reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Bishopka, takie że moja osoba jest idealnym przykładem 'osoby normalnej' jestem wyznacznikiem wszelkiej normalności:-D Więc jak widzisz, Twoje bardzo są 'nieżyciowe' :-D. Wiedziałam, wiedziałam że zaspokajam Twoją całkowitą potrzebę na znajomych :-D

edit. z pepsi przerzuciłam się ostatnio na mirindę, pochłaniam 1l dziennie przynajmniej. Tomek mówi, że urodzę ufo

reklama
Mucha od takich pseudo przyjaciół to lepiej z dala... tylko najpierw trza się o tym przekonać-niestety inaczej się nie da.

ja właśnie lody zjadłam melonem zagryzłam ;-) kurde jadła bym i jadła... szok jakiś.
Odnośnie bóli to czasem jak na okres, w nocy się męczę, ale to kiedyś już pisałam, aa w nocy mam twardy brzuch, moja że to jedne z tych skurczy ;-)

maggiea TY to w tym samym dniu i tyg ciąży co ja :-) ja poznam termin cesarki w poniedziałek ;-)

Ostatnia edycja:
eehh godzine czasu mi zajęło nadrabianie dzisiejszych postów
przede wszystkim maggie gratki za wyznaczony termin a tak się wkurzałaś że dr podobny do męża i ma dużo czasu..

saga- ja tez mam humorki też mnie wszystko wnerwia, płaczki mnie łapią niestety hormony szaleją niesamowicie,

miałam dziś sesje w plenerze niestety szybko musieliśmy skończyć (trzy godz trwała) bo ulewa przyszła, jutro może będe miała fotki

ledwo do domku wróciłam, pipa tak juz spuchnięta ociężała że normalnie mam wrażenie ze mi sromy odpadną no rzecz jasna boli..

a z przyjaciółmi niestety tak bywa, właśnie wczoraj myślałam o niektórych, jak byłam potrzebna w załatwianiu czegoś to zawsze dzwonili, zapraszali a jak poszłam na zwolnienie to juz nie jestem ppotrzebna ....

DZIEWCZYNY JA JUZ MAM GDZIES KIEDY BEDE RODZIC NIE WYCZEKUJE TEGO ZLE MNIE CO NIEKTORE ZROZUMIAALY, PO PROSTU MAM DZIS MEGA DOLA czuje sie samotna mojego meza nie bedzie, na przyjaciolach sie poznalam i wegetuje sama w 4 scianach nie mam co robic ze soba wszytsko mam zrobione, czytac nie lubie teraz bylam na rowerze kilka km PRZJECHALAM tylko to mnie odpreza ....
wqrzaja mnie juz te hormony- NIE POZNAJE SIEBIE...sama ze soba wytrzymac nie moge jedyne dlaczego chcialabym juz urodzic to dlatego zeby pozbyc sie tego wiru szlajacych hormonow i wszystkich dolegliwosci jakie mam ..... bo jakbym tego nie miala spokojnie czekalabym sobie na wszytsko....
ide sobie milego wieczorku wam zycze ...

Ostatnia edycja:
Maglo000-bidulko ale miałas poranek -współczuję ale dobrze ,że małżon się opamiętał i przeprosił
akutan,saga-już nie długo będziecie miały swoje maluszki i będzie Wam raźniej,a nam się zawsze możecie wyżalić przecież wszystkie łapiemy doły a w kupie zawsze raźniej :tak:
Oli.B-szkoda ,że pies tylko na chwilę do tego hotelu a nie na stałe
Mucha-gratuluję dyplomacji i stanowczości w stosunku do opiekun:tak:
Czytałam ,że któraś z Was na bezsenność wieczorkiem chłepcze sobie herbatkę z melisy więc córa poleciała na dół do apteki i też mi zakupiła więc dziś wypróbuję i wyrzłopię sobie jedną przed snem :-)-ale czy to na mnie podziała????:eek:

Ostatnia edycja:
jestem po dluugum dniu i po nadrabianiu was
ledwo zyje i czuje z emusze sie polozyc wiec krotko
flower odwazna jestes co do tej wycieczki
mucha gratulacje ze juz masz z glowy opiekunke
maggie kolejna data wyznaczona juz niedlugo... czy ktoras urodzi w sierpniu? bo mam przeczucie ze sama zostane!
igasia mysle ze powinnas to skontrolowac
karolinkaz trzymaj sie i obserwuj..

zajrze na watek zakupkowy i spadam, ledwo zyje...

Kon zostal dzis przetransferowany na publiczny trawnik. Chyba sasiadom cala trawe z ogrodka juz zezarl. I juz sie nim inni sasiedzi zaczynaja interesowac, w sensie czy to legale...

Igasia, co ile masz te skurcze? Sa w miare regularne, czy jeszcze nie?

Nadzieja! W UK identycznie. Ponizej 5 min nie ma co przyjezdzac do szpitala, bo odesla, musi tez byc min. 4cm rozwarcia, zeby przyjeli na porodowke. Ja stwierdzilam, ze bede w szpitalu na parkingu siedziec jak mnie nie wpuszcza! :no:

Sagaa, a moze pograj w cos na necie, takie gry to troche odmozdzacz i niezly pozeracz czasu?

Dzisiaj zwiedzalam z M porodowke. Calkiem nienajgorzej wygladala i nawet pusta dzisiaj byla. Trzy pokoje zostaly odnowione. Na bank na potrzeby “One born every minute”! Nawet plaskie plasmy sa w pokojach. Polozna mowila, ze jak ma sie szczescie to sie tam trafi a ja na bank jestem przekonana, ze tylko do programu i znow sie cholera zaczelam zastanawiac!

Chwalilam sie, ze nie mam zadnych boli to sie dzisiaj bol podbrzusza jak na @ zaczal! :baffled:

reklama
Do góry