reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Maggie a masz ju to imie jakie wam sie podoba obojgu bo nie jestem na bierzaco:-)
Annka ciezko stwierdzic decyzje musisz podjac z mezem sama ....
Anulek widzisz tak nam graja te hormony porazka jakas;/Borys juz niedlugo bedzie z Wami na pewno;-)

reklama
a ja mam dziewczęta pytanko:
przez praktycznie całą ciążę miałam ładną cerę bez krostek, ładniejszą niż przed, i to samo włosy- błyszczące, zdrowe, gęste choć jakby mi pociemniały a od jakiegoś tygodnia mam pełno krostek i syfków no i łupież... też tak ma któraś? czyżby to zmiana poziomu hormonów przed rozwiązaniem?

Saga ja już czasami to nawet nie wiem jak sobie samej porządek w głowie zrobić bo mnie takie debilne jakieś myśli nachodzą, że jakbym w ciąży nie była to bym się sama znokautowała:tak: najgorzej jak człowiek samemu sobie na nerwy działa:-)
No i to oczekiwanie mnie przytłacza, mój K za 3 tyg płynie w kolejny rejs i chciałabym żeby choć chwilkę pobył z nami w domu, a jak jemu będzie ciężko jak będzie musiał zostawić takiego kurczaka małego to nawet nie mogę ogarnąć, aaaa no i jest jeszcze opcja, że przenoszę i wtedy nawet Go nie zobaczy:-(

Anulek wiem w 100% co czujesz... mega mi przykro ze taka prace ma Twoj K.. ja tez czasem bym sie znokautowala...;-)
a mnie coraz mocniej boli brzuch na @ ....i wlasnie zajadam sie pysznym ananasem....
a ciekawe jak Igasia i co tam u Mlodam...???

Dla mnie wygodniej byloby urodzic w białym ale tutaj nie chodzi o moja wygode a dobro dziecka i raczej pojedziemy do Wawy. Pisałyscie ze musicie zrobic badania do cc, mozecie napisac jakie?? ja o badaniach nic nie wiem, nic mi nie powiedzieli.
Flower wydaje mi sie ze to od hormonow.

reklama
Jak ja zazdroszczę Wam wszystkim, które znacie daty porodu:-) To chyba jedna z moich największych obaw - nie wiedzieć, kiedy się zacznie!!!

aanka84 - chyba macie rację z tą Wawą - dla maluszka może być bezpieczniej. Będę trzymała za Was mocno kciuki!

Ostatnia edycja:
Do góry