reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Nadzieja nom takie te nasze symptomy sa widzisz poczekamy zobaczymy czy bedziemy musialy sie ejszcze pomeczyc czy sami chlopcy zdecyduja sie wyjsc od tak;-)
Malgosia zycze bys dotrwala doo terminu skoro tak chcesz;-)

reklama
Akutan bez sesnu babka jakas beznadziejna zawsze jak cos zamawiam u kogos patrze cz ma negatywy i to w 90% zawaza na decyzji zakupu danej osoby...i poki co nie zawiodl zaden....
Najlepsze, że laska nie ma żadnego negatywa- a kilka tysięcy pozytywów. Trafiło mi się:(
Oj jak już u was bliziutko- aż mnie ściska jak o was myślę. Trochę stresu będzie a później wielka radość.:)

Jakbym ostatnio nie zapytała lekarza o ktg też bym nie miała- a tak mówił żebym od 37 tygodnia chodziła. Ci lekarze są do odstrzału- większość ginekologów

hejka babolki
ech ta dolujaca pogoda....

AGULA zycze aby wszelkie niepewnosci rozwialy sie i zebys wiedziala na czym stoisz pod koniec miesiaca, bedziemy trzymac kciuki!

DEVI nie mam pojecia co do brodawek, a ta wydzielina to tez jakas czopopodobna...ale nie chce straszyc...

SAGAA, NADZIEJA kurcze chyba Was powoli bierze, wielkie kciukasy jesli to faktycznie akcje porodowe sie zaczynaja..

ciekawa jestem co z IGASIA...

no i MUCHA nam tu robi stracha...

COKIES super ze sie wyspalas, ja spalam tej nocy tragicznie, nonstop kolor siusiu i ten deszcz i wiatr..brrrrrrrrrrrrr

OLI udanej podrozy i wszystkiego naj naj w poniedzialek!

MAGGIE pozdrow mamusie i zdrowka dla niej!

kurcze reszty nie pamietam...

ja wlasnie sie troche lenie sama w domciu bo maz z corcia prezent poszli mi kupic a ja torta szykuje na jutro, ech po 24.00 bede juz o rok starsza...

u mnie ktg dopiero po 40-stym tygondiu robia, wczesniej nie ma sensu bo jak beda jakies skurcze to przeciez wczesniej tez mozna urodzic...no chyba ze mowimy o tak wczesnych tygodniach gdzie porod jeszcze nie jest wskazany

jesli chodzi o wydzieline to chyba była ona wynikiem wizyty u gin, bo po tym jednym wypływie teraz raczej spokoj...

Susumali jak dotrwam zyczenia zloze jutro ;-)
Devi u mnie tez spokoj;-)
Ja juz posprzatane bol brzuch dalej jest nie wiem czemu tak ale kit z tym czekam na fona meza, dzis mam dzien do muzyki slucham na caly glos odprezam i wyciszam sie....
ale tu dzis pusto cicho...
Mam pytaie czy czuje ktras takie klucia w srodku chocby przy szyjce az do pochwy promieniujace i nie przyjemne????????

Ostatnia edycja:
reklama
jestem na tel wiec nadrobie was jak bede miala neta.
Sagaa ja mam tak czasami, az dech zapiera, takie ostre nie fajne uczucie:/
a my wlasnie zlozylismy lozeczko i posciel juz w srodku czeka na lokatorke:)
od wczoraj nie czuje sie najlepiej nie wiem czemu. Rano sie trzeslam i bylo mi slabo:/ nawet sniadanie nie pomoglo...

Do góry