reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
hmmm devi ty masz chyba jakas fajna prace - co chwile jakis nowy post sie pojawia z Twojej strony
w mojej by to nie przeszlo nawet zebym tylko raz cos napisala, no ale moja praca to wrrr koniec tematu bo szkoda czasu na myslenie o niej

hmmm devi ty masz chyba jakas fajna prace - co chwile jakis nowy post sie pojawia z Twojej strony
w mojej by to nie przeszlo nawet zebym tylko raz cos napisala, no ale moja praca to wrrr koniec tematu bo szkoda czasu na myslenie o niej
karola- bo ja pomiedzy ksiegowaniem jednego dokumentu a drugiego klikam na Was :p

No aż tyle :laugh2: w piątek będę na miejscu, w sobotę mogę zacząć rodzić :-D

Szalona Kobieta :-D hehe !!!!

Tonya - również życze wszystkiego naj naj naj :):):)
saga - trzymam kciuki za męża !!!!!
devi - spryciura z Ciebie ;)

2 okna umyte, zasłony wywieszone - o MAtkooooooo już mnie wszystko boli - mam nadzieje że po porodzie siły i kondycja wróci bo jak nie to tylko na wystawe antyków się nadaje .... !!!!!!!!!!!:baffled: :szok:

Witam sie i ja.
Dzis jeszcze leniu****e ale od srody mam zamiar robic porzadki, mycie okien itp., choc nie wiem czy mi małżon pozwoli. Pobolewał mnie brzuch przez weekend, a ten sie zeschizował i omal nie urodziłam w nocy przez niego ;-) zwyczajnie poszłam oddac mocz do porcelanki, cisza, spokój, więc sie zamysliłam, a tu nagle delikatnie otworzyły sie drzwi od wc i głos meza " a co ty tu robisz?" :-D malo nie wpadlam do muszli (me wielkie gabaryty zatarasowaly do niej wejscie) i odpowiedzialam :zawstydzona/y:szczam!!! :zawstydzona/y:, a wlasciwie wywrzeszczalam. Facet, ktorego normalnie nie mozna dobudzic zestresowal sie sikaniem nocnym :-D:-D

, tylko jaka to pozycja może być z kolanem :rofl2:?

No jak to jaka? Szczekająca, ;-)

Tonya, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :tak:
Mlodam, ja też puchnę. dziś szczegolnie wlasnie. rece i nogi masakra. poza tym cukier mam w normie, i ciśnienie też.

Współczuję Wam co do spania. Ja jakoś daję radę. Wstaję tylko dwa razy, hehehe no i budzę się jak mi zdrętwieje bok. Poza tym do 9 czasem prześpię.

Bishopka :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry