reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Hej dziewczynki.
Taycia, dzięki za troskę;-)
Jak wyszłam o 9 z domu to dopiero dotarłam.
Zmęczona bardzo..
Sagaa, ja mam takie kłucia od kilku dni, ogólnie cały dzień boli mnie dół brzucha..nie wiem czy i u mnie coś się nie zaczyna:baffled:
LANA, powinno się na zero być ogolonym, łatwiej o higienę itd.

Przeczytałam Was bardzo pobieżnie, bo ledwo żyję dzisiaj.
W dodatku dziwnie mocno spuchła mi lewa dłoń, nie wiem co to..:baffled:

hej szuszu! a gdzie to się szwędoliłaś do tej pory? ;-) odpoczywaj! mnie czasem dół brzucha jak na okres boli, jak mojej gin pytałam to mówila, że normalne, ale że to nie skurcze, że jak brzuch sie stawia to to one, ale co ja będę Ci mówić, Ty już doświadczona w tym temacie ;-)

Procenciki, procenciki, ja mam taką ochotę na whisky z cola... albo winko a co najgorsze leży mi w kuchni takie robione przez M i czeka na mnie już od roku:-D

Szuszu to teraz do łózka odpoczywać! :-) Myślę, że powoli większość z nas łapią symptomy przedporodowe:tak:

hej szuszu! a gdzie to się szwędoliłaś do tej pory? ;-) odpoczywaj! mnie czasem dół brzucha jak na okres boli, jak mojej gin pytałam to mówila, że normalne, ale że to nie skurcze, że jak brzuch sie stawia to to one, ale co ja będę Ci mówić, Ty już doświadczona w tym temacie ;-)

Najpierw praca, a potem do koleżanki pojechałam;-)
Mnie brzuch ćmi cały czas, twardniał dzisiaj kilka razy, ale przeszło. Najgorsze są te bóle krzyża, spojenia i te cholerne kłucia w pipce.
Z Wiki nie miałam takich odczuć, to dla mnie nowość, także żadna ze mnie doświadczona w tym temacie:-)

Dziewczyny, mam fotkę małego Patryka-synka Gabiczka, ale nie mam jak jej wrzucić na kompa, może prześlę którejś z Was, która ma taką możlwość?

hej Brzuchole,

nie było mnie znów kilka dni. Śmignęłam z siostrą i dzieciakami naszymi na działeczkę - taki ostatni "wypadzik".
Na odpowiednim wątku opisałam powizytową "panikę"......no ale to jeszcze nie nasz czas :-) jak się okazało.

Jak zwykle nie nadrobię co przez tydzień naskrobałyście. Figury czy to siedządze czy inne przy kompie mnie męczą ostatnio. Brzuch mam już nisko i sikam prawie co 10 kroków :-D......chodzenie tylko w tempie 1 km/h i to z bujaniem na boki.....

Jutro festyn dla dzieci na działce u moich rodziców, więc od rana tam jedziemy......

miłej nocki

No i najważniejsze !!!! Gratulacje dla Nowych maluszków i ich Rodziców......kilka kruszynek nam przybyło przez ten tydzień :tak::tak::tak:

reklama
szuszu :-) no to niczym 1 raz ;-) współczuje bólu krzyża i innych też. odpoczywaj kochana :-) po tak wyczerpującym dniu nalezy się 100% :-)

ja powoli będę też uciekać, powalić się i jakiś film oglądnąć.
Mam nadzieję, że jutro będzie ładniejszy dzień-bez deszczu, mam pranie do zrobienia a tak to nie ma gdzie wieszać. I może nie prześpię kolejnego dnia ;-)

DOBREJ NOCKI!

Do góry