reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Mlodam, trzymam kciuki:tak:
Flower, oby siostra jak najszybciej i bezproblemowo urodziła. No i gratki, ciotka :tak:

Ja jadę na wizytę na 18. Nie chce mi się powiem szczerze, hehehe

reklama
Flower powodzenia dla siostry i oby już było bliżej końca :-)

Mlodam i Asiacur trzymam kciuki za wizyty!

A mi dziś spuchły stopy jak nigdy i buty na koturnie na rocznicową kolacyjkę odpadają :no: pozostają sportowe sandałki - jedyne w które się zmieszczę:baffled:

Śmiejecie sie z cudzego nieszczęścia, a on mnie tak przestraszył w tym kibelku :-D otworzył drzwi tak cicho, zeby chyba móc uciec jakbym faktycznie rodziła :-D
Flower kciuki za siostre i gratulacje (wczesne ale zawsze) za zostanie ciocia. :-)

DEVI OLI zobaczymy w jakiej kondycji wroci maz z pracy:p bylam dzis z wynikami z wyamzu i wsio gra infekcja pomalu odpuszcza wiec musze tylko pomyslec na dogodna pozycja dla mnie i meza bo ja juz na Jezdzca nie dam rady zasapie sie <hahaaaha> a kolano prawie od meza do kazdej potrzebne:p ruszcie wyobrazniami:p;:D
Bishopka usmialam sie ;-)
Asiaciur Mlodam 3 mam kicukasy;-)
Nadzieja ja tez skakalam robila i mi nic nie pomaga oby Tobie sie udalo szybciej:D
Flower kciukasy zacisniete ze siske a Ty przpakowuj sie bo na pewno jak juz pojdziesz to rodzic <lol>:-)

Tonya smacznej kolacji i najlepszego jeszcze raz:-) ja ci skladalam zyczenia juz w sobote :rofl2: a ktos inny pamietal ze to dzis tylko nie wiem ktora...
Anka witaj jak bedziesz miala net odzywaj sie czesciej;-)
Malgoo powodzonka na masazu raczek oby Ci pomoglo;-)
A ja w srode na przeplywy moze uda mi sie ja namowic zeby zczaila co mi sie tam dzieje czy juz jakies rozwarcie czy cos ...???:-)

a moja siostra rodzi - i teraz to już nie fałszywy alarm.

oooo :):) to napewno emocje są :tak: Trzymam kciuki za siostre !!!

Saga właśnie zrobiłam sobie przerwe na jedzonko i z każdą kanapką coraz słabsza się czuje (chyba przez gorącą cherbatke). Coś czuje że moje sprzątanie i zapał skączy się dzrzemką za pare minut :-) oj tak !!!!:tak:

młoda, asiacur - udanych wizyt !!!!

spadam się legnąć :rofl2:

witam kobitki :-D co za noc straszna :angry: od 3 nie spałam chyba do 5 , zasypiałam na 5 minut i budziłam się raz na lewą stronę raz na prawą i nie mogłam spać. a gdy w końcu udało mi się to po 6 wstałam do WC :wściekła/y: masakra a o 7 pobudka na chwile bo M do pracy wstał. w końcu zasnęłam i obudziłam się o 10 poleżałam sobie chwilkę i tak jakoś odleciałam że obudziłam się o 12. buzia tak mi się otwiera że szok.

reklama
Nadzieja drzemaj kochana;-)
Beti taka noc chyba miala wieszoc z nas nie wpominajac ze mam tak samo jak Ty.... lezalam teraz i wstalam bo musze obad zrobic mojemu mezulkowi...chyba ta pogoda nie sprzyja niczemu;/

Do góry