ciesze sie ze DOMINIS ladnie przybiera na wadze, koniecznie zrob mu zdjecie w kapieli, jestem bardzo ciekawa jego slodkiej minki! a rodzice pewnie chca pomoc sama swoja obecnoscia...wszystkiego naj!

SZUSZU powodzenia 27.07, i jesli sobie tego zyczysz to niech synek troche poczeka..

COKIES slonce mowisz u Ciebie? a co to jest slonce???????? slyszalam ze w nastepny weekend ma byc znowu piknie, oby...

FLOWER, SAGAA temat siostry dla mnie tez temat rzeeeeeeeeeeeeeeeka....i to taka z zawirowaniami...

KAROLA mnie tez wczoraj w nocy cmilo podbrzusze...

torcik zrobiony, maz w kuchni gotuje moj ulubiony obiad, corcia milutka i grzeczniutka, synek troche sie rozpycha, kapiel relaksujaca juz wzieta, ach fajnie miec 32 lata he he
do pozniej babolki kochane

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny!
Wczoraj mnie nie było więc mam co nadrabiać. Na razie przeczytałam ostatnią stronę więc póki co wszystkiego najlepszego dla Susumali :-)

A już myślałam, że Sagaa urodziła...niech wesele pomoże!

Szuszu a u Ciebie to się jakaś akcja zaczyna?

Byłam dziś u mojej położnej, zbadała mnie i stwierdziła, że z dużym prawdopodobieństwem w przyszłym tygodniu urodzę :-) Czyżby był to ostatni weekend bez Artura? Ale jesteśmy podekscytowani :-)

Reszcie odpiszę, jak doczytam zaległości - też jestem w szoku po tym co się stało w Norwegii :szok:

Tonya, właśnie nie wiem, ale brzuch boli non stop, po nocy nie boli, ale wystarczy że chwilę pochodzę i znowu to samo..
W poniedziałek idę do gina, zobaczymy jak tam moja szyja się trzyma, jak będzie rozwarcie to pewnie w przyszłym tyg CC:szok:
A Ty masz jakieś bóle brzucha, kłucia tam na dole itd?

suszu jak byłam u lekarza w tym tyg to się pytałam o te kłucia - bo czasami u mnie są takie silne że nic robić nie mogę , muszę się najlepiej położyć i czekać aż przejdzie i trwa to czasem kilkanaście sekund -powiedziała że to normalne że to jakieś "sznureczki" w macicy są już na maxa naciągnięte i dlatego tak boli, że wcześniej przed ciążą są przy jajnikach a teraz wędrują w górę w stronę żeber, że najczęściej boli przy zmianie pozycji , chodzeniu czyli w ruchu.

Tonya, właśnie nie wiem, ale brzuch boli non stop, po nocy nie boli, ale wystarczy że chwilę pochodzę i znowu to samo..
W poniedziałek idę do gina, zobaczymy jak tam moja szyja się trzyma, jak będzie rozwarcie to pewnie w przyszłym tyg CC:szok:
A Ty masz jakieś bóle brzucha, kłucia tam na dole itd?

No to chyba faktycznie szyjka Ci się skraca, albo nawet rozwiera. Dobrze, że w poniedziałek sprawdzisz u gina co i jak, bo w sumie u Ciebie jeszcze trochę wcześnie na poród.
U mnie bóle brzucha jak na @ są często i te kłucia takie nieprzyjemne na samym dole mam, a po badaniu tak mi położna szyjkę rozruszała, ze przez parę godzin już skurcze miałam. Ogólnie stwierdziła, ze mam 1cm rozwarcia i szyjka ma tylko 1 cm i jest już miękka.

Ciekawe jak tam Anulek - czekamy na wieści :-)

Flower fajnie, że siostra ma się już trochę lepiej.

Malgoo pozazdrościć takiego pożegnania :-)

Taycia a może jednak ktoś miły z sąsiedztwa przygarnąłby kotka, hotele to jednak takie bezosobowe są i na pewno zwierzę bardziej się tam stresuje. A poza tym czarownicą jesteś czy co? - wykrakałaś ten przyszły tydzień :-D

Dominic ale fajnie, ze coraz większy Twój synuś i takie dobre wieści od Was - super :-)

Więcej nie pamiętam...:eek:

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie

susumali. karolinkaz wszystkiego NAJ!!!!!!
anulek powodzenia
sagaa niezle pomysly ma twoja siostra, nagle wy mielibyscie dla niej wszystko pozmieniac , hmm troszke nie halo...

dzieki wszystkim odnosnie wypowiedzi na temat stanika, wiec teraz czeka mnie poszukiwanie zwyklego bawelnianego...

a moj mezu skrecil dzis lozeczko jupi! ju stoi na wlasciwym miejscu... no moge dalej dzialac w przygotowaniach
lece do meza bo mamy dla siebie tylko weekend... papa do uslyszenia

Do góry