reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

maggie, a Ty nie musisz chaty ogarnąć albo co? Nawet przy sobocie się mnie czepiasz :-D.
Śniło mi się dzisiaj, że rodzę, jestem już na fotelu (poród przedwczesny) i mówię do lekarzy 'momencik muszę wysłać smsa' i zestresowana szukałam Twojego numeru. To już jest chore jak zaczynasz mi się śnić po nocach!
A już myslalam, że maggie weszla na porodówke i zaczeła odbierac porod :-D
karolinkaz. mnie tez sie nic nie chce :-(
Dominic buziaki dla małego Dominika :-)
A mnie chwilami pobolewa brzuch, ale przestaje, za to pan mąż sie stresuje :-D i jeszcze troche, to nawet pierdnąć będzie chciał za mnie :-D Ogolnie to sobie mysle ze powinnam urodzic, jakby co to dopiero w srode, bo na tablicy wylookałam huśtawkę fisher price 4w1 nowa za 120 zł i jestem z baba umówiona na wtorek, wiec nie moge teraz rodzić i tyle.

reklama
Bishopka każdy powód dobry,żeby nie urodzić:-) widzę,że mamy podobne terminy....

Tylko jak mój gin ma takie samo podejście jak mój chłop, czyli 'mamy czas' to Wy wszystkie urodzicie a ja do wrześniówek dojdę:-D
ale może wtedy mój chłop się wyrobi z pokojem dla młodej:-D

maggie, to faktycznie masz dużo do zrobienia.. pewnie tak jak ja, musisz zjeść śniadanie :-D

mucha ja już posprzątałam 1 pokój, zrobiłam zakupy i śniadanie:-D muszę poprasować ale mi się nie chce:(

Bishopka, jeszcze tego brakowało żeby maggie była obecna 'duchem i ciałem' w moich snach :-D.

maggie, cieniasie! Ja posprzątałam już 4 pokoje, dwa korytarze, i została mi tylko łazienka. Ale brzuch i plecy tak napindalają że ledwo się schylam :-D. A potem idę na moje wiejskie miasto po farbę (może tym razem nie zapomnę).

A teraz ja ponarzekam: Dziewczyny ledwo żyję, wczoraj myślałam że nie wrócę ze spotkania do domu, tak mnie brzuch cały bolał, pachwiny i plecy że masakra po prostu:wściekła/y:
A dłonie mam tak spuchnięte, że mam problem ze zgięciem palców..Nie wiem co się dzieje, z Wiki na tym etapie aż tak obolała nie byłam..
A mój syn ciągle się wierci i ma czkawkę i chciałabym już nie mieć brzucha;-) Najlepiej przespać te 3 tygodnie:-)

mucha ja starsza jestem to szybciej się męczę:-D poza tym mam takiego lenia,że szok.....

szuszu witam w klubie.... mnie też wszystko boli... juz nawet nie mam siły narzekać bo za dużo tego.... A co się ruszę to stękam jak stara babcia...

o widze ze dalej drukujecie od rana;p
Dominic super ze z malym ok zycze wytrwalosci ;-)
Ewa Anka wy to na 100% kolejne rodzicie;-)
Mucha ty jestes zakret hahahah kup se ta farbe w koncu:p
Maggie Mucha jak wy macie o sobie juz sny to ja nic wiecej nie chce wiedziec http://emoty.blox.pl/resource/509.gif

Anulek zycze powodzonka ja posprzatalam i juz mi sie nic nie chce;/
Karolinkaz mialam tak dokladnie caly zeszly tydzien mialam wszystko w powazaniu ... chyba przychodzi po prostu taki moment...
AKutan milych zakupow;-)
Szuszu narzekaj ile wlezie;-) ja juz tez mam dosc tego ciezaru....
Lana podobno przed porodem mozna dostac takiej weny a Ty i tak za chwile tez na cc wiec dzialaj co sie bedziesz obijac :D
Hej AGa Irlandia :D
widze ze sny porodowe to juz kazda ma niezle a jadzispbilam sama siebie w ciazy wstawalam conajmniej 10 razy sikac jak nie 15 kumacie cos z tego????
BIshopka niezle moj maz tak nie jest chetny jak Twoj...;/
Asiaciur to opoczywaj i ciesz sie wolnoscia poki mozesz :-)

Ostatnia edycja:
maggie, a ja mam więcej kg i się szybciej pocę :-D.

szuszu, myślę że każda z nas ma dosyć już ciąży

sagaa, mów mi więcej komplementów :-D.

mucha chyba nie ma dziewczyny na tym forum która by już nie miała dość tej ciąży :-p ja wczoraj wieczorem błagałam żeby ten co ukradł mi moje małe zgrabne stópki mi je łaskawie oddał - masakra jak one wyglądały!

Racja, chyba nie ma takiej dziewczyny:-) Choć ja tam nie narzekam bo w porównaniu do Was to chyba nic mi nie jest, co nie zmienia faktu, że brzucha z chęcią bym się pozbyła.

Zagoniłam się do roboty, umyłam okna, powiesiłam firanki i ogólnie zrobiłam jakiś taki porządek w tym naszym pokoju, kuchnie mam w dupie, niech teściowa coś zrobi:-D

Bishopka skoro z huśtawką umówiona jesteś to priorytet! Nie możesz rodzić:-D

Maggie każdy ma czas! A co my w końcówce ciąży jesteśmy czy co, że czasu miały byśmy nie mieć? :-D

Szuszu jeszcze chwilę i wszystko wróci do normy:-) Oby... :-D

Sagaa tyle razy do ubikacji? Współczuję, ja chodzę tylko raz i to tylko dlatego, że zawsze wieczorem się opiję wody jak pijak jakiś:-D Tak się zastanawiam, może ja w ogóle w ciąży nie jestem:baffled:

reklama
dziń dybry dziewczyny :-D ja myślałam że będę musiała z 20 stron przeczytać by was nadrobić a tu tak cicho :szok: czyżby każda miała już dość czy odwrotnie wzięły się baby do roboty :-D :-D :-D ja kompletnie nie mam siły na sprzątanie od ponad tygodnia , nic nawet odkurzać mi się nie chce. ale co nie co trzeba :tak: mój od rana sprząta w samochodzie a ja leże brzuchem do góry :evil: he he może później się ruszę :zawstydzona/y: już zapomniałam co chciałam napisać i komu :wściekła/y:

Do góry