reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

anulek Ty masz cc czy sn?? ja jak 18 w rocznice jechalam do szpitala to tez myslalam ze bedziemy miec okazje do podwojnego swietowania a tutaj nici, teraz moze uda sie na imieniny w co watpie bo jak kiedys bolal mnie brzuch i mialam skurcze teraz cisza, nastepna okazja to 19,08 ur M marne szanse bo2 tyg po terminie. Tobie zycze zeby na Anny Synek sie urodzil.
My jutro tez mamy wesele kolezanki ale nie idziemy boje sie, moze do kosciolka skoczymy zlozyc zyczonka

reklama
Saga w sumie to urodziny, ale na tę okoliczność można naciągnąć tradycję:-)co do działania to jakoś się cholerka przemóc nie mogę, ciągle myślę jak Okruszek to odbierze, jakoś tak głupiooooo, no ale daję mu czas do wtorku a jak nie to go Tata zacznie wyganiać:-)

Ankaa póki co szykujemy się na SN i chciałabym żeby tak zostało.

Ostatnia edycja:
KASICA tak pisala, chyba juz ponad tydzien nie odzywa sie na forum. U mnie obchodzi sie ur i imieniny. W tym roku daruje imieniny i nie robie imprezy-grilla

no tak ja gliupia same Anki a we wtorek ANny porazka jaki tempak ze mnie hehe u nas urodzinki sie ochodzi a nie imieninki choc mam w dzien babci wiec moze kiedys jak bede miala wnuki to posiwtuje podwojnie :-D
ANulek co Ty nie ma co sie stresowac ale jak chcesz daj mu czas ja tez daje caly czas i niech se wychodzi kiedy chce byle nie po terminie;P
Anka to niezle imieniny i urodziny kurde zabnkrutowalabym na samych imprezach ...:p

Saga i dlatego nie robie imienin, jak ktos zaskoczy nas obecnoscia i bede w domku to cos w lodowce zawsze jest z jedzonka i procentow. Piwka napilabym sie ojjj..... ale takie % bo b% jzu nie smakuja tak. Czerowny reddisk mniam

Hehe koncert zyczen sie rozpoczal :)))

witajcie!

u mnie leje dzień 3... na to że jest chłodnooo to nie narzekam :-) wręcz się cieszę, ale obawiają mnie te opady, niech to już przestanie szaleć bo znów będzie powtórka sprzed roku :-(
wstałam o 8, zjadłam śniadanko+antybiotyk i poszłam dalej spać, huraaa dziś w nocy to wstawałam tylko 2 razy, i mój ból odszedł sobie odrobinkę i dał spać, ależ to człowiekowi czasem niewiele do szczęścia potrzeba.

co do imienin, urodzin to ja wolę urodzinki, a imieniny to zawsze tak kameralnie ;-)

KONCERT ZYCZEN dobre ja tez ochote na %%%%% ehh ale co taam marzyc zawsze mozna wykapana henna zrobiona tylko nie wie gdzie tak na prawde sie zrobilam na porodowke czy wesele;P;-) obstawiam drugie....:D ide popatrzec z mezem na film bo w kocnu turysta wstal wyspany po pracy i ma dla mnie czas:crazy:
milego wieczorku;-)

reklama
hey,

ja znowu na chwilkę. Nadrobię chyba dopiero jutro.... Mam wiadomość od Oli ale to na odp wątku...

jak mucha się nie odezwała to u niej też ok, tzn z ciążą ok... Ma jakieś inne problemy...

Do góry