reklama
Najlepsze, że laska nie ma żadnego negatywa- a kilka tysięcy pozytywów. Trafiło mi sięAkutan bez sesnu babka jakas beznadziejna zawsze jak cos zamawiam u kogos patrze cz ma negatywy i to w 90% zawaza na decyzji zakupu danej osoby...i poki co nie zawiodl zaden....
Oj jak już u was bliziutko- aż mnie ściska jak o was myślę. Trochę stresu będzie a później wielka radość.
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
hejka babolki
ech ta dolujaca pogoda....
AGULA zycze aby wszelkie niepewnosci rozwialy sie i zebys wiedziala na czym stoisz pod koniec miesiaca, bedziemy trzymac kciuki!
DEVI nie mam pojecia co do brodawek, a ta wydzielina to tez jakas czopopodobna...ale nie chce straszyc...
SAGAA, NADZIEJA kurcze chyba Was powoli bierze, wielkie kciukasy jesli to faktycznie akcje porodowe sie zaczynaja..
ciekawa jestem co z IGASIA...
no i MUCHA nam tu robi stracha...
COKIES super ze sie wyspalas, ja spalam tej nocy tragicznie, nonstop kolor siusiu i ten deszcz i wiatr..brrrrrrrrrrrrr
OLI udanej podrozy i wszystkiego naj naj w poniedzialek!
MAGGIE pozdrow mamusie i zdrowka dla niej!
kurcze reszty nie pamietam...
ja wlasnie sie troche lenie sama w domciu bo maz z corcia prezent poszli mi kupic a ja torta szykuje na jutro, ech po 24.00 bede juz o rok starsza...
ech ta dolujaca pogoda....
AGULA zycze aby wszelkie niepewnosci rozwialy sie i zebys wiedziala na czym stoisz pod koniec miesiaca, bedziemy trzymac kciuki!
DEVI nie mam pojecia co do brodawek, a ta wydzielina to tez jakas czopopodobna...ale nie chce straszyc...
SAGAA, NADZIEJA kurcze chyba Was powoli bierze, wielkie kciukasy jesli to faktycznie akcje porodowe sie zaczynaja..
ciekawa jestem co z IGASIA...
no i MUCHA nam tu robi stracha...
COKIES super ze sie wyspalas, ja spalam tej nocy tragicznie, nonstop kolor siusiu i ten deszcz i wiatr..brrrrrrrrrrrrr
OLI udanej podrozy i wszystkiego naj naj w poniedzialek!
MAGGIE pozdrow mamusie i zdrowka dla niej!
kurcze reszty nie pamietam...
ja wlasnie sie troche lenie sama w domciu bo maz z corcia prezent poszli mi kupic a ja torta szykuje na jutro, ech po 24.00 bede juz o rok starsza...
u mnie ktg dopiero po 40-stym tygondiu robia, wczesniej nie ma sensu bo jak beda jakies skurcze to przeciez wczesniej tez mozna urodzic...no chyba ze mowimy o tak wczesnych tygodniach gdzie porod jeszcze nie jest wskazany
jesli chodzi o wydzieline to chyba była ona wynikiem wizyty u gin, bo po tym jednym wypływie teraz raczej spokoj...
jesli chodzi o wydzieline to chyba była ona wynikiem wizyty u gin, bo po tym jednym wypływie teraz raczej spokoj...
sagaa31
Fanka BB :)
Susumali jak dotrwam zyczenia zloze jutro ;-)
Devi u mnie tez spokoj;-)
Ja juz posprzatane bol brzuch dalej jest nie wiem czemu tak ale kit z tym czekam na fona meza, dzis mam dzien do muzyki slucham na caly glos odprezam i wyciszam sie....
ale tu dzis pusto cicho...
Mam pytaie czy czuje ktras takie klucia w srodku chocby przy szyjce az do pochwy promieniujace i nie przyjemne????????
Devi u mnie tez spokoj;-)
Ja juz posprzatane bol brzuch dalej jest nie wiem czemu tak ale kit z tym czekam na fona meza, dzis mam dzien do muzyki slucham na caly glos odprezam i wyciszam sie....
ale tu dzis pusto cicho...
Mam pytaie czy czuje ktras takie klucia w srodku chocby przy szyjce az do pochwy promieniujace i nie przyjemne????????
Ostatnia edycja:
reklama
Karolinkaz
Ten dzień już niedługo!:)
jestem na tel wiec nadrobie was jak bede miala neta.
Sagaa ja mam tak czasami, az dech zapiera, takie ostre nie fajne uczucie:/
a my wlasnie zlozylismy lozeczko i posciel juz w srodku czeka na lokatorke
od wczoraj nie czuje sie najlepiej nie wiem czemu. Rano sie trzeslam i bylo mi slabo:/ nawet sniadanie nie pomoglo...
Sagaa ja mam tak czasami, az dech zapiera, takie ostre nie fajne uczucie:/
a my wlasnie zlozylismy lozeczko i posciel juz w srodku czeka na lokatorke
od wczoraj nie czuje sie najlepiej nie wiem czemu. Rano sie trzeslam i bylo mi slabo:/ nawet sniadanie nie pomoglo...