reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

maggie, a Ty nie musisz chaty ogarnąć albo co? Nawet przy sobocie się mnie czepiasz :-D.
Śniło mi się dzisiaj, że rodzę, jestem już na fotelu (poród przedwczesny) i mówię do lekarzy 'momencik muszę wysłać smsa' i zestresowana szukałam Twojego numeru. To już jest chore jak zaczynasz mi się śnić po nocach!
A już myslalam, że maggie weszla na porodówke i zaczeła odbierac porod :-D
karolinkaz. mnie tez sie nic nie chce :-(
Dominic buziaki dla małego Dominika :-)
A mnie chwilami pobolewa brzuch, ale przestaje, za to pan mąż sie stresuje :-D i jeszcze troche, to nawet pierdnąć będzie chciał za mnie :-D Ogolnie to sobie mysle ze powinnam urodzic, jakby co to dopiero w srode, bo na tablicy wylookałam huśtawkę fisher price 4w1 nowa za 120 zł i jestem z baba umówiona na wtorek, wiec nie moge teraz rodzić i tyle.

reklama
Bishopka każdy powód dobry,żeby nie urodzić:-) widzę,że mamy podobne terminy....

Tylko jak mój gin ma takie samo podejście jak mój chłop, czyli 'mamy czas' to Wy wszystkie urodzicie a ja do wrześniówek dojdę:-D
ale może wtedy mój chłop się wyrobi z pokojem dla młodej:-D

maggie, to faktycznie masz dużo do zrobienia.. pewnie tak jak ja, musisz zjeść śniadanie :-D

mucha ja już posprzątałam 1 pokój, zrobiłam zakupy i śniadanie:-D muszę poprasować ale mi się nie chce:(

Bishopka, jeszcze tego brakowało żeby maggie była obecna 'duchem i ciałem' w moich snach :-D.

maggie, cieniasie! Ja posprzątałam już 4 pokoje, dwa korytarze, i została mi tylko łazienka. Ale brzuch i plecy tak napindalają że ledwo się schylam :-D. A potem idę na moje wiejskie miasto po farbę (może tym razem nie zapomnę).

A teraz ja ponarzekam: Dziewczyny ledwo żyję, wczoraj myślałam że nie wrócę ze spotkania do domu, tak mnie brzuch cały bolał, pachwiny i plecy że masakra po prostu:wściekła/y:
A dłonie mam tak spuchnięte, że mam problem ze zgięciem palców..Nie wiem co się dzieje, z Wiki na tym etapie aż tak obolała nie byłam..
A mój syn ciągle się wierci i ma czkawkę i chciałabym już nie mieć brzucha;-) Najlepiej przespać te 3 tygodnie:-)

mucha ja starsza jestem to szybciej się męczę:-D poza tym mam takiego lenia,że szok.....

szuszu witam w klubie.... mnie też wszystko boli... juz nawet nie mam siły narzekać bo za dużo tego.... A co się ruszę to stękam jak stara babcia...

o widze ze dalej drukujecie od rana;p
Dominic super ze z malym ok zycze wytrwalosci ;-)
Ewa Anka wy to na 100% kolejne rodzicie;-)
Mucha ty jestes zakret hahahah kup se ta farbe w koncu:p
Maggie Mucha jak wy macie o sobie juz sny to ja nic wiecej nie chce wiedziec http://emoty.blox.pl/resource/509.gif

Anulek zycze powodzonka ja posprzatalam i juz mi sie nic nie chce;/
Karolinkaz mialam tak dokladnie caly zeszly tydzien mialam wszystko w powazaniu ... chyba przychodzi po prostu taki moment...
AKutan milych zakupow;-)
Szuszu narzekaj ile wlezie;-) ja juz tez mam dosc tego ciezaru....
Lana podobno przed porodem mozna dostac takiej weny a Ty i tak za chwile tez na cc wiec dzialaj co sie bedziesz obijac :D
Hej AGa Irlandia :D
widze ze sny porodowe to juz kazda ma niezle a jadzispbilam sama siebie w ciazy wstawalam conajmniej 10 razy sikac jak nie 15 kumacie cos z tego????
BIshopka niezle moj maz tak nie jest chetny jak Twoj...;/
Asiaciur to opoczywaj i ciesz sie wolnoscia poki mozesz :-)

Ostatnia edycja:
maggie, a ja mam więcej kg i się szybciej pocę :-D.

szuszu, myślę że każda z nas ma dosyć już ciąży

sagaa, mów mi więcej komplementów :-D.

mucha chyba nie ma dziewczyny na tym forum która by już nie miała dość tej ciąży :-p ja wczoraj wieczorem błagałam żeby ten co ukradł mi moje małe zgrabne stópki mi je łaskawie oddał - masakra jak one wyglądały!

Racja, chyba nie ma takiej dziewczyny:-) Choć ja tam nie narzekam bo w porównaniu do Was to chyba nic mi nie jest, co nie zmienia faktu, że brzucha z chęcią bym się pozbyła.

Zagoniłam się do roboty, umyłam okna, powiesiłam firanki i ogólnie zrobiłam jakiś taki porządek w tym naszym pokoju, kuchnie mam w dupie, niech teściowa coś zrobi:-D

Bishopka skoro z huśtawką umówiona jesteś to priorytet! Nie możesz rodzić:-D

Maggie każdy ma czas! A co my w końcówce ciąży jesteśmy czy co, że czasu miały byśmy nie mieć? :-D

Szuszu jeszcze chwilę i wszystko wróci do normy:-) Oby... :-D

Sagaa tyle razy do ubikacji? Współczuję, ja chodzę tylko raz i to tylko dlatego, że zawsze wieczorem się opiję wody jak pijak jakiś:-D Tak się zastanawiam, może ja w ogóle w ciąży nie jestem:baffled:

reklama
dziń dybry dziewczyny :-D ja myślałam że będę musiała z 20 stron przeczytać by was nadrobić a tu tak cicho :szok: czyżby każda miała już dość czy odwrotnie wzięły się baby do roboty :-D :-D :-D ja kompletnie nie mam siły na sprzątanie od ponad tygodnia , nic nawet odkurzać mi się nie chce. ale co nie co trzeba :tak: mój od rana sprząta w samochodzie a ja leże brzuchem do góry :evil: he he może później się ruszę :zawstydzona/y: już zapomniałam co chciałam napisać i komu :wściekła/y:

Do góry