reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

maggie jeden dzien tylko nas różni, ale ja mam rodzic SN, wiec chyba bedziesz pierwsza :-)
Mucha ,oge byc a Twoich snach razem z maggie ;-) beda bardzie...hmm "erotyczne" :-D
karolinkaz miło, ze mnie rozumiesz, nie moge urodzic !!!! :-D
Szuszu witaj w klubie marudzących, fajnie, ze nie tylko ja cierpie na ból pachwin, pleców itp. :-D (ale jestem swinia, ze pisze fajnie :zawstydzona/y:)

reklama
AGULALULA ja jestem taka dziewczyna co jeszcze nie ma dosc...choc niecierpliwe sie do 2 tygodni bo chcialabym aby ciaza byla donoszona, a potem moze jeszcze trwwwwwwwaaaaac, czy ja jestem normalna? chyba nie, bo dzis znowu mam jakies dziwne hustawki nastrojow...

ANULEK TY to pracus jestes z tymi ogorkami, nalesnikami i w ogole...

maz pojechal z corcia po rybke na obiad, a ja najchetniej bym sobie gdzies poszla polazic po parku, ale mam czekac a potem gotowac...

DOMINIC wielkie caluski i usciski dla naszego bohatera kochanego!

EWA, AANKA poniedzialek...kciuki bede trzymac!

LANA fajnie ze taki power...

ach nie wiem co jeszcze, aha MUCHA i MAGGIEWy to zgrany duet jestescie!

Hej laski

Zaraz zabieram sie na ogranianie domku, trzeba pozadek zostawic, lozeczko przeniesc do spypialni i czekam na niespodzianke od M na 1 rocznice slubu, ktora przypada w pon

No to mamy rocznicę w tym samym dniu, tyle, że my trzecią :-)

Susumali też chyba jestem nienormalna, bo jeszcze nie mam dość tej ciąży, bardziej nie mogę się doczekać młodego po tej stronie brzucha, niż mi ciąża doskwiera. Ale to pewnie dlatego, że generalnie nic mi nie jest, poza totalnym leniem dziś ;-)

Dominic 2-godzinne kangurowanie - też tak chcę :-D

Ewa, Aanka powodzenia - może będziecie następne i się załapiecie na tą teorię o pełni ;-)

Sagaa jak tak często sikasz, to pewnie brzuch masz już bardzo opuszczony - ja Ci mówię, że to już tuż tuż....

Maggie, Mucha wy to się chyba na tą porodówkę razem położycie i będziecie na telefonach wisieć :-D;-)

A propos przeczuć co do terminu, to jakoś tak czuję, że się na koniec lipca wyrobię, ciekawe czy się sprawdzi...

Mi się poród jeszcze nie śnił...

Bishopka, oooo zgrozo! jeszcze tego brakowało ;-) :-D

Tonya, ja już nawet proponowałam maggie wspólne zamieszkanie ale co mnie bardzo dziwi- nie chciała:-D

a ja już mam tak dość,że dzisiaj mnie naszły takie myśli,że mogę nawet urodzić naturalnie byle już mieć to za sobą. Te co wiedzą jaki mam stosunek do sn to mogą sobie wyobrazić w jakim jestem stanie!!!!

a ja już mam tak dość,że dzisiaj mnie naszły takie myśli,że mogę nawet urodzić naturalnie byle już mieć to za sobą. Te co wiedzą jaki mam stosunek do sn to mogą sobie wyobrazić w jakim jestem stanie!!!!

Oj Maggie to faktycznie kiepsko u Ciebie...może podeślę Ci trochę mojego samopoczucia...trzymaj się kochana, już naprawdę niedługo

hejka
a ja dzis poszlam na "zakupy" i wrocilam wnerwiona... wyglada na to z enie bede miala stanika do karmienia! wszedzie same te zwykle bawelniane, jeden znalazlam dosc ladny z fiszbinami i co? - nawet babka jak zobaczyla go na mnie byla w szoku co to za kroj
miszeczke mialam praktycznie do ramiona ramiaczko zaczynalo sie na plecach!!!! pozniej w domu towarowym znalazlam juz takie ladniejsze to... nie bylo rozmiarow aja teraz mam miseczke D- przeciez to nie sa jakies balony.....echhh
poza tym przymierzlam stanik z miseczka E i byl jak na teraz a przeciez podobno trzeba wieksza miseczke... to takich duzych juz nie bylo....

susumali ja mam termin na 25.08 a tez jakies dziwne przeczucie ze tak ok 15-16 urodze, moze to podswiadomosc ;-)
karolinkaz u mnie to samo totalny len, nic mi sie nie chce, nawet zwyklych porzadkow jakos nie moge zrobic....

a kupilam cos dla malej :-)

Maggie dasz rade na pewno.... ale ja Cie rozumiem z tym ze ja chce SN i juz moge pojsc na porodowke ...
opowiem wam swieza historie dziewczyna ktora miala u nas teramin na 11 lipca stal sobie wczoraj na ulicy jak jechalam z mezem na rowerkach rycze do niej: Justyna czekasz na mnie < byla 4 dni po terminie> a ona: ze tak.. heh pozniej widzialam ja na tym festynie z mezem i dzis bylam w sklepie co sie okazuje ze wrocila o 24 do domu odeszly jej wody pogotowie ja wzielo i o 2 maly byl juz na swiecie ja tez chce taki express porod... dzis kilka osob mnie spotkalo i mowi mi jeszcze sie kulasz itd. nie nawidze tego ale co zrobic i dalej gadali :to musisz na festyn isc a ja: tak to jest moj plan festyn wiejska potancowa i jutro ide rodzic <loL> :D chyba sie wszyscy zgadali albo na twarzy mam wypisane "mam dosc ciazy":p
co do sikania bylam w szoku owszem duzo pilam ale nie az tyle zeby tyle razy wstawac sikac ;/boli mnie dzis dziwnie brzuch na dole ... a i moja qzynka idzie w pn do szpitala i ma we wtorek cesarke a u nas w rodzinie jest tak ze zachodzimy parami w ciaze i zawsze rodzimy w tych samych dniach albo kilkudniowych odstepach wiec kto wie moze to jakis znak heheh a teraz spadam pojde sie kapac i hej atance hulance :D milego weeku kochane;-)

reklama
karola- na poczatku tygodnia wklejalam link do aukcji allegro gdzie kupilam stanik do karmienia z fiszbinami. Jestem z niego zadowolna bo i wygodny i z rozmiaramii trafilam (zgodnie z podana tabelka wymiarow na aukcji)...moze sobie zerknij :)

ja tez ciazy nie szczegolnie mam dosc- brzuszek nie duzy, dolegliwosci brak, noce przespane, porodu sie nie boje...najbardziej przeraza mnie nieodwracalna zmiana w zyciu...wciaz sie zastanaiwma czy podolamy nowym zadaniom, czy bedzimey dobrymi rodzicami, czy nie zrobimy zbyt wielu bledow, czy Mikołaj bedzie szczesliwy za kilkanasie lat....

Do góry