reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Bishopka, szukasz znowu zaczepki? :-D

Ale mi niedobrzeeee, czuję się jakbym zjadła skarpetę, do tego ciągle mnie goni na kibel na dwójeczkę.
IIIII dzisiaj udało mi się kupić farbę! Alleluja! Po 4 dniach przypominania sobie o tym. Ale chyba kolor za ciemny, bo za bardzo uwydatnia moje niedoskonałości skórne w ciąży :-D

reklama
Bishopka, szukasz znowu zaczepki? :-D

Ale mi niedobrzeeee, czuję się jakbym zjadła skarpetę, do tego ciągle mnie goni na kibel na dwójeczkę.
IIIII dzisiaj udało mi się kupić farbę! Alleluja! Po 4 dniach przypominania sobie o tym. Ale chyba kolor za ciemny, bo za bardzo uwydatnia moje niedoskonałości skórne w ciąży :-D
Ależ skąd, gdzież bym śmiała :cool::-D Mucha tak sobie myslę, że jak Ci niedobrze to moze Ty w ciązy jesteś ? :-D:-D:-D:-D A tak poważnie, to wypij coca cole, tylko ta oryginalna, pomaga na nudności.

więcej się nie dało napisać????? Przeczytałam wszystko i połowę zapomniałam...

Tonya wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!

sagaa przykro mi z powodu męża, miejmy nadzieję że nie jest tak źle z tym kolanem...

Bishopka jak zwykle się uśmiałam... mój to by nie zauważył mojej nieobecności nawet przez pól nocy:-D

a gdzie szuszu?

Dzień dobry Paniom:)
Tu B. a w całości Bartek od Ewy :)
No więc dziś nas do szpitala przyjęto i zaplanowano rozwiązanie ciąży poprzez cc na jutro jeżeli nie będzie jakiś nagłych przypadków. Ewa czuje się dobrze choć widać już powoli stresik związany z porodem. Prosiła aby Was wszystkie pozdrowić i prosiła o trzymanie kciuków. Jutro na pewno napiszę co dalej się działo:)

Tatusiu, dziekujemy za info i trzymamy mocno kciuki za Ewę i Waszą córeczkę. Proszę przekazac buziaki Ewie :-) i oczywiście malutkiej jak juz sie pojawi na swiecie.

sagaa probowalam kiedys, jak juz mnie przypililo to go jakos tam "zagadalam" itp i z nienacka juz bylam u gory i nie mial wyjscia hehe, ale pozniej juz nie bylo tak latwo - uciekal mi i mowil ze zboczencem jestem,a le ostatnio dalam mu do poczytania kilka artykulow ktore znalazlam dzieki ktores z was bo dala linka na jakas sprawe a ja na tamtej stronie troche pogrzebalam i...mial teraz w pracy przemyslec je i zobaczymy....w czwartek lub piatek
pflaume nie jestes sama ja tez jeszcze daleko w tyle hmmm moze wymienimy sie w razie co tel? bo te nasze kolezanki szybciej sie wszystkie rozpakuja i nie beda mialy czasu pozniej poinformowac laski na forum ze urodzilysmy hihihi
malgoo ale fajnie, przyslij tego konia do mnie - uwielbiam koniki...

reklama
Do góry