reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Mlodam, trzymam kciuki:tak:
Flower, oby siostra jak najszybciej i bezproblemowo urodziła. No i gratki, ciotka :tak:

Ja jadę na wizytę na 18. Nie chce mi się powiem szczerze, hehehe

reklama
Flower powodzenia dla siostry i oby już było bliżej końca :-)

Mlodam i Asiacur trzymam kciuki za wizyty!

A mi dziś spuchły stopy jak nigdy i buty na koturnie na rocznicową kolacyjkę odpadają :no: pozostają sportowe sandałki - jedyne w które się zmieszczę:baffled:

Śmiejecie sie z cudzego nieszczęścia, a on mnie tak przestraszył w tym kibelku :-D otworzył drzwi tak cicho, zeby chyba móc uciec jakbym faktycznie rodziła :-D
Flower kciuki za siostre i gratulacje (wczesne ale zawsze) za zostanie ciocia. :-)

DEVI OLI zobaczymy w jakiej kondycji wroci maz z pracy:p bylam dzis z wynikami z wyamzu i wsio gra infekcja pomalu odpuszcza wiec musze tylko pomyslec na dogodna pozycja dla mnie i meza bo ja juz na Jezdzca nie dam rady zasapie sie <hahaaaha> a kolano prawie od meza do kazdej potrzebne:p ruszcie wyobrazniami:p;:D
Bishopka usmialam sie ;-)
Asiaciur Mlodam 3 mam kicukasy;-)
Nadzieja ja tez skakalam robila i mi nic nie pomaga oby Tobie sie udalo szybciej:D
Flower kciukasy zacisniete ze siske a Ty przpakowuj sie bo na pewno jak juz pojdziesz to rodzic <lol>:-)

Tonya smacznej kolacji i najlepszego jeszcze raz:-) ja ci skladalam zyczenia juz w sobote :rofl2: a ktos inny pamietal ze to dzis tylko nie wiem ktora...
Anka witaj jak bedziesz miala net odzywaj sie czesciej;-)
Malgoo powodzonka na masazu raczek oby Ci pomoglo;-)
A ja w srode na przeplywy moze uda mi sie ja namowic zeby zczaila co mi sie tam dzieje czy juz jakies rozwarcie czy cos ...???:-)

a moja siostra rodzi - i teraz to już nie fałszywy alarm.

oooo :):) to napewno emocje są :tak: Trzymam kciuki za siostre !!!

Saga właśnie zrobiłam sobie przerwe na jedzonko i z każdą kanapką coraz słabsza się czuje (chyba przez gorącą cherbatke). Coś czuje że moje sprzątanie i zapał skączy się dzrzemką za pare minut :-) oj tak !!!!:tak:

młoda, asiacur - udanych wizyt !!!!

spadam się legnąć :rofl2:

witam kobitki :-D co za noc straszna :angry: od 3 nie spałam chyba do 5 , zasypiałam na 5 minut i budziłam się raz na lewą stronę raz na prawą i nie mogłam spać. a gdy w końcu udało mi się to po 6 wstałam do WC :wściekła/y: masakra a o 7 pobudka na chwile bo M do pracy wstał. w końcu zasnęłam i obudziłam się o 10 poleżałam sobie chwilkę i tak jakoś odleciałam że obudziłam się o 12. buzia tak mi się otwiera że szok.

reklama
Nadzieja drzemaj kochana;-)
Beti taka noc chyba miala wieszoc z nas nie wpominajac ze mam tak samo jak Ty.... lezalam teraz i wstalam bo musze obad zrobic mojemu mezulkowi...chyba ta pogoda nie sprzyja niczemu;/

Do góry