reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

nadzieja! Nie mam pojecia ale dolaczam sie do apelu, chetnie sie sama czegos dowiem.

Marcelinaa, ja nie w klimacie.:baffled: O co chodzi z tym postrzeganiem, jak narazie to widze, ze wszyscy tesknia :-)

A szuszu gdzie?

reklama
dziewuszki mam pytanko co myślicie o kremie do depilacji takim 3-6 min on tak trochę amoniakiem pachnie i nie wiem czy można go używać a jest on o wiele wygodniejszy niż maszynka ?

jestem jestem Rybki ale się już nie umiem wpasować w Wasze ostatnie klimaty :zawstydzona/y: a poza tym się trochę zraziłam tym jak jestem postrzegana tutaj przez to, że piszę jak piszę a pisze szczerze i jakoś przeszła mi ochota do uzewnętrzniania się :nerd:
No weź, od tego tu jesteśmy by sobie pomagać. A jak komus pomóc jeśli się nie uzewnetrzni ?? A moze my coś źle Tobie piszemy? Mam nadzieje, ze nie uraziłam Cie żadną swoja wypowiedzią. ;-)

Marcelina o co kaman??? Przecież my tu uwielbiamy Twoje posty???!!!

Oli wypluj to. Nie będę rodzić w poniedziałek!! Mam paznokcie umówione:-D

mal-gosia mnie te kremy uczulają więc jak nigdy nie używałaś to lepiej nie ryzykuj!

Dziewczynnki, sory ze tak z innej beczki ale nie mam kogo tutaj spytac. Czy w 37 tyg mozna brac jeszcze czopki glicerynowe?

mal-gosia- ja farbuje włosy farba z amoniakiem wiec mysle ze na nogi tez bedzie ok...no chyba ,że cie uczuli tak jak pisze maggie
Malgo- wydaje mi sie ze takie czopki mozna stosowac

Jezuuuuuu...nie nadrobię Was, bo komputer mam na krótko :-)
Maggie, gratki, wreszcie się pozbędziesz brzucha:-D Już się doczekać nie mogę;-)

Sagaa, nie smutasuj się już, masz nas, wiem że to nie to samo, ale zawsze coś:-)
Marcelina, nie wiem o co kaman, wracaj do nas szybko kochana:-)
Malgo, myślę że można, sama przed porodem zamierzam ich użyć:-)

Więcej nie dam rady teraz napisać.
A i zarobiłam dzisiaj 2000zł:-) Momentalnie humor lepszy :-)

Później jeszcze zajrzę:-)

reklama
Do góry