reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Cześć Kobietki !!

Wczoraj nie zajrzałam wogóle - nie poprostu szok :szok: 30 stron do nadrobienie :( połowe narazie przeczytałam :-(. Później przysiąde bo musze robotką się zając :tak: . Troszke sprzątania mam jeszcze i obiadek czeka...

GABLICZEK, EWA wielkie gratulacje - ale wam zazdroszcze !!!!!! Już tulicie maleństwa :tak: Uściski dla Was - dochodzcie szybko do siebie !!!!!

Oli B. heheh niezłą ta historia z poprzednią ciażą :-D uśmiałam się!!! Mój czasem zauważy jak raz lece do kibelka na 4-5razy jak ide ;-).

Flower - Gratulacje dla siostry i maleństwa :):) Musiała się biedna namęczyć !!!! Najważniejsze że już po - teraz wielka radość :tak:

emiliana - Witam serdecznie :):):) !!!

sagaa - Ty to udana jesteś :):) Szalona kobitka !!! Mycie auta, rozwieszanie prania - a mówią że ja szaleje z porządkami :-). Z tym przyśpieszaniem to czytałam że owszem różne sposoby pomagają ale tylko wtedy gdy ciało kobiety jest na poród gotowe :) czyli można przyśpieszyć pewnie o pare dni... Eh dobre i to :-D

malgo - opryszczka ... Ja przez cała ciąże uważałam żeby nie mieć bo też mam z tym problem - wiecznie wyskoczy wtedy co nie trzeba :( Ale myśle tak jak dziewczyny - uważaj żebyś nie przeniosła i smaruj czymś :). Bedzie dobrze :tak: A jak bardzo się martwisz - zadzwoń do ginka dla spokoju :)

mucha - zastanów się nad zmianą opiekunki albo cóś. Myśle że jak tak średnio ze sobązyjecie to i jej się dobrze nie pracuje.... Może nieodpowiednia osoba na nieodpowiednim miejscu ?! Nie każdy się nadaje do dzieci...

Lana - powodzenia na wizycie :):):) !!!

Zycze miłego dzionka - nie szalejcie tak z tym skrobaniem !!!! ;-) Pozdrawiam !

reklama
saga no co ty!!

muszę się wyżalić.
ale się wk****am aż mi się ciśnienie podniosło a teraz jak to głupia baba w ciąży beczę - obdzwaniam okoliczne laboratoria bo muszę mieć wyniki krzepliwości krwi na pon i to jak najświeższe. u mnie lipa bo musiałabym dzisiaj być, dzwonie do takiego oddalonego o 10km i pytam się grzecznie a baba sie po mnie zaczyna drzeć ze jak to kiedy ze jutro bo jak sobie ja to niby wyobrażam ze przeciecz oni kuriera maja w czwartki i jedzie po mnie.
aż się we mnie zagotowało powiedziałam babsztylowi ze nie musi być taka niegrzeczna i się po mnie wydzierać zamiast odpowiedzieć na zwykle pytanie i ze na pewno nie skorzystam u nich a baba mi na to ze i dobrze i rzuciła słuchawka - no co za suka!!!!
tylko gdzie ja to zrobię...

sagaa, Ty o porodzie, Oli o psie, ja o opiekunce... nie jesteś sama w tej 'monotematyczności'

nadzieja! ale ja już pisałam, że terefere kuku zwalniam ją, tylko nie wiem czy to nastąpi dzisiaj :O raczej jutro, lub piątek.

Tonya, żywcem niskoalkoholowym to się ubzdryngoliłam w tej ciąży :-D. Bo on ma ponad 1% chyba i normalnie czułam jak przeszywa mnie w rękach alkohol :| słaba będzie moja głowa po porodzie

Wam dzisiaj też się chce tak spać? Siedziałam przy laptopie... i usnęłam. Właśnie obudził mnie SMS :|:|:|
Dzisiaj normalnie gdzie nie usiądę tam usypiam.

sagaa, Ty o porodzie, Oli o psie, ja o opiekunce... nie jesteś sama w tej 'monotematyczności'
nadzieja! ale ja już pisałam, że terefere kuku zwalniam ją, tylko nie wiem czy to nastąpi dzisiaj :O raczej jutro, lub piątek.

Wybacz musiałam nie doczytać - powodzenia, bo szkoda Twoich nerwów a już troche ich straciłaś na nią...

Wam dzisiaj też się chce tak spać? Siedziałam przy laptopie... i usnęłam. Właśnie obudził mnie SMS :|:|:|
Dzisiaj normalnie gdzie nie usiądę tam usypiam.

:-D:-D:-D tak jeszcze nie miałam, żeby usnąć przy laptopie, widać Mucha tematy alkoholowe bardziej nudne od sexu :-p Ale dziś się kawką wspieram, bo też senna jestem...

mucha ja normalnie leżę w piżamie, oczy mi się kleją okrutnie, ale za oknem szaro- buro i deszcz.
flower z Karkowa jesteś a tam pewnie pełno laboratorium, ja też robiłam w Lux-Medzie w poniedziałek

"Piotr i Paweł" miał dostarczyć zakupy do 12.00 zaraz tam zadzwonię i op......ol zbiorą, czekam i na nie bo nie mam na czym dziecku zupy zrobić :wściekła/y:

ja dzisiaj też zasypiam, ale pogode to mamy do dupy! chyba będzie padać,

a Mały mnie dzisiaj tak gniecie, że już nie wiem czy to skurcze, czy to szyjka, czy to on tak robi, czy co! wizyte mam dopiero 27, żebym tylko wytrzymała!!!! stresuje sie jak nie wiem co to sie tam dzieje!!!

a te chlopy to są nie do wytrzymania, mój conajmniej jakby sam byl w ciąży! chodzi tylko beka, marudzi, a najbardziej mnie wkurza tym, ze na wszystko ma czas i on dobrze wie, ze ja urodze dopiero za miesiac! qrde mam rozwarcie, szyjka mi sie skraca, mam polegiwac, dotrzymac chociaz do 24, a on mi tu przyspieszac chce :p i ma pretensje, ze jeszcze nie czas :p

reklama
Tonya, to nie miało zabrzmieć tak jakbyście mnie zanudziły na śmierć :-D Ale faktycznie siedzę i ledwo dycham tak mi się chce spać :-D

Oli, u nas też brzydko i pewnie przez to tak się czuję. Ty czekasz na PiP (swoją drogą zawsze byłam w szoku jakie świeże produkty dają i uczciwie, zamawiając przez neta), a ja na opiekunkę :wściekła/y::wściekła/y: Miała być przed 12, bo na 12 najdalej obiad, więc se czekam z obiadem dla Li, a jeszcze musi tu przyjść, przewinąć ją i sratatata. Wraca mi ciśnienie i przestaje mi być jej żal :-D

Do góry