reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

agulalula, doceniam, mega doceniam, nie wiem jak to wyrazić słowami ;-). Myślisz, że Dominic zafunduje jakąś wypas nagrodę? :-D Nadzieja matką głupich :-)

reklama
Tonya-wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy

Bishopka-:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

nadzieja-no widzisz, jak nigdy jest dzisiaj taki spokój, może niektóre sie rozpakowują

flower-obyś dzisiaj ciotką została i gratki

a wy znowu o seksie, mój też widze unika z obawy eehh trza jednak pomyśleć o murzynie dmuchanym:laugh2:

a ja dzisiaj zawiozłam moją córcię na tydzień do dziadków już mi tęskno ale z drugiej strony może sił nabiorę i odpocznę troche, lenia mam żeby obiadek zrobić na jutro a pojutrze mam sesję zdjęciową zobaczymy jak wyjdzie

hejka babolki
BISHOPKA ale usmialam sie z tej nocnej akcji...

DOMINIC mocne pocenie sie jest zupelnie normalne po porodzie...trzymaj sie kochana!

FLOWER wielkie kciuki za siostre, daj znac jak dzidzia bedzie na swiecie

jestem ciekawa jak tam EWA i AANKA...

dziewczyny ktore maja wizyte powodzenia!

TONYA wszystkiego naj naj!

COKIES jak tylko bedziesz miala zdjecia z sesji to chwal sie!

NADZIEJA ales Ty pracus, u mnie tez okna czekaja...

Mnie tam do smiechu nie było :-D:-D
oooo Mucha "przylatała" :-D
Susumali czy Ty masz tak dobra pamięć, czy robisz notatki, że wiesz co komu odpisać ?? :szok::-D

Sagaa, mam nadzieje, ze maz szybko wroci do formy, oboje teraz bedziecie mieli sporo do roboty! Mi troche glupio, bo moj M. wiecznie narzeka na kolana a ja to ignoruje jako jego "widzi mi sie" i teraz sie zastanawiam, czy nie za bardzo to ignorowalam.:confused:

Agulalula, sa juz jakies newsy z wizyty?

Tonya, najlepszego z okazji rocznicy. Macie jakies plany na uczczenie?

nadzieja, 3 razy patrzylam na twoj suwaczek i nie wierzylam. Ze ty jeszcze dajesz rade tak szalec z porzadkami!?

A ja siedze w lozku i slysze rzenie konia i mysle ciaza mi na glowe padla! Patrze przez okno i nie wierze. Sasiedzi maja konia w gorodku :szok: Normalnie zywy, rzacy kon w malym, przydomowym ogrodku w miescie! Bosssze, gdzie ja mieszkam? :baffled:

malgo niusy są na odpowiednim wątku - ale zaginęły w morzu innych wiadomości :-p jak to u nas na forum bywa :-) ale macie tak wytłumaczone to kłucie jakby od dołu "same wiecie skad" ;-)

:-DKurcze ile Wy piszecie, szok;-) My właśnie odpoczywamy i wcinamy pikle w sosie pomidorowym. Normalnie ciągle jestem głodna.. M. dzwonił i dzisiaj też będzie o 23:-( Zastanawiam się jak tam Ewa, jak myślicie tuli już swoją Córcie? Jak tak patrze na Wasze suwaczki, to jesteście już bardzo blisko, a mi się wydaje, że jestem w szarej d...:-D

BISHOPKA jak mam do przeczytania od wczoraj w nocy 5 stron to cos pamietam, jak nieraz zdaza sie 20 to jest gorzej z tym...

nie no MALGoo rozwalilas mnie z tym koniem...
a propos zwierzat, moja corcia ostatnio zle spi i raz jej sie snilo ze bylam pajakiem...maz stwierdzil ze pasuje....

Pflaume też się właśnie zastanawiałam co tam u Ewy,czy już po wszytkim i cieszy się widokiem swojej córci.

reklama
nadzieja, 3 razy patrzylam na twoj suwaczek i nie wierzylam. Ze ty jeszcze dajesz rade tak szalec z porzadkami!?

A ja siedze w lozku i slysze rzenie konia i mysle ciaza mi na glowe padla! Patrze przez okno i nie wierze. Sasiedzi maja konia w gorodku :szok: Normalnie zywy, rzacy kon w malym, przydomowym ogrodku w miescie! Bosssze, gdzie ja mieszkam? :baffled:

hehe... rozbawiłaś mnie ;-) oj nie wiem czy moje sprzątanie jakimś szaleństwem są bo od rana sprzątam 2 pokoje brr... ciągle robie odpoczynki, popijam wode, zagryzam owocka co troche i lece pomalutku z koksem :) Jednak juz podłóg nie dam rady chyba pomyć już nie mówiąc o łazience bo tak narywa mnie kręgosłup że jak się schyle to ciężko do pionu wrócić :szok:

Z tym koniem to naprawde nieźle :-):-D hehe ozdoba ogrodu musi być :)

Do góry