reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Hejka!

u mnie koszmarnej nocy ciąg dalszy. Byłam odrobinkę sprytniejsza i wzięłam nospę przed zaśnięciem, potem jeszcze w nocy i ten lewo-boczny ból jakoś dał pospać, choc nie powiem, że i tak łapał, ale wydaje mi się że miej wstawałam.

ale jak nie urok to przemarsz wojsk jak to moja mama mówi, dłonie, stopy mam spuchnięte masakrycznie, coś nawet zauważyłam że buzia odrobinkę nie moja :-( dobrze że dziś wizyta, oby to nie było powodem wysłania wcześniejszego do szpitala! :wściekła/y: ale lekarka zrobi co trzeba.
Saga kciukasy za męża, oby szybko wyzdrowiał, niestety kolano jak siada to paskudnie :-( wiem coś o tym

reklama
Oli-a moze sagaa ma ulubiona pozycje do ktorej zdrowe kolano jest nie zbedne :p

Kurcze tez musze sie do fryzjera umówic...ale jeszcze czasu troche mam :)

...wziełam się za te porządki ale pare skłonów i sapie jak stara babuleńka - oj nie bedzie łatwo. Masakra jakaś... Br.. ide myć okna :):)

Hehe Oli B. Ty musisz się trzymać - tyle kilosów :szok: !!!!

Witam się i ja :-)

Tych chłopów, co to o Was nie dbają to zrobię listę, kupię strzelbę i zastrzelę dosłownie :wściekła/y:

Tyle wczoraj naskrobałyście, że chyba nie dam rady wszystkim odpisać.

Karolap dzięki za znalezionego linka do cyckonoszów - takie tam mega rozmiary, że na pewno w któryś się zmieszczę ;-)

JJ wszystkiego naj naj naj z okazji wczorajszej rocznicy! I napisz koniecznie jak było :-)

Malgo fajnie, że imprezka się udała i że przyjaciółka trochę nadrobiła na koniec...

Sagaa współczucia - no jak się wali to naprawdę na całej linii...oby to nic poważnego z tym kolanem nie było, no i wyrozumiałego szefa mu życzę. Dzięki za pamięć o rocznicy - to już dziś :-) Trzy szczęśliwe latka nam minęły...

Akutan zobaczyć takiego bąbla małego, to chyba bezcenne doświadczenie...

Ewa powodzenia i czekamy na info od B. :-)

Igasia szacunek za urodzenie przez SN takiego klopsika. Ale swoją drogą to przy tak dużych dzieciach nie rozumiem upierania się lekarzy przy SN. Jak poród nie idzie, to nie ma na co czekać tylko ciąć, a nie potem kleszczy używać i kazać rodzicom czekać w stresie na być może niemiłe konsekwencje zabiegowego porodu.

Dominic super się czyta takie dobre wieści o Dominiczku, a z niego to naprawdę słodziak i taki maleńki jest....aż się można rozczulić

Cześć babeczki :-)
Znowu dziś dopadła mnie bezsenność -nie mam już żadnych wątpliwości ja się w nocy juz nie wyśpię ,dziś od 3,30 do 7 nie spałam o 5 malowałam piznokcie :-D i o 5 dołączyła do mnie córka i siedziałyśmy obie u niej w pokoju i gadałyśmy A O 7 OBIE ZASNEŁYŚMY JA OBUDZIŁAM SIĘ O 10 ONA O 11:szok:
Sagga-WSPÓŁCZUJĘ MĘŻOWI -kolano masakra ból musi mieć niesamowity :no:
Jutro mam wizytę z usg i już się nie mogę doczekać podania terminu cc,ale jestem ciekawa jak tam mój młody urósł:tak:
Tonya-wszystkiego NAJ Z OKAZJI ROCZNICY!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
hejka
ja bylam dzis na badaniach, rano taka piekna pogoda a teraz dupa.... leje az nie moge sie zebrac do wyjscia a musze pare rzeczy zalatwic...

tonya wszystkiego NAJJJJJJ!!!!

a noc mialam dzis ciezka najpierw prawie 1.5 godz meczylam sie zeby zasnac , najpierw ja sie kkrecilam a pozniej mala - jak dala czadu to myslalam ze mi chce wyskoczyc z brzucha, raz wlazenie pod zebra a raz czulam ja tak nisko ze bylam w szoku, no i deptanie po pecherzu wrocilam z siku i czuje ze chyba znow mmusze, dzis pobilam rekord we wstawaniu w nocy do wC!!!!!

Do góry