reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witam :-) po prawie tygodniowej przerwie :-)
wczoraj wróciłam z wakacji , co do sikania to jakoś mi już przeszło to częste chodzenie do łazienki. Wczoraj wracaliśmy całą noc i nie było żadnego postoju do łazienki:-) a tyle się opiłam ;-)

Natt, sylvi.b , dominic gratuluję maluszków !!! :-) mam nadzieję że nikogo nie pominęłam :-)

a tak poza tym to jakoś ciężko mi uwierzyć że niedługo nasze maluchy będą z nami... gdzie się podziały te wszystkie miesiące ?!

Ostatnia edycja:
reklama
oj naprawde cisza tu dzis az nie wierze
a ja bylam na spacerze z kolezanka nad morzem zjadlam gofra z dzemem i loda pycha hehe
i oczywiscie co chwile zaliczalam jakas knajpke na siku ;-)

KAROLA ale zazdroszcze CI gofra!!! tylko ja bym sobie strzelila z bita smietana, owocami i sosem czekoladowym...szkoda tylko ze BYM SOBIE STRZELILA...

susumali
kiedys tez takie jadlam ale jakos odwidzialo mi sie i teraz tylko z dzemikiem albo popdostu polewa

no jak uslyszalam z ekumpela chce sie wybrac nad morze to od razu moje oczy zamienily sie w dwa goferki hihihi

U mnie wielkie sprzątanie spiżarnio- składzika i innych popierdół- syf aż się kurzy. Komodę Ł skręcił. Naprawiałam sobie torebkę, zapiżamowałam się i teraz czekam aż Ł skończy.
Mucha- sprzątanie można zaliczyć do tych "zabiegów";-)? Raczej patrzenie na sprzątanie, hehe.
Rybkaa właśnie opowiadaj co i jak, czekamy:-)

karola- na poczatku tygodnia wklejalam link do aukcji allegro gdzie kupilam stanik do karmienia z fiszbinami. Jestem z niego zadowolna bo i wygodny i z rozmiaramii trafilam (zgodnie z podana tabelka wymiarow na aukcji)...moze sobie zerknij :)

ja tez ciazy nie szczegolnie mam dosc- brzuszek nie duzy, dolegliwosci brak, noce przespane, porodu sie nie boje...najbardziej przeraza mnie nieodwracalna zmiana w zyciu...wciaz sie zastanaiwma czy podolamy nowym zadaniom, czy bedzimey dobrymi rodzicami, czy nie zrobimy zbyt wielu bledow, czy Mikołaj bedzie szczesliwy za kilkanasie lat....

Devi muszę znaleźć tego linka, bo na mieście to są rozmiary, w które ja nie wchodzę :szok: a leżą do tego paskudnie...Co do obaw, to mam te same i ostatnio jakoś tak szczególnie boję się, że mi karmienie piersią nie wyjdzie - im więcej o tym czytam, tym trudniejsze mi się to wydaje...

Rybkaa pewnie urlopik udany, czekamy na relacje :-)

A ja dziś byłam na zakupkach i lista potrzebnych rzeczy wyprawkowych znacznie się skróciła - torba prawie gotowa, przemeblowanie w łazience zrobione...nic tylko wypatrywać tych skurczy...

Akutan dobrze, że kumpeli udało się urodzić :-)

Sagaa udanej potańcówki, no a koleżance to pozazdrościć dwugodzinnego porodu....też tak chcę :-D

susumali
kiedys tez takie jadlam ale jakos odwidzialo mi sie i teraz tylko z dzemikiem albo popdostu polewa

no jak uslyszalam z ekumpela chce sie wybrac nad morze to od razu moje oczy zamienily sie w dwa goferki hihihi
he he...no i do tego szum morza, ptakow spiew...ech niektorzy to maja dobrze...:-)

reklama
Do góry