reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Bishopka, szukasz znowu zaczepki? :-D

Ale mi niedobrzeeee, czuję się jakbym zjadła skarpetę, do tego ciągle mnie goni na kibel na dwójeczkę.
IIIII dzisiaj udało mi się kupić farbę! Alleluja! Po 4 dniach przypominania sobie o tym. Ale chyba kolor za ciemny, bo za bardzo uwydatnia moje niedoskonałości skórne w ciąży :-D

reklama
Bishopka, szukasz znowu zaczepki? :-D

Ale mi niedobrzeeee, czuję się jakbym zjadła skarpetę, do tego ciągle mnie goni na kibel na dwójeczkę.
IIIII dzisiaj udało mi się kupić farbę! Alleluja! Po 4 dniach przypominania sobie o tym. Ale chyba kolor za ciemny, bo za bardzo uwydatnia moje niedoskonałości skórne w ciąży :-D
Ależ skąd, gdzież bym śmiała :cool::-D Mucha tak sobie myslę, że jak Ci niedobrze to moze Ty w ciązy jesteś ? :-D:-D:-D:-D A tak poważnie, to wypij coca cole, tylko ta oryginalna, pomaga na nudności.

więcej się nie dało napisać????? Przeczytałam wszystko i połowę zapomniałam...

Tonya wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!

sagaa przykro mi z powodu męża, miejmy nadzieję że nie jest tak źle z tym kolanem...

Bishopka jak zwykle się uśmiałam... mój to by nie zauważył mojej nieobecności nawet przez pól nocy:-D

a gdzie szuszu?

Dzień dobry Paniom:)
Tu B. a w całości Bartek od Ewy :)
No więc dziś nas do szpitala przyjęto i zaplanowano rozwiązanie ciąży poprzez cc na jutro jeżeli nie będzie jakiś nagłych przypadków. Ewa czuje się dobrze choć widać już powoli stresik związany z porodem. Prosiła aby Was wszystkie pozdrowić i prosiła o trzymanie kciuków. Jutro na pewno napiszę co dalej się działo:)

Tatusiu, dziekujemy za info i trzymamy mocno kciuki za Ewę i Waszą córeczkę. Proszę przekazac buziaki Ewie :-) i oczywiście malutkiej jak juz sie pojawi na swiecie.

sagaa probowalam kiedys, jak juz mnie przypililo to go jakos tam "zagadalam" itp i z nienacka juz bylam u gory i nie mial wyjscia hehe, ale pozniej juz nie bylo tak latwo - uciekal mi i mowil ze zboczencem jestem,a le ostatnio dalam mu do poczytania kilka artykulow ktore znalazlam dzieki ktores z was bo dala linka na jakas sprawe a ja na tamtej stronie troche pogrzebalam i...mial teraz w pracy przemyslec je i zobaczymy....w czwartek lub piatek
pflaume nie jestes sama ja tez jeszcze daleko w tyle hmmm moze wymienimy sie w razie co tel? bo te nasze kolezanki szybciej sie wszystkie rozpakuja i nie beda mialy czasu pozniej poinformowac laski na forum ze urodzilysmy hihihi
malgoo ale fajnie, przyslij tego konia do mnie - uwielbiam koniki...

reklama
Do góry