reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

witam ponownie
bishopka hahaha dobre to bylo
flower gratulacje ciotka;-)
sagaa ja wole sobie nie wyobrazac... bo tylko narobie sobie ochoty i dupa, maz wraca w czwartek wieczorem lub w piatek ale i tak nikle szanse ze cos bedzie bo znow bedzie sie wykrecac- bo mala w brzuchu :angry: :-(

reklama
Moja drzemka dobiegła końca - nie cała godzinka (dobre i to...). Siostra zadzwoniła zebym na skeypa weszła. Trosze sił nabrałam, musze obiad nastawić :szok: ładnie o tej godzinie - pobijam swoje rekordy, ale tłumacze sobie że pod koniec ciąży to tak można ;-);-).

Dziewczyny czujecie czasem taki rozrywający ból w spojeniu łonowym(chyba tak się to nazywa...) ? Bo ja mam wrażenie że jak mały kręci głową tak mocniej to tak jakby chciało mi kości rozerwać :-( jakie to jest nie miłe i bolesne :-(.

Karola to wybij mu z glowy jakies wykrety i dosiadaj go:-)
Nadzieja ja tak mam czasem....
No to Gabiczek bedzie nastepna chyba :-)

zero newsów od siostry (szwagra) od ponad 8h:szok:

wiecie co oglądam sobie jeden z filmików instruktażowych (któraś z dziewczyn wrzucała linka w odpowiednim wątku) o szwach krocza po porodzie i aż mnie wcięło - cytuję: "opróżnianie pęcherza moczowego częste nawet tak co 4 godziny" buahahha chyba padnę ja średnio co godzinę latam od początku ciąży. Aż się nasuwa tekst - co Ty wiesz o częstym sikaniu (no chyba że już zapomniała :p)

ale tu cicho sza dzisiaj :szok: pewnie się rozmowy rozkręcą jak ja czasu nie bede miała hehe - a wtedy nadrabiania co nie miara !!!!!!!! ;-)

Pozdrowionka !

dominic, co to za zakłady ?:-D
cokies, agulalula, bez obaw :-)
agulalula, ja już wyznaczyłam sobie datę porodu na 15;-). Myślę, że dla ZUSu po naszych przebojach taka opcja również będzie korzystna (nie będę im wisieć na głowie:-D)

reklama
Do góry